MAZAGAN BEACH & GOLF RESORT

MAZAGAN BEACH & GOLF RESORT

80days blev introduceret til 4-stjernede Deluxe Mazagan Beach & Golf Resort af Kerzner Group, som også er vores kontakt til de fantastiske One & Only Resorts. Vi siger det, som det er - Mazagans hjemmeside er ikke den mest appellerende, og det krævede et besøg for at betragte dette sted, som et af 80days' nye familieresorts. Til gengæld var vi så både overbeviste og begejstrede. 


Mazagan gav et rigtig godt indtryk og dannede rammer om en super familieferie. Man skal selvfølgelig kunne forene sig med tanken om et stort resort, men Mazagan er uden charterpræg og helt perfekt for en (aktiv) livsnyderfamilie, der ønsker alt under samme tag: dejlig mad, sol og varme, aktiviteter for børn og voksne, strand og pool, en perfekt golfbane og dejlige drinks i solnedgangen. Og vigtigt at sige er, at Mazagan ikke føles stort, når man er der, da arkitekterne bag det netop har haft intimitet og hygge for øje, da resortet blev bygget. 


Mazagan breder sig over 250 hektarer og er beliggende ud til en 7 km lang strand. Det er langs denne smukke kyststrækning, at hotellets egen fantastiske 18-hullers Gary Player golfbane - der idag er en af Afrikas bedste golfbaner - ligger.


Hver dag er der gratis aktiviteter - bl.a. boxing, core træning, pilates, fodbold, cykling eller jogging. I kan også ride eller løbe langs den smukke private strand. Mazagans kæmpe opvarmede swimmingpool ligger i læ mellem hotellets bygninger.

INSIDER

Mazagan Beach & Golf ligger 90 km syd for Casablanca. Marrakesh ligger 190 km fra Mazagan - så det er oplagt at kombinere. Der blæser altid en frisk vind. Da vi besøgte Mazagan i oktober, var vinden varm og forfriskende perfekt i efterårsferien.

FACTS

Flyvetid til Marrakech:  4t20m 

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan være skøn med milde temperaturer. 

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

Sus fra atlanterhavet

Bygningerne er omkranset af smukke grønne områder med masser af palmetræer og små laguner - og så er der 3 minutters gang ned til stranden med 180 graders uhindret udsigt over Atlanterhavet. Og det er dette område der gør Mazagan rigtig dejligt. Her ligger de to små Beach Clubs med hyggelig lounge stemning, drinks, legeplads og de bedste frokostmåltider. Stemningen er cool og afslappet. Ungerne leger i sandet og maden er frisk og lækker lige fra grillen. Vandet er friskt og i bevægelse - lidt som ved Vesterhavet - så der er mulighed for sjov i bølgerne, og de små skal helst holdes i hånden.


Beliggende centralt i midten af resortet finder man det store poolområde, som er omkranset af 3 længer, indeholdende hotellets 490 værelser. Poolen er opvarmet og perfekt til børn med dybden 0,8-2,6m. I selve hovedbygningen finder man lobbyen og de mange restauranter. Her fåes alt fra buffet restauranter til finere á la carte. 


Der findes et væld af aktiviteter til alle aldre. Som børnefamilie vil man kunne benytte sig af de tre Kids Clubs. Der er Baby Club, der som navnet antyder, har babysitting muligheder til de helt små. Så er der Kids Club, som har aktiviteter for børn fra 3-11 år med eget stort poolområde. Og så Club Rush for de store børn, (12 -17 år), hvor der hver dag er nye ting på programmet, som for eksempel ATV kørsel, beachvolley, aftendisko og meget mere. Alle kan benytte legepladsen og børnepoolen med vandrutschebaner ved Kids Club uden at være tilmeldt klubben. 

En anden oplagt mulighed er golfspil på den før omtalte Gary Player bane, som er en udfordrende og meget smuk bane med en betagende udsigt. Eller man kan vælge at spille tennis på en af resortets 4 tennisbaner. Man kan ride, enten en tur langs stranden eller i den smukke skov, og der er også forskellige muligheder for vandsport (surfing, windsurfing og jet-ski). 


Sidst, men ikke mindst, er der et veludstyret fitness center, hvor der dagligt er både pilates og yoga hold. Har du lyst til at prøve en marokkansk hammam? Det præmierede Mazagan Spa tilbyder - udover den traditionelle hammam - et væld af forskellige behandlinger og massager. En lille oase beliggende ved fitness centret, og i umiddelbar nærhed af golfbanen og tennisbanerne. Servicen er som mange andre stede på disse breddegrader: personalet er smilende, utrolig søde og vil det bedste, men det går som oftest lidt langsomt. Det første opvejer nu det sidste.