BAWAH RESERVE

BAWAH RESERVE

DET VILDESTE ECO-RESORT I INDONESIEN

På en drømmeø mellem den malaysiske halvø og Borneos vestligste kyst ligger resortet Bawah Reserve - et af de mest eksklusive getaways i verden for kræsne eco-typer. Krystalklart vand, vild jungle og ubeboede øer. Et privilegium forbeholdt de få. Resortet ligger i det smukke Anambas øhav i det vestlige Indonesien, og her ånder der en idyllisk fred og ro. I er langt fra den virkelige verdens distraktioner, stress og jag. Dagene går med snorkling i azurblå laguner, trekking på øernes uberørte stier, læsning i bløde solstole og lækker indonesisk mad. Livet på Bawah er alt andet end hektisk, og her er privatliv, forkælelse og uspoleret natur galore i højsædet. Bawah Reserve kører et eksklusivt All Inclusive koncept, så når I først er landet med vandflyet, skal I bare læne jer tilbage og nyde det. 


BAWAH ISLAND DESIGN

Bawah Reserve er et tropisk slaraffenland, der spreder sig over seks øer og mere end 300 hektarer. Fra ankomstjettyen går I ad de smukke broer udspændt over krystalklart vand, hvori I kan skimte de smukke koraller og de farverige beboere. Foran jer er en væg af frodige tropiske vækster omkranset af kridhvid strande. Der er tre skønne laguner og 13 sublime strande fordelt mellem i alt seks øer, hvor the buzz foregår på hovedøen. I princippet kan I vælge en ny strand hver dag - og chancen for, at jeres fodspor bliver de eneste den dag, er absolut tilstede. Der er kun 35 suiter og villaer på resortet, fordelt mellem 11 eksklusive overwater bungalows på pæle, 21 strandsuiter og tre garden suites omgivet af jungle. Materialer som bæredygtigt bambus, drivtømmer og genbrugt teaktræ er blandet med kobber og hvide tekstiler i balinesisk stil med et moderne boheme-agtigt touch. Stilen er en sublim blanding af eco og dekadent. Robinson Crusoe-følelsen indfinder sig, og der er aldrig mere end 70 gæster på Bawah Reserve, så privatliv er givet. Tanken bag Bawah er et bringe mennesker og naturen tættere på hinanden i luksuriøse og behagelige rammer – og det lykkes virkelig godt.


EKSKLUSIVT HIDEAWAY TIL FAMILIER & PAR

Bawah Reserve er indbegrebet af et eco-resort, der balancerer luksuriøs forkælelse med en dedikeret dyb omtanke og forståelse for miljøet og naturen. Byggeriet på de ubeboede øer tog fem år og foregik uden store tunge maskiner. Der er bygget rundt om de store træer, materialerne er bæredygtige og størstedelen af den fantastiske vegetation er intakt. Bawah Reserve er for jer, der er klar til en ferie uden TV og med begrænset Wifi og mobildækning. En nærværs-tendens, der vinder frem hos nogle af de mest visionære hoteller lige nu. Det kan godt være en udfordring med poder, der er vokset op med smartphonen som fast inventar, men efter kort tid begynder kreativiteten og nysgerrigheden at flyde, og der er rigeligt af sprøde ting at tage sig til. Familier med børn over 12 år er mere end velkomne. For honeymooners og par med kvalitetstid og kærlighed på programmet er Bawah Reserve det perfekte bud på det ultimative getaway.

INSIDER

Ferien på Bawah Reserve starter i Singapore, hvor I sejler til Batam. I har VIP fast track i Batam Lufthavn, hvorfra I hopper på Bawah Reserves private vandfly. Den smukke flyvetur tager 80 minutter. Rejsen til Bawah er lidt lang, men I bliver belønnet med uforglemmelige oplevelser.

FACTS

Flyvetid: 13t til Singapore - herefter med båd til Batam og 1t20m med vandfly

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

FORKÆLELSE PÅ BAWAH

DET INDONESISKE KØKKEN & LÆKRE RåVARER

Kulinarisk set er Bawah en oplevelse i sig selv - de fem barer og restauranter på resortet forkæler med innovative fortolkninger af det indonesiske cuisine med et touch af det internationale. Start dagen med tropiske frugter, friskbagt brød, og hvad I ellers drømmer om. Spis frokost på The Boat House med tæerne i sandet eller på Grouper Bar ved poolen. Om aftenen bliver der shaket cocktails til perfektion i Jules Verne baren. Når mørket falder på, og junglens lyde ændrer sig, kan I spise på smukke Treetops, hvorfra I skuer ud over en af de smukke laguner. Tastingmenuen guider jer gennem de mest smagfulde indonesiske retter, og I er i de bedste hænder hos chefkokken. Råvarerne kommer selvfølgelig fra de økologiske haver samt lokale producenter og fiskere. På alle restauranterne er morgenmad, frokost, aftensmad og ikke-alkoholiske drikkevarer inkluderet i jeres ophold på forhånd, så I kan gå ombord i alle herlighederne uden bekymring. 


EXPLORERS WANTED

Spaen ”Aura” har fire behandlingsrum og det skønneste pilates/yoga/meditationsterrasse. Snorklingen i de tre uspolerede laguner er sublim, og I kan også tage dykkercertifikat. Sejl på eventyr i kajakker eller på SUP, tag på trekking på øerne og spot fugle – der er en masse bøger i biblioteket, hvor I kan lære mere om den lokale flora og fauna. Se en god film under stjernerne i Bawahs open air cinema, sving ketcheren på tennisbanen og øv jer i at finde planeter og stjernetegn på nattens himmel. De fleste spabehandlinger og aktiviteter (dog ikke dykning) er en del af Bawah Reserves luksuriøse All Inclusive koncept, så slå jer løs og gå på opdagelse på de frodige øer og i det dejlige vand. 


Bawah Reserve har skabt et perfekt ferieparadis, der nemt kan kombineres med et par dage i Singapore, som I skal igennem for at komme ud til private island resortet, eller med andre spændende øer i Indonesien.