Amankila

Bali

Kontakt os

amankila

Bali

Kontakt os

Vi kan ligeså godt sige det, som det er - Amankila, som betyder "Fredelige Bjerg", er simpelthen bare vores favorit ud af de to resorts Aman kæden har på Bali. Nogle af Amans største fans rundt i verden, de såkaldte Amanjunkies, mener endda, at Amankila er det bedste Aman-resort i verden.


Det store bjerg Mount Agung udgør en dramatisk kulisse i baggrunden for Amankila, et ugeneret strandresort med udsigt ud over Lombok-strædet. Rummelige smukke villaer på pæle med enestående udsigt udover havet fra den unikke beliggenhed på bjergskråningen. I er omgivet af subtropisk frodighed med blomstrende frangipani og bougainvillea. Villaerne er forbundet til Amankilas faciliteter via hyggelige, små stier og hævede gangbroer. I kan slappe af omkring Amankilas smukke signaturpool som er delt i tre plateuaer eller i den hyggelige Beach Club på Amankilas strand, hvor der er også er mulighed for at dyrke yoga og forskellige former for vandsport. 


Amans 'livsstil' handler om fælles værdier, en lyst til at udforske andre kulturer og til en verden som begejstrer, former og nærer. Amans resorts er bygget med stor respekt for miljøet, naturen og den autentiske kultur på hver enkelt destination - og med en appetit for forkælelse og en dyb forståelse af det kreative og elegante samt for detaljen.

INSIDER

Alle Amans resorts er unikke og skiller sig ud fra hinanden ved deres specielle beliggenhed, udseende, stemning og atmosfære og efterlader et unikt indtryk. Aman er ganske enkelt luksus kogt ned til en kraftig lille fond af unik og gennemført lækkerhed.

FACTS

Flyvetid til Bali // 15t med 1 mellemlanding

Bedste periode // Forår, sommer, efterår

Tidsforskel // +6t (sommer) eller +7t (vinter)

the triple tiered pool

De 34 rummelige suiter i 3 forskellige kategorier har en fantastisk udsigt - enten til havet eller den smukke have. Restauranten tilbyder en blanding af vestlig og indonesisk mad - og også fra restauranten har I en smuk udsigt over havet. Ved siden af restauranten ligger baren, hvor I kan nyde friske, veltillavede drinks og det meditative kig udover havet. 


Amankila tilbyder cykling, trekking, klatring, madlavningskurser, guidede ture og besøg i templer. Desuden er det også muligt at deltage i fysiske og holistiske timer - fra hypnoterapi og transformerende coaching til yoga, pilates, fitness træning og tennis. 


Amankila har et bibliotek og en lille butik med balinesisk kunst - og så skal I ikke snyde jer selv for et besøg i det smukke spa, hvor I kan lade jer forkæle med skønne skønheds- og wellness-behandlinger og traditionel, balinesisk massage. Amankila har, udover deres store pool, tre fantastiske mindre pools der er ikoniske for det skønne boutique resort. De ligger i etager ned af klippen som rismarker med den vildeste udsigt ud over det grønne landskab og havet. Selvfølgelig kantet med bløde sunbeds.


Den enestående luksuskæde AMAN står bag en række små, eksklusive luksus-hoteller og resorts beliggende i knap 20 lande i verden. Kæden blev startet i 1988 i Phuket, Thailand. Ordet "Aman" betyder "fred" på Sanskrit. Aman har primært været repræsenteret i de asiatiske lande - herunder Thailand, Indonesien, Filippinerne og Cambodja, men har i løbet af de seneste år også placeret sig i Europa - Frankrig og Grækenland, samt i Tyrkiet og USA.