alila manggis

Bali

Kontakt os

alila manggis

Bali 

Kontakt os

Om stedet

Midt imellem de svajende kokospalmer ligger Alila Manggis, et stilet eco-strandresort i Alila-familien, der charmerer fra det øjeblik, man træder ind i lobbyen. I forgrunden er der udsigt til havet og øen Nusa Penida og i baggrunden til plantagen og tropisk grønt galore. Alila-perlen ligger
på Balis sydøstlige kyst i landsbyen Manggis, der har fået sit navn fra den eksotiske, velsmagende frugt mangostan. Denne del af Bali er vidunderlig smuk med risterrasser, der ligger fint ned af bakkerne med palmer omkring, vulkaner, strande samt gamle, traditionelle landsbyer og smukke templer. Mount Agung ligger med sine 3142m og næsten perfekte kegleform og skuer ud over denne mindre turistede del af den indonesiske ø. Området er virkelig et besøg værd, hvis man vil lidt væk fra the beaten track.

Alila betyder overraskelse på sanskrit og filosofien på Manggis centrerer sig omkring velvære og at skabe mentalt overskud, hvad enten man får
det ved at slappe af i de fortryllende omgivelser eller ved at tage på eventyr. Med kun 53 værelser og to suiter er resortet i den mindre ende, og man ryger straks ned i gear. Fire to-etagers bygninger i hvide sten huser de lyse og luftige værelser, som alle har en skøn udsigt den store, centralt placerede pool og havet. Arkitektonisk er Manggis en blanding mellem traditionel og moderne balinesisk stil, altid med naturen i centrum.

Strandresortet er bæredygtigt designet efter EarthChecks standarder med omtanke for landskabet, brug af lokale byggematerialer og energi-effektivitet. Alila er et eco-resort, der ikke går på kompromis med kvaliteten, samtidig med at den gode karma er i højsædet. På Alila Manggis venter der jer en skøn og autentisk oplevelse, og det østlige Bali byder på eventyr og oplevelser for livet.

INSIDER

Kombinér Alila Manggis med de andre søsterresort i SeminyakUbud og Uluwatu – de ligger alle ved must-see destinationer på Bali, og I får en god rabat ved at bo på Alilas skønne resort, der alle har hver deres charme.

FACTS

FLYVETID // 15t med én mellemlanding

BEDSTE PERIODE // Forår, sommer, efterår

TIDSFORSKEL // +6t (sommer) eller +7t (vinter)

EVENTYR PÅ ØSTBALI

Alila er synonymt med god mad og på Restaurant Seasalt, der har fået sit navn på grund af den traditionelle produktion af havsalt i nærliggende Goa Lawah, venter der forkælelser. Og maden bliver serveret med skøn udsigt over havet. Alila støtter den lokale produktion, som en del af deres bæredygtige profil, og det gælder så mange af deres råvarer som muligt. Om I sætter jer til rette i den åbne bale med udsigt til åkanderne morgen, middag eller aften, venter der jer dejlige smagsoplevelser. Vi foreslår, at I prøver den østbalinesiske megibung, som er et traditionelt festmåltid, der deles mellem venner og familie. Men der bliver både serveret balinesisk og mere vestligt orienteret mad på Seasalt. I kan også komme på picnic eller til middag i resortets økologiske køkkenhave, der ligger 30 minutter væk på cykel eller 10 minutter i bil – en virkelig fin oplevelse. I The Living Room serveres der smoothies, shakes, drinks og vin.


Alila Manggis cooking classes er velrenomerede og det er spændende at få lov til at dykke ned i det balinesiske køkken og at få de friske, lokale råvarer fra deres økologiske have mellem hænderne. Der er yoga tre gange om ugen i den åbne bale med havudsigt og Tai Chi i haven. Man kan også booke sig ind på private timer og velværepakker eller få behandlinger i den holistisk orienterede spa. I kan låne cykler og drage ud mellem rismarkerne og de slående landskaber. I kan også bare blive i de dejlige solsenge, og kun bevæge jer, når I skal i poolen for at køles af. Hver
eftermiddag bliver der serveret afternoon tea ved solsengene som en ekstra lille forkælelse.

Når I skal på eventyr, så tag til den tidligere kongelige by Semarapura og Klungkung paladset, følg floderne og find hemmelig udkigspunkter og smukke dale, tag på white water rafting eller hop ned i undervandsverdenen på nogle af de fantastiske dyk i området. Alila har deres egen Leisure Concierge, der altid er klar til at hjælpe og som kan informere jer om shuttle service og privat transport.