KSAR
CHAR-BAGH

KSAR
CHAR-BAGH

Uden at vide hvad der venter jer, går turen igennem Palmeraies ørken-krat ad den ujævne grusvej, igennem en stor port og op ad en lang havegang. Bag den tunge dør i sølv i et smukt tårn, åbner sig et fortryllende eventyr med springvand og blomster. Ksar Char-Bagh er et imponerende, privat palads inspireret af det 14. århundredes mauriske arkitektur og det 21. århundredes minimalisme - blot 15 minutters kørsel fra den travle Medina og lige i hjertet af palmelunden i Marrakesh.  


Ksar Char-Bagh har været medlem af Relais & Châteaux gruppen siden 2005, og er seks gange blevet placeret blandt de Smukkeste Hoteller i Verden. Den mauriske arkitektur, de smukke, private gårde, pludrende springvand, frodige haver, køkkenhaven, figen- og oliventræer, den majestætiske hammam i rød marmor - og ikke mindst den personlige service, gør alt sammen Ksar Char-Bagh til et meget specielt sted.


Den franske kok har skabt sin egen have med sjældne grøntsager og krydderurter i sin jagt efter de allerbedste økologiske produkter. Olivenolien fremstilles af hotellets egen olivenlund og marmeladen er hjemmelavet fra frugttræer i den dejlige have. 


Måltiderne serveres ved poolen eller andre steder - alt efter hvilken stemning gæsterne er i. Den majestætiske røde marmor Hammam & Spa byder på en unik oplevelse af de orientalske ritualer: den klassiske, grundige scrub, massage med æteriske olier, ansigts- og kropsbehandlinger. Gæsterne kan derudover spille et slag tennis på grus-tennisbanen og svale sig i den pragtfulde 34 m² opvarmede swimmingpool.


På Ksar Char-Bagh er hver detalje designet til at overraske, glæde og tilfredsstille gæsterne. Hvert objekt fortæller en historie, og alle ansatte i Ksar gør deres ypperste for at gøre gæsternes ophold uforglemmeligt.

INSIDER

Rejser I en stor familie sammen - aller ønsker I endnu mere plads, kan I bo i Tårnet eller i Lejligheden. De er magen til suiterne, men har hver især to stuer og deres egen private pool og terrasser med telte og de traditionelle tæpper og puder - de er helt vilde! 

FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan også være dejlig med milde temperaturer.

Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)

som et persisk palads

3 år tog det Nicole og Patrick Le Villair at tegne og designe deres fantastiske vision, som blev en realitet under 200 mænds daglige, hårde arbejde i 15 måneder. Ksar Char Bagh er ikke et almindeligt hotel - det er et palads gemt i 4 hektar smukke omgivelser i persisk stil. Frodige haver med små klukkende springvand og vandløb på kryds og tværs for at symbolisere floderne i paradis - Ksar Char Bagh er ganske enkelt et paradis på jord. De luksuriøst indrettede store suiter minder mest af alt om lejligheder. Der er billiard rum, et bibliotek, en smuk hamman under hvælvet rød marmor, en tennisbane, en vidunderlig 34 meter lang pool og et usædvanligt diskret og dygtigt personale.


De enorme suiter er placeret ud for den centrale gårdhave med sit storslåede springvand. Hver suite har en opholdsstue med pejs, et soveværelse med en kingsize seng, et badeværelse med brusebad og et badekar, et påklædningsværelse og en stor privat terrasse eller have. Nogle har også private pools. De høje hvælvede lofter, marmorgulve og vægge i farver fra bleg og poleret beige til blød gul okker. De antikke tæpper, døre og kunstgreb, walk-in garderobe, den skjulte TV, DVD / CD afspiller og minibar, de håndlavede møbler og gardiner, de friske blomsterdekorationer (kun friske hvide og røde roser bruges) og parfumerede stearinlys er blot nogle af de detaljer, der gør hvert værelse aldeles fortryllende og magisk.
I de store ensuite badeværelser er det en sand fornøjelse at ligge i det sunkne marmor-karbad og kigge gennem træskodder ud over haven. Walk-in monsoon brusere, rosenblade, bløde morgenkåber og håndlavede toiletartikler - alt hvad man ville forvente af livet i et palads.