REJSER

TIL ØSTAFRIKA

KENYA OG TANZANIA - EN REJSE FOR LIVET

Kenya & Tanzania griber fat i alle sanser og giver oplevelser - sammen - for livet. Forestil jer et bjergtagende landskab, en lodge med kun få telte eller værelser, intet telenet, stilhed og ro, ingen stress. Elefanter og løver kun få meter fra bilen på safari, en gåtur til solnedgangen og om aftenen kun lyden af et knitrende bål... Dét er livet, når det er bedst. Og dét giver minder til resten af livet. 


80days skræddersyer vores safari-rejser præcis efter jeres behov - og vores årelange og personlige kendskab til stederne gør, at vi er helt trygge ved vores anbefalinger. Vi ved ganske enkelt, hvad I får. Vi holder os væk fra masseturisme, for vi kender de små autentiske steder, hvor man stadig får lov at mærke Karen Blixens Afrika. Vi vælger de små eller mindre lodges, hvor standarden er meget høj, og hvor vi ved, at der er tænkt på alt. Vi ved præcis hvornår dyrene vandrer - hvor og på hvilke tider af døgnet, I skal afsted for at se dem. Og om I får mest ud af at være til fods med Masaierne eller i bil. 

INSIDER

Lokker det at starte i Sydafrika og se verdens smukkeste storby, Cape Town, opleve hvaler ved kysten og forkæle ganerne med vinsmagning i Vinlandet - efterfulgt af kontinentets bedste safari i Masai Mara, Kenya? En oplagt kombination.

FACTS

Flyvetid til Nairobi // 11t

Bedste periode // Januar, september-oktober (Hele året afhængigt af det område I skal besøge)

Tidsforskel // +1t (sommer) eller +2t (vinter)

unikke safariture

Alle 80days' safarier bygges op fra en start. Ingen er ens, for vi er alle forskellige. Vi lytter til jeres ønsker og drømme, ser på sæsonen og ved, hvor dyrenes vandring er på det tidspunkt af året, hvor I ønsker at rejse. Så er I sikre på at bo det helt rigtige sted. Det er klart, at prisen også kan blive en anden, end på de masseproducerede ture - men vi ved, at I med 80days får en oplevelse af Afrika, som ganske enkelt er unik. Og tag endelig børnene med og giv hele familien en fælles oplevelse, I aldrig glemmer.