Amankila

amankila

CHECK IND TIL LUKSUS på AMANKILA

Amans luksuriøse private bil kører jer gennem det balinesiske landsskab. Palmer, tropiske træer og rismarker suser forbi. I ankommer til legendariske Amankila og træder inden for. I bliver mødt med smil, kolde forfriskninger og duftende kølige håndklæder. Udsigten fra resortet, der hæver sig elegant på en bakkeskråning ved Lombokstrædet, får smilene frem, og roen sænker sig. Velkommen til et af Balis mest eksklusive resorts, hvor I som 80days rejsende bliver taget ekstra godt imod.


Amans filosofi er centreret om fælles værdier, en lyst til at udforske andre kulturer og til en verden som begejstrer, former og nærer. Amankila ligger på Balis østkyst, og resortet er bygget med stor respekt for miljøet, naturen og den autentiske kultur. Det eksklusive resort er det helt rigtige for jer, hvis I har appetit for forkælelse og en nysgerrighed på det kreative og elegante samt for detaljen.


unik beliggenhed på bali

Det store bjerg Mount Agung udgør en dramatisk kulisse i baggrunden for Amankila, som er et ugeneret strandresort med udsigt ud over Lombok-strædet. De heldige gæster bor i 33 rummelige, smukke suiter på pæle med enestående udsigt udover havet fra den unikke beliggenhed på bjergskråningen. Ønsker I privat pool, er pool suiterne på 204 m2 fantastiske. Men vi elsker også Ocean Suiterne, hvor vi selvfølgelig har styr på, hvor I får den bedste udsigt. Suiterne er bygget som fritstående strandvillaer med alang alang stråtækte tage og store skønne terrasser. 


 Amankila er forbundet via hyggelige små stier og hævede gangbroer, og I er omgivet af subtropisk frodighed med blomstrende frangipani og bougainvillea. Resortet er ideelt til afslappende dage, og I kan dase omkring Amankilas smukke signaturpool som er delt i tre plateauer. Beach Clubben ligger på Amankilas strand, hvor der er en fantastisk 41 meter lang lap pool flankeret af bløde solstole og kokospalmer. Pas på, for feriebillederne herfra kan godt gøre andre grønne af misundelse. 

INSIDER

Aman har fire fantastiske hoteller i Indonesien. En eksklusiv rundrejse kunne bestå af et par nætter i Ubud på autentiske Amandari, et par nætter ved kysten på Amankila og en fantastisk afslutning på Amanjiwo på Java. Men det kommer alt sammen an på jeres drømme, så det finder vi ud af sammen. 

FACTS

Flyvetid til Bali: 15t med 1 mellemlanding

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel:  +6t (sommer) eller +7t (vinter)

the triple tiered pool

ET SMUKT INDTRYK AF BALI

Havudsigten er selvfølgelig flettet ind til perfektion på Amankila, også når I skal spise. Morgenmaden bestilles a la carte med den smukkeste udsigt fra restauranten, hvor der om aftenen tændes lys og dækkes op til middag.  Menuen er en sublim kombination af vestlig og indonesisk mad, og mange af råvarerne kommer fra Amankilas egen køkkenhave. Ved siden af restauranten ligger den dejlige bar, hvor I kan nyde perfekt miksede drinks før og efter middagen og det meditative kig udover havet. Frokost kan I enten spise på Teh Terrace, der ligger ved den ikoniske pool, eller på den forfriskende Beach Club helt nede ved stranden. Ønsker I det, kan vi sagtens arrangere specielle middage eller picnics. 


YOGA, SPA OG EVENTYR

Amankila tilbyder cykling, trekking, klatring, madlavningskurser, guidede ture og besøg i templer. Desuden er det også muligt at deltage i fysiske og holistiske timer - fra hypnoterapi og transformerende coaching til yoga, pilates, fitness træning og tennis. 


Amankila har et bibliotek og en lille butik med balinesisk kunst - og så skal I ikke snyde jer selv for et besøg i den smukke spa, hvor I kan lade jer forkæle med skønne skønheds- og wellness-behandlinger og traditionel balinesisk massage.