La Sultana Oualidia

La Sultana Oualidia

Atlanterhavskystens lille fiskerlandsby Oualidia med dens smukke lagune er for nylig blevet et populært rejsemål for velhavende marokkanere. Oualidia ligger blot 2 timers kørsel fra Casablanca - og 2,5 times kørsel fra Marrakesh. Berømt for sine østersgårde og flokke af lyserøde flamingoer og omfavnet af magien i den smukke lagune, der på grund af tidevandet, hele tiden er i bevægelse. Stadig er det kun få besøgende, der kommer hertil udenfor højsæsonen i sommermånederne, men Oualidia er et vidunderligt sted at nyde en lille ferie på ethvert tidspunkt af året. Her kan I slappe af, nyde havet og poolen, fiske eller sejle i den rolige lagune og nyde de bedste skaldyr på Atlanterhavskysten.


La Sultana Oualidia har 12 unikt indrettede, smukke værelser og suiter. Smukke farver, kølige antikke marmorgulve, malede træmøbler og skønne, bløde senge. Her føler man sig hjemme. Alle værelser og suiter har pejs og egen terrasse med out-door lounge og havvands-jacuzzi. Terrasserne vender ud mod enten den rigt blomstrende have eller lagunen. Den sidst tilbyggede suite er en Tree-House Suite bygget op omkring et gammelt eksisterende træ. Ideelt til bryllupsrejsen og med den mest fantastiske udsigt udover lagunen.

La Sultana Oualidia har en skønt spa med smukke behandlingsrum, der åbner op ud til havet. Her kan I forkæle jer selv med en traditionel hammam - en oplevelse der ikke rigtig kan sammenlignes med noget, og som efterlader dig med følelsen af at være genfødt i en ny og gladere krop.

INSIDER

Er I betaget af det marokkanske køkken, og kunne I godt tænke jer at lure dem kunsten af, så er der mulighed for at deltage i madlavningskursus. Dette kræver early booking til restaurantens mailadresse. Og glem så ikke at få én af de smukke Tagine-lerpotter med hjem fra Medinaen.

FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m 

Bedste periode: Forår, sommer, efterår - men vinter kan også være skøn med sol og varme op til 26 grader.

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

alt godt fra havet

Med uovertrufne friske råvarer fra havet og de omkringliggende lokale gårde og markeder, byder La Sultana Oualidia på et bredt udvalg af skønne marrokkanske retter - en ren fest for øjne og smagsløg. Specialiteterne omfatter blandt andet havaborre kogt i en salt skorpe, hummer, østers, Bouillabaisse og grillet kød.

La Sultana Oualidia balancerer på kanten af havet i et område af stor økologisk betydning - en vidunderlig oase med blot 12 smukke værelser og suiter - og et ideelt sted til afslapning og romantiske dage med din bedre halvdel.


La Sultana Oualidia er en betagende blanding af autenticitet, eksklusivitet, intimitet, super service og individuel opmærksomhed som i forening skaber en unik rejseoplevelse. Inspireret af Tusind og én nats fortælling, kan I nyde en privat middagsstund i den magiske atmosfære under berberteltet, hvor stranden er dækket med orientalsk tæppe og lanterner med levende lys under den funklende himmel - indbegrebet af den arabiske drøm.