LUKSUSLODGES OG 'THE BIG 5' 

Den store savanne strækker sig uendeligt mod horisonten, og den rå skønhed tager pusten fra jer. Mødet med vandrende majestætiske elefanter, stærke løver på jagt og store flokke af græssende gnuer udvider jeres verdenssyn med helt nye dimensioner. Oplevelser der bundfalder sig om aftenen, når I sidder sammen ved bålet under en funklende stjernehimmel.


Kenya er et af de mest ikoniske og historiske safarilande. Her venter jer en Out of Africa oplevelse ud over det sædvanlige og en rejse for livet. Camilla, der udelukkende skræddersyede safarirejser inden hun startede 80days, vil være jeres personlige rejsedesigner fra start til slut. Ingen detaljer bliver overladt til tilfældighederne.


"Der er bare nogle steder, der gør noget helt specielt for en - hvor alt går op i en højere enhed. Jeg vender altid tilbage til Afrika med sommerfugle i maven. Og når jeg sammensætter rejser for kunder til et sted, som jeg personligt holder så meget af, er det noget helt særligt," fortæller Camilla. Til vores safarirejser i Kenya har hun håndplukket de suverænt bedste samarbejdspartnere med de lækreste luksuslodges og camps, det højeste serviceniveau og ikke mindst de bedste rangers, der formår at lede jer til de største dyreoplevelser på savannen. I kan vælge at slutte rejsen af med et par dage i solen på Kenyas kridhvide strande ved det Indiske Ocean på et af vores hyggelige boutiquehoteller. 

DEN STORE VANDRING FOR HELE FAMILIEN

Infrastrukturen er veletableret i Kenya, og derfor er det let at bevæge sig rundt mellem de forskellige nationalparker og naturreservater – især hvis I er på eventyr med jeres børn, eller når I er flere generationer afsted. Når I rejser med 80days, vil I oftest flyve mellem de forskellige camps. Et absolut must på listen er at bo i det legendariske Masai Mara National Reserve, hvor I kan opleve Den Store Vandring (The Big Migration). Her kommer millioner af gnuer op fra den sydlige del af det enorme Serengeti økosystem, der strækker sig ned gennem Tanzania. Og med dem kommer selvfølgelig de elegante store sultne katte som løver, leoparder og geparder. Vi elsker også Giraffe Manor, der er et helt særligt boutiquehotel, hvor I kommer helt tæt på girafferne. Tal med Camilla om det bedste tidspunkt at rejse på alt efter jeres ønsker, og om vores unikke oplevelser som safari i luftballon, overnatning i star beds under åben himmel eller berigende kulturmøder og walking safari med Masaierne på savannen.

OFF THE BEATEN TRACK

Er jeres store drøm at se de sorte næsehorn helt tæt på? Eller er det at se hundredevis af pink flamingoer lette i flok? Måske er det noget helt tredje. Alt efter hvilken nationpark I besøger, vil I opleve noget forskelligt. Samburu, Laikipia og Meru er alle fantastiske områder, hvor vi har små lodges og et indgående kendskab. Vi arrangerer også til tider specielle safari med National Geographic fotografer - kontakt os gerne med særlige forespørgsler. 


SLUT AF I BADETØJ

Måske forbinder I ikke lige Kenya med kridhvide strande, turkist hav og svajende palmer? Men det burde I. Kenyas kyster ligger ud mod Det Indiske Ocean, og her ligger nogle vidunderlige små boutiquehoteller, hvor I kan koble af i solen, drikke kolde kokosnødder og få sol på maveskindet efter jeres store oplevelser på safari. Forvent laidback barfodsluksus og masser af vandsportsaktiviteter. No shoes, no problem.


Da vi benytter os af små, intime og eksklusive lodges, camps og hoteller er det vigtigt at være ude i god tid. Som tommelfingerregel betyder det, at det er ideelt, hvis vi påbegynder planlægningen omkring et halvt til et helt års tid inden afrejse. Især hvis I gerne vil afsted i de mere travle perioder og skolernes ferier.

PSST...


Noget af det vigtigste, når vi vælger samarbejdspartnere, er en enestående viden. At vi ved, at de kan føre jer væk fra masserne. Derhen hvor de færreste andre kommer. Når I kører ud på game drives med 80days, har I altid jeres private ranger med. De kender bushen, dyrelivet og rytmen på de store sletter og vil gøre deres ypperste for at vise jer lige det, I drømmer om.

At opleve The Big Five tæt på er på manges ønskeliste. De rolige og kloge elefanter, der søger vandhullerne og blafrer med deres store ører. Løverne, med det skarpe blik og karakteristiske brøl. Måske har de små pjuskede unger i flokken. De store, tunge næsehorn, der prustende går forbi firhjulstrækkeren, mens I betragter dem. Bøflerne, som I kan opleve i store flokke og den smukke, sky leopard. Men dyrelivet på savannen tæller mange tusind arter. I får oplevelser, som ikke fås andre steder i verden. Safari i Kenya er en oplevelse for livet, og med den fuldendte 80days rejse, skal I ikke tænke på andet end at trække i det bedste safarioutfit og nyde det!


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE


Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.