Four Seasons Sharm El Sheik

Four Seasons Sharm El Sheik

GENNeMFØRT LUKSUS OG SERVICE i TOPPKLASSE

Er I en familie med små eller større børn som ønsker direkte fly, ingen jetlag, overskuelig flyvetid, let transfer, sol-sikkerhed, strand og vand - så er eksklusive Four Seasons i Sharm el Sheikh et rigtig godt bud på en af efterårets, vinterens og forårets bedste destinationer. Vi har kun varmt at sige om Four Seasons Resort i solrige Sharm el Sheikh. Gennemført luksus for de voksne, et trygt paradis for børnene, og med den diskrete og behagelige service i topklasse, som er hotellets varemærke, kan I føle jer helt sikre på, hvad der venter jer og familien, når I indstiller kompasnålen og drager mod ren forkælelse og garanteret sol og varme.


Det er fascinerende at flyve ind over Sinaiørkenen, der med sit gule sand og små bjerge er så gold og tør, som kun en ørken kan være. Og der er frit udsyn over dette månelandskab fra flyveren, for der er meget sjældent skyer på himlen i dette område. Vi er begejstrede for Sharm som badedestination - små 5 timer i fly, kun 1 times tidsforskel, en kort køretur fra lufthavnen til hotellet og en solsikkerhed langt over gennemsnittet sammenlignet med andre steder i verden.

Børnevenlige aktiviteter

Four Seasons er, udover at være gennemført luksus i alle henseender også et unikt børnevenligt hotel. Børn i alle aldre er tænkt ind i hotellets koncept. Her er aktiviteter hele dagen - de fleste gratis: yoga, snorkel intro, fodbold, basket, manicure og pedicure for piger u. 12 år, tennisundervisning, madlavning, hip hop og andre danseklasser samt sang- og musicalprojekter med opvisning. For de store børn er der eksempelvis kickboxing og yoga- og danseklasser. For de små børn foregår de fleste aktiviteter rundt om den store "family pool", så børnene kan bevæge sig imellem familien og aktiviteter i Kid's Club uden at være andetsteds på resortet. De vil elske de mange muligheder.

INSIDER

Er I interesseret i at udforske verden under havoverfladen, så er Sharm El Sheik det helt rigtige sted. Rødehavet er i verdensklasse med hensyn til dykning og snorkling - Ras Mohammed nationalparken har blandt andet  de berømte Shark Reef og Yolanda Reef. 

FACTS

Flyvetid til Sharm El Sheik: 5t

Bedste periode: efterår, vinter, forår 

Tidsforskel: +1t (sommer) eller +2t (vinter)

LUKSUS STRANDFERIE

Hvor den dramatiske, gyldne Sinai Ørken møder det Røde Havs kyst, ligger det ypperligt eksklusive og smukke Four Seasons Resort - en perle i det ellers meget charterturistede Sharm El Sheikh. Four Seasons byder velkommen med alt, hvad vi drømmer om, når den kolde vinter har bidt sig fast i vores vinterblege næser. Der findes ganske enkelt ingen over Four Seasons i Sharm El Sheikh. 


Hotellet er stilfuldt designet og indrettet som en reminiscens af en gammel ægyptisk landsby, hvor de 109 store smukke værelser, 64 luksus familie-suiter, 27 suiter og 3 private villaer ligger placeret rundt omkring i det store frodige og rigt blomstrende resort med sammenhængende haver. Alle naturligvis med egen private balkon eller terrasse.


Maden er i topklasse, og der er en række skønne restauranter og køkkener at vælge i mellem - bl.a. det traditionelle arabiske køkken med mediterranske, marrokanske og libanesiske specialiteter samt det finere italienske køkken med åben grill og italienske specialiteter. Ønsker I en helt laid-back og afslappet middag, kan i spise i en af hotellets pool-barer. Som noget nyt, finder man Reef Grill, hvor du kan nyde din middag helt nede i vandkanten med den skønneste udsigt over revet, havet og øen Tiran. Priserne svarer til priserne på restauranterne i DK.


Her er naturligvis en Kids Klub til de små børn, og til de større børn er der mulighed for at spille bordtennis, air hockey, billiard, wii og computer med fri internet adgang. Derudover er der fri adgang til tennisbanerne, strandspil, dykke- og snorkelfaciliteter samt wakeboarding, fodbold m.m.


De voksne bliver naturligvis heller ikke snydt. Four Seasons byder på en Spa med lækre behandlinger med naturprodukter, jacuzzi og sauna. Her er 3 tennisbaner, og ovenpå en varm kamp, kan I slappe af i loungebaren, der serverer gode cocktails i stearinlysets skær og med den vidunderlige udsigt udover det Røde Hav.