SAFARI I AFRIKA

KONTAKT OS

SAFARIREJSER

TIL AFRIKA


SAFARI I AFRIKA – EN DRØM DER BLIVEr TIL VIRKELIGhed

Vi husker den alle sammen. Filmen Out of Afrika og scenen hvor Meryl Streep og Robert Redford flyver ud over Afrikas bjergtagende savanne. Den røde jord, det gyldne lys, savannens uendelige, grønne tæppe, stemningen, vidderne og dyrene der løber over savannen til lyden af verdens bedste soundtrack. Det er en drøm for rigtig mange. Og det forstår vi i sandhed godt.


GLIMTENDE STJERNER, BÅL OG UFORGLEMMELIGE INDTRYK

Bliv hypnotiseret af aftenens store, kulsorte himmel fyldt med tusindevis af glimtende stjerner, mens dyrene kalder i det fjerne, bålet knitrer og børn og voksne taler sagte. Eller hvad med en gående safari godt passet på af dygtige rangers, der fortæller om dyrene og deres spor i naturen. Og nyd så frokosten serveret på savannen i skyggen af et smukt, paraplyformet akacietræ. Safari i Afrika er en magisk oplevelse spækket med uforglemmelige indtryk. I vore øjne er en safari i Afrika den ultimative rejse - for par, for familien og for den store familie i flere generationer. Safari i Afrika er en magisk oplevelse spækket med uforglemmelige indtryk. 


KILIMANJARO, SAVANNENS SMUKKE VIDDER OG THE BIG FIVE

Oplev solen stå op bag Kilimanjaro og mærk det gyldne, varme lys blive til dag. Bliv helt høj af savannens enorme vidder. Se leoparden slænge sig i akacietræets
majestætiske krone, elefanternes sløve vandren, zebraernes genkendelige kalden, de smukke giraffers dansende gang og løvernes dasen i skyggen under et tusinde år gammelt baoababtræ.


STORE AMBITIONER OM BÆREDYGTIGHED OG SOCIALT ANSVAR

Alle vores samarbejdspartnere arbejder med hånden på hjertet. Ud over at skabe markedets absolut mest originale og spændende safari rejser, gør de et stort arbejde indenfor bæredygtighed og socialt ansvar. For når man er født med kærligheden til den vilde natur, er det også naturligt at tage ansvar for dens bevarelse. Ambitionen går derfor endnu længere end til at have en vidunderlig safari lodge. Ansvarligheden render som tykt blod i hver en arm af de ansatte. Lodge-ejerne er dybt bevidste om, hvorfor de gør, hvad de gør, og hvor vigtigt det er at give de ansatte medbestemmelse. De arbejder tæt med det lokale samfund, tager ansvar for naturfredningen og Tanzanias mest sårbare økosystemer. 


Når I køber en safari rejse hos os, bidrager I til dette store og meget vigtige arbejde. I får ikke bare verdens skønneste safari lodges, men også en billet til- og et indblik i det meget store arbejde  der hver dag udføres i Afrika.


DEN ULTIMATIVE SAFARI

En safari i Afrika er altså ikke bare en safari og, i vore øjne, bestemt ikke en rejse man klikker sig til på nettet. En uforglemmelig safari kræver stor viden, tid og planlægning. Hvornår er årstiden rigtig og hvor henne? Hvor er de store flokke af dyr på hvilket tidspunkt? Hvilken type safari er rigtig til netop jeres familie? Hvem bruger de bedste rangers og chauffører? Hvem er dygtigst til at skabe en uforglemmelig oplevelse? Vi kunne blive ved! 


Camilla har over 20 års erfaring i luksusrejser i både Nord-, Øst- og Sydafrika, og hun har, udover sine mange rejser og inspektionsture, også både boet og arbejdet i Afrika i længere perioder. Med så stor erfaring, som Camilla ligger inde med, kan I ganske enkelt ikke være i bedre hænder i planlægningen af en safari i Afrika. 


Netop fordi en safari i Afrika skal skræddersyes, har vi valgt ikke at lægge vores lodges, hoteller og steder op her på hjemmesiden. Vi er af den holdning, at en safari i Afrika fødes og vokser ud af det personlige møde. Enten over telefonen, hos os her på kontoret.

eller hjemme hos jer.

SAFARI OG BADEFERIE

Det er dejligt at kombinere en luksussafari med lidt tid ved havet, så alle minderne kan synke ind og finde plads for altid. Mulighederne er mange, men vi har rigtig gode erfaringer med f.eks. Kenyas kyst, Zanzibar, Seychellerne og Mauritius. En safari og badeferie er for os den ultimative rejse, og en sådan rejse skal tages mindst én gang i livet (og gerne flere).


EN OPLEVELSE FOR STORE FAMILIER I FLERE GENERATIONER

Skal I ud at rejse med den store familie i flere generationer, er en safari og badeferie det ultimative valg, og I vil sammen få en oplevelse, som vil sidde i hjertet for livet. Vi har selv rejst på safari i Afrika med vores familier i flere generationer, og vi må bare sige: det fungerer.

En safari og badeferie skaber de ultimative rammer for samvær på usædvanligt højt plan .

PSST...

Camilla kan hurtigt fornemme, hvad der er det helt rigtige for jer, og hun kan berette om stederne, så I allerede er på vej. Så hvorfor vente? Vi er altid klar til en god snak som måske er første skridt henimod en drømmerejse og oplevelse for livet.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT