Østen byder på fantastiske og alsidige rejseoplevelser - alt efter om I ønsker en afslappet badeferie ved havet, på opdagelse efter smukke dyr i den tætte jungle eller en kultur- eller rundrejse. Vi har rejst Asien rundt, vi har prøvet det meste og vi ved hvor de mest eksklusive hoteller gemmer sig. 


Vi er vilde med Bali - efter vores mening er det et lille paradis på jord. Den smukke ø i Det Indiske Ocean byder på en ferie, som mange aldrig glemmer. Bali er andet og meget mere end bare solferie. Her er så smukt - bølgende grønne rismarker, frodige bjerge, blomster, palmer, templer, havet, delfiner, pragtfuld mad, smuk arkitektur, kultur, skøn musik - og selvfølgelig smukke mennesker.


Flodcruise med udsigt til grønne træer og gyldne tage, luft balloner i solopgang over Bagan og magisk stemning på Inlesøen - Myanmar er endelig åbnet op, og er en destination, som man skal rejse til nu, inden det smukke land ændrer sig for meget. 

Vietnam er et fascinerende og varieret land med en barsk historie - underfundigt, dragende og smukt. Her mødes traditioner, skikke og religioner alle steds i harmonisk forening, og hvor end du er, mærker eller ser du fortidens aftryk - både krigens, men også fortiden som fransk koloni.

Japan er fantastisk. Her findes kulturskatte, historie(r), naturoplevelser, mad som er æstetisk anrettet og også smager derefter, vidunderlige hoteller med en historie og fortælling, og ikke mindst en fascinerende etiket som er spændende i sig selv.

Mangfoldighed er et ord, der dækker Malaysia på mange måder. Naturen er mangfoldig - her kan I opleve tropiske regnskove, hvide sandstrande, farverige koralrev, brusende floder og enorme bjerge. Også Malaysias befolkning er mangfoldig - en farverig kulturel fusion af nationaliteter, religioner og dialekter. Øgruppen Langkawi ud for den nordvestlige del af Malaysia-halvøen er én af kun fire beboede øer ud af de i alt cirka 100 øer. Her kan I få en dejlig, afslappet badeferie med skønne strande og bl. a. udforske en af de mest betagende mangrove-skove i verden. Borneos strande og jungle er helt unikke, og horisonten bliver udvidet med mange kilometer. 


Charter og dårlig stil er et mærkat der nogle gange bliver sat på Thailand - men vi elsker det buddhistiske land og ved, at man bare skal vide, hvad man kigger efter. Vi har samlet en håndfuld 5-stjernede eksklusive perler, der byder på luksus og forkælelse til badeglade solnydere. Og vi får kun positive tilbagemeldinger derfra! 


Rejser i Asien kan sammensættes på mange måder, alt efter hvad I interesserer jer for - ring til os og få en snak om, hvad jeres eventyr i østen skal bestå af! 

PSST...


Østens verden er fuld af mystik. På rejsen til Østen kan I opleve unikke kulturer, smukke, frodige landskaber, tropisk regnskov, fantastisk farver, forrygende dufte, fred og ro og kaos - og en super venlig og imødekommende befolkning.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.