PÅ EVENTYR I SMUKKE DRAMATISKE NAMIBIA

Ørkenrige Namibia er stadig lidt af en velbevaret hemmelighed. Et skattekammer under de flestes radar med vilde naturoplevelser, der nærmest minder en om at være på en anden planet. De endeløse landskaber folder sig ud fra den sydvestlige kyst af Afrika, hvor den rå og brutalt smukke Skeleton Coast strækker sig i nord. Det føles som at være ved verdens ende. Den dramatiske røde Namib-ørken byder på verdens højeste sandklitter i syd ved Sossuvlei med magiske farver, skyggespil og solnedgange. Om natten tændes alle himlens stjerner, som I aldrig har set dem før. 


HISTORIENS VINGESUS & SAFARI

I Etosha Nationalpark kan I opleve dyrelivet på safari. I skal ikke komme for en Big 5 oplevelse udenfor regntiden, men for den dybe fascination af hvordan blandt andet ørkenelefanter, springbukke, løver og sorte næsehorn klarer sig i de barske omgivelser. Historiens vingesus mærkes i UNESCO bevaringsværdige Twyfelfontein med hulemalerier, der beretter om livet som jæger-samler for 6000-2000 år siden. Kystbyen Swakopmund afslører på charmerende vis fortiden som tysk koloni med smukke gamle bygninger, friskfangede østers og feriestemning. Mød det fascinerende semi-nomadiske Himba-stammefolk i nord, der udvider jeres horisont med deres traditioner og skikke.  


Små lodges, autencitet & DEN BEDSTE SERVICE

En rejse til Namibia er en rejse for sjælen. Et stort land, hvor man føler en ydmyghed overfor naturens rå skønhed, og ofte får love til at opleve den uden forstyrrelse fra andre. Er I eventyrlystne og ønsker en virkelig autentisk oplevelse er Namibia perfekt destination. Jeres baser er eksklusive boutiquelodges og camps, der lever op til 80days' DNA og stil. Eksklusive telte midt i ørkenen eller i nationalparkerne. Vi samarbejder med de bedste guides i landet - dem, der fører jer til de største oplevelser på de rigtige tidspunkter. Præcis hvor I skal hen, og hvad I skal se undervejs taler vi om og planlægger ud fra jeres drømme og ønsker. 

PSST...


Jeres eksklusive rejse til Namibia kunne starte i Windhoek, hvorefter I drager til Etosha National Park, Skeleton Coast og Karmanjab. Turen kan nu gå sydpå mod hulemalerier, Swakopmund og Walvis Bay. I slutter af med at se verdens højeste klitter og smukkeste farver i Sossuvlei. Måske kører I selv fra sted til sted. Kombiner eventyret med 80days darlingen Sydafrika eller spændende Botswana.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.