Four seasons marrakeCh

Four seasons marrakeCh

DET BEDSTE AF MARRAKECH & FOUR SEASONS

Flere af vores gæster - og store Four Seasons fans - giver udtryk for, at netop hotellet i Marrakech, er det bedste Four Seasons Hotel, de til dato har oplevet. Det fremhæves, at den velkendte høje standard overgår sig selv, både når det kommer til de store smukke værelser, omgivelserne med de skønneste opvarmede pool-områder og spa’en med himmelske behandlinger. Særligt fremhæves personalet og servicen, som roses til skyerne for deres interesserede og imødekommende fremtoning over for alle gæster, og ikke mindst børnene. Her er ingen prætentiøs "bling bling" - stilen er afslappet og underspillet.

LUKSUS TÆT PÅ MEDINAEN 

Resortet er omkranset af de traditionelle Marrakech-rosa-farvede mure. Grunden spænder over intet mindre end et 16 hektar smukt område i L'Hivernage-kvarteret - lige ved siden af den eventyrlige Menara Have fra det 12. århundrede. Den fortryllende Medina ligger kun 15 minutters gang fra resortet. Det er unikt at kunne nyde Four Seasons' store smukke have og samtidig være så tæt på Medinaen og den levende Djemma el Fna. Hotellet er indrettet smukt og moderne samtidig med, at det på fineste vis reflekterer den marrokanske kultur og tradition. Haven er i sig selv et helt eventyr med de mange smukke arkader, kroge og springvand under de gamle oliventræer og palmer.

INSIDER

Four Seasons i Marrakech er som skræddersyet til børnefamilier med direkte fly, kort flyvetid, ubetydelig tidsforskel og et enestående børnevenlige omgivelser. 

FACTS

Flyvetid til Marrakech: 4t30m

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer.

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

udsigt til Atlasbjergene

DEJLIGE VÆRELSER & FANTASTISKE RESTAURANTER

Four Seasons byder på 114 smukke værelser og 27 store suiter. Alle har egen balkon eller terrasse med udsigt udover Menara Haven eller de smukke, sneklædte Atlasbjerge. Værelserne er store og rummelige, smagfuldt indrettede i moderne og dog traditionelt design. Her er let plads til 2 voksne og 2 børn. Badeværelserne er lækre, og hele familien kan næsten mødes i badekarret. Four Seasons har et udsøgt køkken, og I kan enten nyde det provencalske sydfransk-inspirerede køkken på Restaurant Bleu d’Orange, eller prøve det marrokanske, andalusiske og italienske fusionskøkken på Solano. Ønsker I en afslappet middag, kan denne indtages ved poolen, hvor maden tilberedes ved grill.

MARRAKECH FOR FAMILIER

Four Seasons i Marrakech er enestående for børnefamilier. Det tager blot 4,5 timer med direkte fly at komme til Marrakech, og med 80days særlige VIP–aftale med Four Seasons, som kan tilkøbes, bliver I hentet ved flyet og fulgt hurtigt og nemt igennem paskontrol og immigration, så I glider udenom køer og ventetid. Herefter bliver I kørt den korte tur til hotellet og stille og roligt kan omstille jer til skønne dage i luksus.


Four Seasons gør en dyd ud af, at børnefamilier føler sig velkomne – for det er de! Der er en lang række skønne, sjove og inspirerende tilbud til både små og store poder. I Kid’s Club er der alt lige fra kunstprojekter til leg og spil – alt sammen placeret, så både børn og forældre stadig føler, at de er sammen på ferie, men der er altid ekstra hænder og sjove tilbud. Til de større børn, er der computere og de nyeste spil, bordtennis, minifoot og grusbaner til en tenniskamp.


FORKÆL JER SELV I SPAEN

Luksus er ikke kun for børn – Four Seasons byder på en helt eventyrlig spa, med et rigt udbud af skønne behandlinger til rimelige priser. Personalet er meget imødekommende, dygtige og diskrete – så vi anbefaler på det varmeste en tur i himlen...