alila villas uluwatu

alila villas uluwatu

I det sydlige Bali på Bukit halvøensdramatiske kalkstensklipper ligger eco-resortet Alila Villas Uluwatu hævet 100 meter over det Indiske Ocean. Det blå hav møder gyldne solnedgange og udsigten her oppefra er intet mindre end perfekt. Infinitypoolen ligger på kanten af klipperne og den stilede sunset cabana hænger ud over. Den første solnedgang man ser her, glemmer man aldrig.

Alila betyder overraskelse på sanskrit og det er meget rammende. Man bliver ved med at opdage fine detaljer i det arkitektonisk smukke resort, der blander det bedste fra den moderne skole og balinesiske traditioner. De kun 65 villaer på stedet har alle privat pool, egen butler tilknyttet og er formfuldendt indrettet med lyse vægge og tekstiler, træ, naturlig sten, rattan, grønne planter og vand som omdrejningspunkter. Det er en absolut fryd for øjet og meget i stil med de rene linjer, der også ses i nordisk design, bare med den balinesiske charme tilføjet. På grund af det åbne designformat, lavatagene og bambuslofterne er der altid en dejlig brise i jeres private gemakker. I kan vælge mellem et- til treværelses villaer, hvor ”mindste” med et værelse spænder over 291m2. Hyggelige gangstier og broer knytter villaer, pool og hovedområdet sammen og I kan tage de 600 trin ned af trappen, når I vil slentre en tur langs stranden. 

Alila er, udover at være et unikt boutiqueresort, bæredygtigt designet efter EarthChecks standarder med omtanke for landskabet, brug af lokale byggematerialer og energi-effektivitet. Det lokale er også tænkt ind i alt fra råvarer i køkkenet til de økologiske toiletsager, der i øvrigt kommer i en hendes og hans version. Alila Uluwatu er et luksus-eco resort der ikke går på kompromis med kvaliteten, samtidig med at den gode karma er i højsædet.

INSIDER

Kombinér Alila Villas Uluwatu med de andre søsterresort i Seminyak og Ubud – de ligger alle ved must-see destinationer på Bali, og I får en god rabat ved at bo på Alilas skønne resorts, der alle har hver deres charme.

FACTS

Flyvetid: 15t med én mellemlanding

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

GOURMET, SPA & YOGA

En del af Alilas koncept er mad – som i virkelig lækker mad! Restauranten The Warung præsenterer jer for traditionelle indonesiske og balinesiske retter i skønne omgivelser. CIRE er et smukt ægteskab mellem det østasiatiske køkken og vestlige kulinariske teknikker. Her får I en diskret, sofistikeret fine dining oplevelse i smukke, eksklusive omgivelser. Selamat makan – eller velbekomme!

Spa Alilas filosofi er baseret på en holistisk og intuitiv tilgang til terapi. Produkterne er eksklusive og baseret på rene, naturlige ingredienser. Behandlinger er inspireret af det bedste fra østen og vesten. Man bør unde sig selv et besøg,

Der er gratis yoga hver morgen og man kan tage sig nogle dejlige svømmeture i den 50 meter lange infinity pool. Hvis man er til surf er der nogle fantastiske surf breaks på Bukit halvøen for både begyndere og dem der er til de helt tunge bølger. Golfkøllen kan også blive svunget på verdensklasse baner og der er træningscenter. Men altså man kan også bare ligge med en god bog ved solsengen og tage det helt roligt – det bestemmer man heldigvis selv. Når I er klar til at tage på tur, for eksempel til det berømte og majestætiske Uluwatu tempel, er Alilas Leisure Concierge altid behjælpelig.