Bali & LOMBOK

PARADIS PÅ JORD

Denne frodige ø i Det Indiske Ocean byder på en ferie, som mange aldrig glemmer. Bali er andet og meget mere end bare solferie. Her er så smukt - bølgende grønne rismarker, frodige bjerge, blomster, palmer, templer, havet, delfiner, pragtfuld mad, smuk arkitektur, kultur, skøn musik - og selvfølgelig smukke, smilende mennesker. Faktisk synes vi, at nogle af verdens sødeste mennesker bor på Bali. Og så er det svært at finde et land, hvor man får lige så meget for sine penge, som på her. Ja, vi er vilde med Bali - efter vores mening er det et lille paradis på jord. 

Overalt ser og dufter I blomster. Hibiscus, Bougainvillea, Jasmin, Magnolia - og ikke mindst, den velduftende Frangipani fra tempeltræet. Alle bruges til dekoration af templerne - og som gaver til guderne. Pas på ikke at træde i de små smukke blomster-sivkurve der ligger på jorden.

SMUKKE TEMPLER, LÆKKER MAD OG SKØNNE HOTELLER

 Så snart I kommer væk fra Kuta-området, mødes I af dejlighed - smukke mennesker, der ser det som deres ære at behandle turisterne godt, skønne hoteller præget af østens arkitektur, lækker mad, fantastiske templer og grønne, grønne rismarker så langt øjet rækker. Vi kunne blive ved. Den eneste larm, der kan forstyrre den ro I får i sindet, er fra balinesernes haner, som står i deres traditionelle bure og venter på at blive indsat i den næste "Cock fight" - eller fra knallerternes susen, som er en naturlig del af livet på øen. Bali har rigtig mange dejlige hoteller, så her har vi virkelig sorteret og udvalgt - og vi samarbejder med de hoteller, som vi synes er de dejligste. 


Rejsen til Bali kan kombineres med et besøg på den lidt mindre højrøstede og smukke naboø Lombok. Ud over at nyde de bløde solsenge og gyldne sandstrande omringet af palmetræer på The Oberoi, kan I tage på trek til vandfald, besøge sasak-folket i deres landsbyer, surfe og tage på dagseventyr til Gili-øerne, der ligger mellem Bali og Lombok. Og selvom det ikke er en af de bedste dykker destinationer i Indonesien, er det absolut stadig fantastisk at tage finnerne og dykkermasken på og hoppe under havets overflade til korallerne, havskildpadderne og de farverige papegøjefiskene.

PSST...


På stranden i Jimbaran ligger flere små eksklusive villa-hoteller. Tag en gåtur i den fantastiske solnedgang hen til de populære seafood-restauranter. I må heller ikke gå glip af Ubuds små oaser midt ude i rismarkernes skønhed. Her leves "The Slow Life", og det er meget svært ikke at tage denne følelse med sig videre i livet - heldigvis.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.