THE OBEROI MARRAKECH

THE OBEROI MARRAKECH

A PALACE TO CALL YOUR OWN

Beliggende kun 25 minutter fra Marrakech centrum, trukket væk fra byens travlhed, er The Oberoi Marrakech en lille verden for sig selv. Resortet er en fortryllende oase af ro med store, smukt anlagte haver, duftende citrusplantager, en gammel olivenlund og en storslået udsigt over de sneklædte Atlasbjerge. The Oberoi er uden tvivl et af de mest fantastiske steder at bo i Marokko. Det er nærmest paladslignende i sin udformning, med indviklet ornamentik af marmor, stuk og mosaikker, en storslået udsmykket gårdhave, skønt poolområde og en lang smuk spejldam, der strækker sig gennem hele den flot manicurerede have. Her dufter himmelsk af citrustræer og bougainvillea. Arkitekturen er inspireret af Medersa Ben Youssef, den berømte muslimske skole, der blev bygget i det 14. århundrede og som i dag er en af Marokkos mest berømte historiske kulturarv. På The Oberoi Marrakech kan I slappe af på jeres egen terrasse eller i den skønne frodige have og hen på aftenen kan I nyde den smukkeste solnedgang over den mest betagende udsigt til Atlasbjergene.

SKØNNE VÆRELSER ELLER PRIVAT VILLA 

De 84 værelser, suiter og villaer er indrettet med smukke tæpper, puder og luksuriøse detaljer, der kombinerer marokkansk charme og stilsikker modernitet. Alle værelser har privat terrasse med udsigt over citrusplantagerne og bjergene. Sengene er skønne og redt op med det blødeste bomuldslinned. Badeværelserne er smukke og store med separat karbad og bruser, og med fantastiske marokkanske fliser som dekoration. Villaerne har høje lofter og detaljer af ædle træsorter, sten, marmor og kobber, der udstråler både marokkansk varme og tidløs elegance. Alle villaer og suiter har egen pool og er omgivet af duftende frugtplantager og frodige grønne haver.

AL VERDENS SMAGER

The Oberoi Marrakech har tre unikke restauranter at vælge imellem, hvor ambitiøse team af talentfulde kokke tilbereder retter med de fineste sæsonbestemte ingredienser og kulinarisk finesse. Uanset om I er i humør til autentiske lokale retter, middelhavs- indisk- eller asiatisk køkken, eller blot lette, forfriskende måltider ved poolen, er der noget, der passer til enhver gane. Vi anbefaler især ’Siniman’, der frister med en menu, som spænder over det bedste fra det marokkanske køkken, tilberedt efter opskrifter og skikke fra de traditionelle køkkener i Marokko, og lavet på sæsonbestemte råvarer fra resortets økologiske have. Her får I autentisk marokkansk stemning, høje lofter, udsmykkede udskårne søjler, glødende pejse og udsigt over den storslåede gårdhave.

INSIDER

Norwegian flyver direkte til Marrakech med tre ugentlige afgange i vinterperioden og to ugentlige afgange over sommeren. The Oberoi Marrakech ligger blot 25 minutters kørsel fra lufthavnen.

FACTS

Flyvetid: 4t 30m

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer 

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

MAROKKOS BEDSTE

SPA, POOL & KIDS CLUB

Spaen på The Oberoi Marrakech er et helt lille eventyr i sig selv. Den spænder over enorme 2.000 kvadratmeter og er en smuk og lys oase, der tilbyder ayurvediske og marokkansk-inspirerede behandlinger. Spaen har også et marokkansk Hammam, som efterlader en med en følelse af at være blevet genfødt i en ny og afslappet krop, samt et yogarum med en smuk al fresco pavillon, en opvarmet indendørs swimmingpool og et fitnesscenter.


I det hyggelige bibliotek kan man slå sig ned og læse om alle aspekter af Marokkos spændende kultur, mens man slapper af med en klassisk cocktail eller en friskbrygget stærk kaffe.

Små rejsepoder kan boltre sig i resortets Kids Club med alt fra madlavningskurser og kunstværksteder til skattejagt.

UDFORSK MARRAKECH

Med over tusind års historie betager Marrakech alle, der træder indenfor byens okkerfarvede vægge. Det er en by fuld af kontraster, hvor seværdighederne, lugtene, farverne og lydene forenes i al herlighed til en helt fortryllende sensorisk symfoni. Oplev den gamle medina, farvestrålende souks, hemmelige riads, storslåede paladser og perfekt manicurerede haver og lad jer friste af gourmet restauranter, designerbutikker og et spændende natteliv. Mangfoldigheden i omgivelserne og den rige historie, kombineret med den varme gæstfrihed blandt befolkningen, gør Marrakech til en af vores favorit destinationer. Når I rejser til Marrakech med 80days, får I selvfølgelig vores insider-tips til alt fra museer og restauranter til, hvor I kan finde de smukkeste marokkanske tæpper.