AManusa

Bali

Kontakt os

Amanusa

 Bali

Kontakt os

Om stedet

Amanusa - som betyder "Fredelige Ø", ligger på Balis sydlige halvø på en bjergskråning med udsigt over Det Indiske Ocean og Nusa Dua. Kun 20 minutter fra Balis internationale lufthavn, Denpasar, dukker denne fredfyldte oase op - et ugenert, vidunderligt hide-away. Amanusa ligger ikke langt fra områderne Sanur, Legian og Seminyak i Kuta, som er her, hvor Balis shopping og natteliv folder sig ud. Amanusa har en af Indonesiens smukkeste golfbaner - så banker jeres hjerter for golf, er Amanusa et oplagt valg.


Alle Amanusa suiterne er gemt bag et mosbegroet stengærde for at sikre privatlivets fred og inkorporerer balinesisk design med en nutidig kant. Enhver tænkelig komfort og bekvemmelighed er tilgodeset. Alle suiter har en privat, tropisk gårdhave - og flere har egen, private swimmingpool.
Amans 'livsstil' handler om fælles værdier, en lyst til fjerne kulturer og til en verden som begejstrer, former og nærer. Amans resorts er bygget med stor respekt for miljøet, naturen og den autentiske kultur på hver enkelt destination - og med en appetit for forkælelse og en dyb forståelse af det kreative og elegante samt for detaljen. 

INSIDER

Alle Amans resorts er unikke og skiller sig ud fra hinanden ved deres specielle beliggenhed, udseende, stemning og atmosfære og efterlader et unikt indtryk. Aman er ganske enkelt luksus kogt ned til en kraftig lille fond af unik og gennemført lækkerhed.

FACTS

Flyvetid til Bali // 15t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Forår, sommer, efterår

Tidsforskel // +6t (sommer) eller +7t (vinter)

sporty luksus

Hotellet er ideelt for sportselskere af alle slags - og særligt golfspillere vil nok sætte pris på den smukke udsigt ud over fairways af Bali National Golf Club, en af Asiens førende golfbaner. Der er også round-the-clock oplyste tennisbaner - og så er Amanusas Beach Club beliggende på en af Balis bedste, hvide sandstrande, beskyttet af et koralrev, der giver fremragende snorkling og dykning muligheder.


Den enestående luksuskæde AMAN står bag en række små, eksklusive luksus-hoteller og resorts beliggende i knap 20 lande i verden. Kæden blev startet i 1988 i Phuket, Thailand. Ordet "Aman" betyder "fred" på Sanskrit. Aman har primært været repræsenteret i de asiatiske lande - herunder Thailand, Indonesien, Filippinerne og Cambodja, men har i løbet af de seneste år også placeret sig i Europa - Italien, Frankrig og Grækenland, samt i Tyrkiet og USA.