REJSER

TIL Sydafrika

Sydafrika har det hele - og så lige lidt mere til! Dejligt klima, safari, skønne badestrande, storbyferie, kulturoplevelser, en gribende historie, golf, lækker mad, vin og forkælelse. Vi har rejst på kryds og tværs af landet siden 1991. På egen hånd, som par og med hele familien og børn. Vi har boet på og set næsten alt, hvad der findes af lodges, hoteller og guest houses i samtlige provinser, og vi ved tilmed, hvilke værelser vi foretrækker det enkelte sted.


Vores kunder har fejret bryllup eller 70-års fødselsdag her, omgivet af venner, børn og børnebørn. Familier har taget den roligere malariafrie vej med fokus på, at både små og store skal have det sjovt. Par har taget rejsen i et højere tempo for at se mest muligt. Vi sætter fokus på sikkerheden og prioriterer, at rejsen bliver i et tempo, hvor I får mulighed for at nyde alle de fantastiske steder, I skal se og spise på undervejs. Ingen rejser er ens, for hver eneste kunde har sine egne ønsker og drømme til rejsen.

INSIDER

80days har lavet et dokument spækket med alle Camillas bedste personlige råd, insider-tips og anbefalinger fra Capetown og vinlandet. Når I rejser til Sydafrika med 80days, får I naturligvis listen med - og vi gennemgår den gerne med jer, inden I tager afsted. 

FACTS

Flyvetid til Capetown // 15t inkl. mellemlanding

Bedste periode // Hele året (afhænger af det område I besøger)

Tidsforskel // +0t (sommer) eller +1t (vinter)

skræddersyet til jer

Cape Towns Botaniske Have har gennem hele sommeren stemningsfyldte udendørskoncerter. Ginja er en af Cape Towns bedste gourmet-restauranter. Besøg hellere Cape Quarter end Waterfront. Redford House ved Plettenberg er et af de guesthouses, der stadig har personlighed og et dedikeret værtspar, der gerne fortæller deres helt personlige Afrika-historie.


Der er ingen tvivl om, at Sydafrika har en helt særlig plads i Camillas hjerte - og falder snakken på det spændende land, kan hun fortælle levende, detaljeret og henførende fra sine mange rejser. Den allerbedste måde at planlægge turen til Sydafrika, er over en kop kaffe eller te - med kortet fremme og alle jeres spørgsmål, drømme og ønsker parat. Vi mødes på kontoret inden for almindelige arbejdstider og i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet.