Belmond Jimbaran Puri

Belmond Jimbaran Puri

Bali er magisk. Denne smukke, frodige ø kan simpelthen noget, som vi ikke har oplevet andre steder - og vi mærker det i dét øjeblik, vi lander i lufthavnen og bevæger os igennem den kaotiske og på ingen måde optimerede immigration. Der er noget med stemningen - her er en let og lys, varm og venlig, oprigtig imødekommende stemning. Det ligger i balinesernes kultur, og det rammer os - lidt utålmodige danskere - lige i hjertekulen, på den rigtig dejlige måde. Pludselig er køer og kaos ligegyldigt, for det hele bliver taget med smil og en lille overbærende latter. Vi har jo egentlig ikke noget vi skal nå - og rundt om hjørnet venter paradis. 


Blot 15 minutters køretur fra lufthavnen ligger skønne og saliggørende Jimabaran Puri. Fra den smukke, åbne lobby kigger I direkte ud over infinitypoolen og videre ud over den lange, hvide sandstrand og det lokkende hav. Atmosfæren ånder barfodet og chik tilbagelænethed - her falder pulsen ned, hvor det gør rigtig godt.


Jimbaran Puri har 64 traditionelle balinesiske hytter og pool-villaer i en smuk, tropisk have, som folder sig ud i farver og dufte af bougainvillea, rosa åkander, hibiscus og Frangipani. Hytterne har Alang-Alang stråtag og er placeret i små private, ugenerte haver. De smukke hvælvede lofter i soveværelset omfavner de musselin-svøbte store, bløde senge og marmorbadeværelserne åbner ud til terrassen med skydedøre. 

INSIDER

Belmond Jimbaran Puri er perfekt til et romantisk get away for turtelduer, der elsker strand, grønne haver og sublim service. Jimbarans beach spa har et dobbelt-rum til behandlinger og det kan virkelig anbefales. Sæt en frangipani i håret og lad jer forføre! 

FACTS

Flyvetid til Bali: 15t med 1 mellemlanding 

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel:  +6t (sommer) eller +7t (vinter)

smaragdgrøn oase

Den imponerende, store infinity pool er skabt af javanesisk sten og er ganske enkelt svær at matche. Herfra kan I gå ned på stranden og se surferene boltre sig på de bløde bølger. I kan tage en kort gåtur langs kysten og finde de travle fiskemarkeder med imponerende fisk med blanke øjne, og I kan sætte jer og nyde en kold øl og en dejlig frokost på en af de lokale beachside restauranter. 

Temperaturen er varm, men ikke fugtig, og aftenerne på terrassen foran hytten eller villaen er magiske. Lyden af havet, de kvækkende små frøer og de karakteristiske kald fra gekkoerne og cikaderne vil lulle jer blidt i søvn - og så starter det hele jo dejligt forfra med solopgang og morgenmad i vandkanten. What's not to like? Vi er i hvert fald faldet pladask for smukke, venlige og fortryllende Bali.