Amandari

AMANDARI

Nyd smukke Bali og luksus på Amandari - som betyder "Fredelige Ånd". Amandari ligger i landsbyen Kedewatan i udkanten af Balis kulturelle hovedstad, Ubud. Beliggende på en skrænt højt over slugten med den snoede flod, Ayung, og med smuk udsigt udover frodige rismarker, hvor risplukkerne sirligt arbejder foroverbøjet med den karakteristiske siv-hat på. Amandari følger udformningen af en traditionel balinesisk landsby. Små stier med rullesten og gangbroer forbinder de stråtækte villaer, som alle har egen private og ugenert have.


Amans 'livsstil' handler om fælles værdier, en lyst til fjerne kulturer og til en verden som begejstrer, former og nærer. Amans resorts er bygget med stor respekt for miljøet, naturen og den autentiske kultur på hver enkelt destination - og med en appetit for forkælelse og en dyb forståelse af det kreative og elegante samt for detaljen.

INSIDER

Alle Amans resorts er unikke og skiller sig ud fra hinanden ved deres specielle beliggenhed, udseende, stemning og atmosfære og efterlader et unikt indtryk. Aman er ganske enkelt luksus kogt ned til en kraftig lille fond af unik og gennemført lækkerhed.

FACTS

Flyvetid til Bali: 15t med én mellemlanding

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

Diskret luksus & Rismarker

Amandaris 30 suiter er meget balinesiske i stilen med stråtag og brug af kokos træ og teak overalt, hvilket skaber en luftig og elegant indretning. Der er tre kategorier - Village Suites, Valley Suites og Pool Suites. Hver suite har sin egen private gårdhave, hvor I kan slappe af uden forstyrrelser, og mange af suiterne har også en skøn privat pool. Alle Amandari luksus suiter har malerisk udsigt over de frodige haver eller over Ayung River Valley og de grønne rismarker. 


Amandaris open-air restaurant serverer fantastiske vestlige og indonesiske måltider i løbet af dagen og med den samme spektakulære udsigt. Der er desuden tennisbane, yoga klasser, bibliotek, en skøn 32 meter lang swimmingpool og et smukt og lækkert Aman spa med en bred vifte af skønheds- og wellness-behandlinger.


Den enestående luksuskæde, AMAN, står bag en række små, eksklusive luksus-hoteller og resorts beliggende i knap 20 lande i verden. Kæden blev startet i 1988 i Phuket, Thailand. Ordet "Aman" betyder "fred" på Sanskrit. Aman har primært været repræsenteret i de asiatiske lande - herunder Thailand, Indonesien, Filippinerne og Cambodja, men har i løbet af de seneste år også placeret sig i Europa - Italien, Frankrig og Grækenland, samt i Tyrkiet og USA.