1001 Nats Eventyr folder sig ud i en spillevende kulisse i Marokko. Landet er fortryllende, autentisk og vidunderligt på alle måder - magien, eventyret, farverne og ikke mindst mangfoldigheden af muligheder, når man rejser i Marokko. Mulighederne er nemlig mange. I kan vælge at rejse ud til kysten på ren badeferie, eller I kan vælge at kombinere rejsen med nogle dage i Atlasbjergene - og et par dage i charmerende, sydende Marrakech.


Vi har rejst meget i Marokko. Både alene, på tur med venner og med familien. Vi har været i næsten hver en lille krog i Marrakech, så vi ved, hvor I skal bo - alt efter om I drømmer om en lille, eksklusiv Riad - et helle inde i Medinaens sydende charme, eller et større hideaway udenfor heksekedlen. Vi ved, hvad I skal opleve, hvor I får den mest fortryllende hammam, hvem der laver den allerbedste tagine, og hvor I skal handle for at få den bedste kvalitet til de bedste priser. Vi deler med glæde vores erfaringer fra vores mange rejser - både med og uden børn.


Drømmer I om at sætte knappenålen dér, hvor der står Marokko på kortet - så ring til os. Vi vil elske at dele landet med jer.

PSST...


Medinaen og Souken i Marrakech er som en labyrinter, og det tager lidt tid at skabe sig et nogenlunde overblik over de små, smalle gader. Den bedste måde at opleve Medinaen og Souken på er, at tage en formiddag eller eftermiddag med en guide. Vi kender byens bedste guides, der kan give jer et indblik, som er svært at få på egen hånd.VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.