JNANE TAMSNA

JNANE TAMSNA

OM STEDET

Paradisets have - ja, Jnane Tamsna er efter vores overbevisning, noget af det tætteste, man kommer på Edens Have. Lige godt 20 minutters kørsel fra den hektiske Medina, møder vi en smuk frodig oase midt i den ellers tørre og lidt golde afrikanske natur. 


Jnane er ikke et traditionelt hotel. Her er ingen lås på værelsesdøren, ingen room-service og ingen servering ved poolen. Alt planlægges i samråd med hotellets gæster. Servering i dagtimerne foregår ved høflig selvbetjening i hotellets Honesty Bar, aftensmaden og frokosten er tilberedt efter skønne, marrokanske traditioner, og måltiderne indtages i haven, hvor I ønsker det. I skal forestille jer, at et ophold på Jnane er som at bo hos nogle gode venner i nogle sjældent lækre, stilfulde omgivelser. Og oplevelsen er unik. Her er en afslappethed og en imødekommenhed, som er en luksus i sig selv. Der er masser af skønne sol- og skyggekroge, hvor I kan trække jer tilbage og finde fred og ro.


Dét der først møder jer er den søde duft fra appelsin og citrontræernes blomster i den store frodige have. I køkkenhaven dyrkes et hav af økologiske grøntsager, urter og krydderier, som høstes dagligt til brug i køkkenet, hvor der frembringes den ypperligste marrokanske og sydeuropæiske mad. 

INSIDER

Norwegian flyver direkte til Marrakech med tre ugentlige afgange i vinterperioden og to ugentlige afgange over sommeren. Jnane Tamsna ligger blot 20 minutters kørsel fra den hektiske Medina. Her finder I en salig ro og fred i den smukke, økologisk dyrkede have.


FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m 

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan også være dejlig med milde temperaturer.

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

tilbagelænet luksus

Jnane består af 3 store og 2 mindre villaer med i alt 24 værelser. Villaerne er placeret rundt omkring i haven. Haven er fuld af kringelkroge, stier, smukke springvand, og små fredfyldte chill-out-hjørner, der indbyder til ro og reflektion. Der er tre skønne pools, hvoraf den ene er opvarmet. Der er spa i gå-afstand med mulighed for traditionel Hammam, massage og behandlinger, og der er  super dejlige faciliteter til yoga, pilates og fitness. 


Ligeledes er den golde, men smukke og imponerende natur lige udenfor havens murer, ideel til løbeture eller mountainbike-ture med en guide. Jnane er en oplevelse, hvor stilfuld hippie-chic indretning i varme afdæmpede farver i samspil med respekten for naturen og økologi mødes i et zen-agtig inspirerende miljø. Fokus er på sundhed og velvære og der er ingen tv eller telefoner på værelserne. Stemningen er laid-back og det imødekommende personale er diskrete, men altid lige i baggrunden.