AMANJENA

AMANJENA

AMANJENA – DET FREDELIGE PARADIS

Lige udenfor Marrakechs fortryllende og støvede rosa Medina, i en nærmest paradisisk have, ligger smukke, overdådige og über luksuriøse Amanjena. 32 pavillioner placeret i en vidunderlig have med rislende springvand, frodige palmer og oliventræer. Amanjena betyder ”Det fredelige paradis” på sanskrit, og det er til at forstå. For når den magiske mauriske arkitektur blandes med en zenlignende fredelighed, ja, så opstår der noget helt paradisisk.


Store proportioner, plads, skyggefulde gårdspladser, hyggelige gårdhaver, hvælvede lofter og mauriske buer, elegant luksuriøst interiør og smukke rislende springvand fuldender følelsen af at være midt i det gamle Arabiens mystik. Og når aftenen sænker sig, og resortet lyses op af hundredvis af lanterner med levende lys, så er det svært ikke at føle sig som hovedpersonen i et stort og magisk 1001 Nats Eventyr.

MYSTIK, EKSKLUSIVITET OG PLADS GALORE

På Amanjena bor I ikke på værelser men i de fantastiske ”Pavilions” eller i de nærmest paladslignende ”Maisons”. Amanjenas pavilloner er ubestridt overdådige, og her er rigt plads til privatliv. De mindste pavilloner er 175 m2 store skønheder, der hædrer den mauriske arv og fortidens skønhed med opulente og elegante materialer. Pink og orange vægge, cool interiør, smukke Berber tæpper, gulve belagt med Zellij fliser og lyden af rindende vand fra fontænerne, skaber en elegant marokkansk stemning uanset hvor I bor, så du let falder i søvn midt i et 1001 Nats Eventyr.


LUKSUS I MARRAKECH

I behøver faktisk ikke forlade Amanjena på jeres ferie. Indenfor de smukke mure ligger tre skønne restauranter, en fortryllende spa, to traditionelle hammams, et luksuriøst gym og to tennisbaner. Og med en golfbane som nabo står Amanjena rank og smuk. Men Marrakech er en vidunderlig by at gå på opdagelse i, så vi anbefaler, at I begiver jer ud på eventyr. Når I rejser med os, får I naturligvis vores bedste insidertips, hvor vi guider jer til vores personlige favoritter blandt skønne restauranter og fortryllende museer. Vi deler også de vigtige tips til at finde hemmelige tæppehandlere, keramikere og andre fantastiske håndværkere.


INSIDER

Der er ingen tvivl om, at Amanjena er et magisk sted. Flere scener fra Sex and the City filmen blev skudt her, og David Beckham valgte at holde sin 40års fødselsdag på Amanjena.  Vi kan let forestille os, at de havde en magisk aften og et brag af en fest.

FACTS

Flyvetid: 4t 30m

Bedste periode: Forår, efterår - men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer 

Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

MARRAKECH, AMAN OG KÆRLIGHED

MARRAKECH 8ODAYS STYLE

Vi besøger Marrakech mindst en gang om året. Derfor er vi altid up to date på det sidste nye, når det gælder små luksus-riads og de lækreste fem-stjernede hoteller. Hvis I ønsker at se mere af vidunderlige Marokko ud over Marrakech, har vi udvalgt smukke og autentiske steder i Atlasbjergene og ved kysten. Jeres rejser bliver altid skræddersyet efter jeres ønsker, så kontakt os, hvis I drømmer om Marrakech og Marokko. 

DERFOR HOLDER VI SÅ MEGET AF AMAN

Ethvert Aman resort byder deres gæst velkommen, som var vedkommende en nær ven af huset. Det er grunden til, at vi holder så meget af Aman. For denne hjertevarme og venlighed er så ærlig og indfødt hos alle i Aman-familien. 


Denne tilgang har heldigvis ændret sig meget lidt siden 1988, hvor Aman åbnede deres første resort på Phukets vestkyst. Dette resort fik navnet Amanpuri, som betyder “et sted for fred” på sanskrit. Dermed var Aman-brandet var født. 


Aman resorts verden over hører til blandt verdens bedste hoteller – absolut øverste hylde. Men I vil aldrig føle nogen form for stivhed eller snobbede miner. Aman formår at være afslappede, venlige og imødekommende, og ovenikøbet indgydende en følelse af fred og tilhørsforhold. Og det er vi vilde med!


I dag omfavner Aman mere end 30 smukke resorts verden over, og de fortsætter heldigvis med at finde hel unikke og spændende destinationer rundt om i verden.