THE OBEROI BEACH RESORT BALI

THE OBEROI 
BEACH RESORT BALI

I de tropiske haver med fine balinesiske templer ligger The Oberoi Beach Resort Bali – et fredsfyldt tilholdssted ved stranden i Seminyak i det sydvestlige Bali. Det er her I skal bo, hvis I er til den mere charmerende og traditionelle stil, som står i kontrast til nogle af de mere minimalistiske designhoteller. The Oberoi er kendetegnet ved stråtækte pavilloner, natursten og udskåret træ, hvilket giver en autentisk atmosfære på det luksuriøse resort. Når I ankommer til resortet i jeres private transfer, bliver I mødt med blomsterkranse og smil, og her starter den sublime service oplevelse, som The Oberoi er så kendt for.


Resortet har 60 værelser, der alle har terrasse og dejligt stort badeværelse med badekar. Der er kun 14 villaer, der alle har egen have, pavillon og de fleste har også privat pool. Både villaer og værelser er store og luftige med alt, der hører til et fem-stjernet luksushotel. Alle bygninger er lave og omgivet af grønne vækster og balinesiske skulpturer. Poolen ligger nede ved stranden, så I kan vælge, hvor svømmeturen skal foregå, og I kan slænge jer I de bløde solsenge med de fine parasoller med frynser og farver.


Stranden, der ligger foran the Oberoi, er en af de helligste på Balis vestkyst, og ikke langt fra resortet ligger det vigtige tempel Pura Petitenget. Her kommer de lokale balinesere og holder deres fine ceremonier. Seminyak ligger i det sydvestlige Bali, og derfor får I vidunderlige solnedgange, når I bor på Oberoi. Her finder I en skøn oase af ro, skønhed og fantastisk service.

INSIDER

Kombiner jeres rejse til Bali med et besøg på den skønne og smukke naboø Lombok, hvor Oberoi også har et fantastisk hotel. Så får I det bedste af Indonesien.  

FACTS

Flyvetid: 15t med én mellemlanding

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

fredfyldt oase

Når I bor på The Oberoi Beach Resort Bali er i tæt på Seminyaks leben, butikker og skønne restauranter og caféer. Det er hyggeligt at tage ind til byen for at spise og snuse rundt i de fine butikker. Og så er stilheden og roen på The Oberoi perfekt at komme tilbage til. Maden på resortet er bestemt ikke til at kimse af – man spiser rigtig godt. Kura Kura restauranten byder på velsmagende retter fra det asiatiske køkken og Frangipani Cafe, der ligger ved stranden, er perfekt til en middag al fresco. Kayu bar byder på drinks og afslappet stemning. I Amfiteatret er der fra tid til anden kulturelle optrædener med balinesisk dans og musik, der giver et fint indblik.


The Oberoi har selvfølgelig en suveræn spa, der tilbyder balinesiske, thai og vestlige behandlinger. Derudover har Oberoi deres signatur behandlinger. De private spapavilloner er ren harmoni, og man kommer ud derfra blød som fløjl både indeni og udenpå. Hvis man vil holde sig i form på ferien, kan der arrangeres yoga og aqua pilates, og der er træningscenter og projektøroplyst tennisbane. Hvis man er til surf er der også rig mulighed for det i Seminyak. 

Mellem maj og oktober kommer Olive Ridley havskildpadderne til stranden ved Seminyak for at lægge æg. The Oberoi har et bevaringsprogram, hvor skildpaddeæggene indsamles og udklækkes. Babyskildpadderne får så ca. 2 uger til at vokse sig større og stærkere i deres ”turtle sanctuary” inden de sættes ud på stranden. Det er en kæmpe oplevelse at se de små paders start på deres lange liv under havets overflade.