Kasbah
Bab Ourika

Kasbah
Bab Ourika

FaBELAGTIG BOUTIQUE-RIAD i ATLASBJERGENE

Kasbah Bab Ourika er et lille boutique hotel, der kigger ud over Ourika-dalen og Atlasbjergene. Forestil dig at sidde på din terrasse med en 360-graders udsigt over Atlasbjergene. Alt ånder fred og ro. Det eneste du skal gøre er at medbringe en god bog. Kasbah Bab Ourika er ganske enkelt vidunderligt. 

Det lille hotel har 21 smukke værelser og suiter, som alle er individuelt indrettede med traditionelle marokkanske møbler, kunstværker og materialer i afdæmpet luksuriøs og moderne stil. Sengene er himmelske med fantastiske madrasser, smukt egyptisk bomuldssengetøj og fyldige, bløde puder. Alle værelser har udsigt over Atlasbjergene - de fleste med egen balkon eller terrasse.

INSIDER

Køkkenet på Kasbah Bab Ourika er ren forkælelse med en skøn kombination af veltillavede traditionelle berber- og internationale retter tilberedt af friske råvarer fra de lokale landsbyer. Middagen serveres i den romantiske restaurant eller ude på den smukke patio.

FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m 

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan være skøn med milde temperaturer. 

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

intim oase

Beliggenheden er skøn - blot 45 minutter fra Marrakesh med sine travle souks og den sydende Medina og ved porten til de dragende Atlasbjerge. Det lille intime hotel er ideelt for jer, der trænger til at komme væk fra travlhed, stress og jag - og få luft, ro og smuk natur omkring jer. Duften af det friskbagte brød fra den traditionelle brød-ovn er himmelsk, og den friske og sunde morgenbuffet gør det nemt at hoppe ud af dynerne. 


Her får I det bedste af begge verdener - en storbyferie og et fredfyldt helle. Her kan I slappe af på jeres egen terrasse eller ved den smukke udendørs swimmingpool i den skønne frodige have. Hen på aftenen kan I nyde den smukkeste solnedgang over den mest betagende udsigt til de omkringliggende bjerge.