alila seminyak

alila seminyak

Kontakt os

Langs en smuk strand, kun få meter fra det blå Indiske Ocean, ligger Alila Seminyak. Et resort der på sofistikeret vis udstråler tropisk charme, luksus og tilbyder den perfekte afslapningsbase, når man er på eventyr på Bali. Seminyak på Balis sydvestkyst er et summende hot spot og en af de mest fashionable strandbyer på den indonesiske ø – og den er kun ti minutters gang fra resortet.  


Alila betyder "overraskelse" på sanskrit, og det er virkelig en positiv en af slagsen, der venter på jer her. Der er flere infinity pools med den dejligste udsigt over havet, flankeret af bløde solsenge og hvide parasoller. Og nogle gemmer sig i de frodige haver. Med fire pools i alt er der nok at få prøvet af, og der er altid en pool-butler tæt på, der med et smil henter det I lyster fra baren. 


Resortet er æstetisk designet med åbne rum, levende grønne vægge og frisk luft. Der er 240 værelser og suiter, lækkert og minimalistisk indrettede med rene, moderne linjer og tropiske planter. Alila er bæredygtigt designet efter EarthChecks standarder med omtanke for landskabet, brug af lokale byggematerialer og energi-effektivitet. Vores favoritværelser er uden tvivl deres Deluxe Ocean Suites eller de lidt større Alila Ocean Suites. Begge har store gulv til loft skydevinduer, der åbner ud til bølgen blå og den fine horisont. Så når man ligger i de bløde senge og kigger til siden, er der Indisk Ocean for alle pengene. Hvis I rejser flere sammen er de 177m2 Beach Suiter helt sublime. 

Publikummet på Alila er en skøn blanding, og der er heldigvis plads til det hele. For børnefamilierne er der familiepool og Kids Club, der har åbent dagligt fra 07.00-21.00. Stemningen er generelt afslappet men med et godt beat, og man kan mærke at alle er der for at nyde det gode i livet. 

INSIDER

Kombinér Alila Seminyak med de andre søsterresort i Ubud og i Uluwatu – det er alle must-see destinationer på Bali, og I får en god rabat ved at bo på Alilas skønne resort, der alle har hver deres charme.

FACTS

Flyvetid: 15t med én mellemlanding

Bedste periode: Forår, sommer, efterår

Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

Hip & himmelsk luksus

Mad og drikke følges altid med en dejlig udsigt på Alila. Sundowneren skal nydes ved poolbaren, hvor I også kan få lette snacks og anretninger. Solen går ned omkring kl. 18.00, og fordi stranden er sydvestvendt får I glæde af de smukkeste farver. Efter en kold drink slentrer I lidt op langs stranden, forbi det elegante, lille balinesiske tempel og sætter jer tilrette i den hyggelige restaurant med det Indiske Ocean i forgrunden. Stemningen er chic og afslappet bistrostil, og om aftenen er der virkelig gang i det åbne køkken. Det er så hyggeligt at sidde og høre bølgerne rulle ind mod kysten. Restauranten serverer også den dejlige morgenmad, hvor I kan vælge mellem vestligt og asiatisk inspirerede retter. I løbet af dagen serverer poolbaren let frokost og kolde juicer og drinks. Haps!

På Alila Seminyak er der lækker balinesisk spa, yoga på stranden, state-of-art gym og man kan også låne cykler, hvis man vil ud og trille en tur! Der er kun en kort tur ind til selve Seminyak by, der summer af liv og hippie/hipster caféer, restauranter, gallerier og små butikker. Der ligger også surf breaks ikke så langt fra Alila, hvis man har lyst til at prøve kræfter med bølgerne. Selvfølgelig er der også surfskoler, hvis man er nybegynder eller trænger til et brush up. Hvis I vil ud på opleve natur og kultur, skal I bare tale med resortets kyndige Leisure Concierge Service. Tag for eksempel på tur til Uluwatu Templet i syd og Tanah Lot Templet i nord eller ud for at se de smukke risterasser. I kan komme afsted på egen hånd eller i de flot restaurerede Wolksvagen Kombi, der tilhører Alila. 


Alila Seminyak er med i Traveller Made familien.