LA sultana

Marrakech

LA sultana 

Marrakech

La Sultana er uden tvivl et af de mest fantastiske steder at bo i Marrakech. En fortryllende samling af fem riads i hjertet af Kasbah inde i Medinaen. Kun få meter fra den farverige bazar, de kongelige slotte og museer - og ti minutter til fods fra den sydende, charmerende markeds-plads Jemaa El Fna. Den eventyrlige og eksotiske stemning på La Sultana understreges af de skønne terrasser, der er omgivet af store, gamle palmer og duftende appelsintræer.


De 28 værelser og suiter er alle forskellige og fascinerende på deres egen måde og kombinerer charme, luksus og modernitet. Hvert værelse er en rejse, som du ønsker ville vare evigt. Værelserne har høje hvælvede lofter og er indrettet med mørke, ædle træsorter, sten, marmor og kobber og med de smukke farverige tæpper og puder - og så naturligvis alle de charmerende gamle kunststykker, krukker, skåle, malerier og nips, som er så typisk for den marokkanske stemningsfulde stil og indretning. Badeværelserne er altid et helt lille eventyr i sig selv - stemningsfulde og med en kraftig, sød duft af de små sæbestykker ved vasken og krydrede potpourie ved badekarret.


På La Sultana finder I skønne, skyggefulde, panoramiske terrasser og en tagterrasse med fantastisk udsigt over den pulserende gamle by og de sneklædte Atlasbjerge i det fjerne, en dejligt spa med både indendørs og udendørs behandlingsrum og tyrkisk bad, fitness rum, en smuk opvarmet pool med jet og et skønt marrokansk køkken.


Insiders

Kokken på La Sultana er en mester med sine gryder og pander. Er I betaget af det marokkanske køkken, og kunne I godt tænke jer at lure dem kunsten af, så er der på La Sultanan hver morgen kl. 10.30 mulighed for at deltage i madlavningskursus.

FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m

Bedste periode: Forår, efterår - men vinter kan nu også være skøn med sol og varme op til 26 grader.

Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)

roof top lemonade

Kokken på La Sultana er marokkansk, og han har styr på sine gryder og pander i en sjælden grad. Køkkenet er traditionelt marokkansk i en flirtende fusion med det franske køkken. Her opfattes anretningen af maden som skabelsen af et kunstværk - alt der bæres ud på smukke fade fra kokkens magiske hule er både smukt og appetitligt og smager guddommeligt. Middagen indtages i den hyggelige atmosfære på terrasserne eller omkring poolen.

Marrakech er unik på alle måder. Nyd en kølig hjemmelavet Litchi-limonade på tagterrassen og nyd den magiske udsigt over det kongelige palads, Koutoubia Moskeen og de sneklædte Atlas-bjergene i det fjerne. Besøg souken i Medinaen og lad dig friste af den fascinerende vifte af kunsthåndværk fra tæpper og krydderier til hamret kobber- og messingvarer og farverige tekstiler.