SYDAFRIKA

DET BEDSTE AF SYDAFRIKA

Man siger, at gammel kærlighed aldrig ruster. Sydafrika har, siden Camilla for første gang satte fødderne i Cape Town, været en stor forelskelse, uforglemmelig passion og stærk fascination. Efter at have boet i landet, rejst dertil omkring 50 gange og skræddersyet eksklusive rejser til kræsne kunder i snart 25 år er det svært at finde nogen, der matcher Camillas ekspertise i eksklusive rejser til ”Rainbow Nation”. Vil I have det bedste på jeres personlige rejse til Sydafrika, er det hende, I skal have fat i. 


Sydafrikas historie har været kompleks, tumultarisk og har sat dybe spor, men der findes en helt unik energi, livsglæde, åbenhed og venlighed at spore hos sydafrikanerne. Det er ikke sært at Sydafrika er et populært rejsemål for målrettede rejsende, når man kombinerer denne faktor med den helt fantastiske natur, skønne eksklusive hoteller og lodges og det bugnende udvalg af oplevelser, som det kæmpe store land byder på. Safari er ofte en del af en rejsen, men der er så mange muligheder. I Sydafrika taler alle engelsk, infrastrukturen er god og det er en fornøjelse at drage på roadtrip igennem de smukke landskaber.


KOSMOPOLEN CAPE TOWN, NATUREN & HISTORIEN

Cape Town er et must, og her vil I opleve at bevæge jer i en kreativ, kosmopolitisk og innovativ storby, der er kendt som en af verdens smukkeste. Oplev byens gastronomiske scene, gallerierne og den konstante buzz. Mærk historiens vingesus når I går i land på Robben Island, tag på et øjenåbnende kulturelt besøg i en af Cape Towns townships og nyd den fantastiske natur og de bjergtagende vistas fra Table Mountain, og når I kører mod Port Elizabeth ad Garden Route med Atlanterhavets smukke strande på jeres højre hånd.

VILD VIN & VILDE DYR

For de ”enofile” typer, der ikke kan få nok gode druer, er Sydafrika et sandt mekka. I vinlandet bliver der produceret sublime vine, og det gastronomiske niveau er ligeledes højt og afspejler Sydafrikas fantastiske råvarer. Vi har udvalgt hyggelige og stemningsfulde boutiquehoteller i Franschoek og Stellenbosch og kreeret en liste over de vingårde og restauranter, som I ikke må misse - for eksempel 80days klassikeren Babylonstoren. 


Når I skal spore The Big Five fører vi jer væk fra masserne og den slagne vej. I kommer på safari i private game reserves, hvor safaribilerne er åbne, og hvor de dygtigste guides og rangers sørger for at vise jer savannens unikke liv. I bor på luksuriøse og komfortable lodges eller camps med få telte, hvor alle detaljer er gennemførte og oplevelserne er store. 

SYDAFRIKA - SKRÆDDERSYET TIL JER

Vores kunder har fejret bryllup eller 70-års fødselsdag her, omgivet af venner, børn og børnebørn. Familier har taget den roligere malariafrie vej med fokus på, at både små og store skal have det sjovt. Par har taget rejsen i et højere tempo for at se mest muligt. Vi sætter fokus på sikkerheden og prioriterer, at rejsen bliver i et tempo, hvor I får mulighed for at nyde alle de fantastiske steder, I skal se og spise på undervejs. Ingen rejser er ens, for hver eneste kunde har sine egne ønsker og drømme til rejsen.


Når I rejser med 80days til Sydafrika, er I i de tryggeste hænder. Vores samarbejdspartnere er de dygtigste i landet, og som altid går vi aldrig på kompromis med 80days standarder. Der er masser af historier og fordomme om landet, men for os og alle de rejsende, vi gennem tiden har sendt på eventyr, er det smukke land en drømmedestination. Den allerbedste måde at planlægge er med kortet fremme og alle jeres spørgsmål, drømme og ønsker parat - for mulighederne er virkelig mange. Vi har lavet en 80days guide spækket med alle Camillas bedste personlige råd, insider-tips og anbefalinger til Cape Town og vinlandet. Når I rejser til Sydafrika med 80days, får I naturligvis guiden med - og vi gennemgår den gerne med jer, inden I tager afsted. 

VEJLEDENDE PRIS

Det koster omkring 30.000 kr. per person for en rejse rundt i Sydafrika på 10 dage. Denne pris indeholder typisk alle overnatninger på nogle af Sydafrikas absolut bedste og mest eksklusive hoteller med minimum morgenmad, fly, transport, jeres personlige rejsedesigner og individuelt skræddersyede rejsearrangement, der passer præcis til jeres ønsker. Prisen afhænger af hvilken sæson I rejser i, jeres valg af hoteller, om I vil på safari etc. 

PSST...


"Skulle jeg sætte en knappenål på verdenskortet, hvor mit rejsehjerte virkelig hører hjemme, bliver det nok i Sydafrika. Jeg elsker den store variation af oplevelser, fleksibiliteten, dynamikken og de fantastiske mennesker, vi arbejder sammen med. Selvom jeg har rejst til landet omkring 50 gange, kommer jeg altid hjem med nye indtryk, inspiration til vores skræddersyede rejser og minder for livet." Camilla var i Sydafrika så sent som i januar 2020, hvor hun i den grad faldt for Cape Towns eksklusive hot spot The Silo.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen eller i weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.