REJSER

TIL AFRIKA

Camilla har over 20 års erfaring i rejser i både Nord-, Øst- og Sydafrika, og hun har, udover sine mange rejser og inspektionsture, også både boet og arbejdet i Afrika i længere perioder. 


Om I drømmer om den store safarioplevelse eller en forlænget weekend i farverige og charmerende Marrakech - enten som par eller som familie med børn eller i flere generationer, er Camillas spidskompetance netop at skræddersy rejsen til jer, så jeres behov, drømme og ønsker bliver mødt og folder sig ud ned til mindste detalje. Med så stor erfaring, som Camilla ligger inde med, kan I ganske enkelt ikke være i bedre hænder.


Netop fordi rejser til Afrika skal skræddersyes, har vi valgt ikke at lægge vores lodges, hoteller og steder op her på hjemmesiden. Vi er af den holdning, at en rejse til Afrika fødes og vokser ud af det personlige møde. Enten over telefonen, hos os her på kontoret eller hjemme hos jer. 

PSST...

Camilla kan hurtigt fornemme, hvad der er det helt rigtige for jer, og hun kan berette om stederne, så I allerede er på vej. Så hvorfor vente? Vi er altid klar til en god snak som måske er første skridt henimod en drømmerejse og oplevelse for livet.


VI SÆTTER ALT IND PÅ DEN PERFEKTE REJSE

Vi leder, vi finder, vi kreerer og vi leverer. Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen travel designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. Inden afrejse modtager I vores lækre 80days travel kit med jeres detaljerede rejsepapirer, vores insider tips til destinationen og små overraskelser til at spice eventyret op.

LAD OS MØDES


Lad os sætte os ned over en kop kaffe eller te til en snak om rejsen, så vi sammen kan definere jeres ønsker og finde frem til de hoteller, safariparker, restauranter, golfbaner, bounty-strande etc., der matcher jeres ønsker og rejsedrømme. Vi kan mødes inden for almindelige arbejdstider - eller i særlige tilfælde om aftenen/weekenden. Drejer det sig om en større tre-generationers rejse, kommer vi gerne til jer, hvor hele familien kan være samlet. For os er det alfa og omega, at I alle kommer hjem med kufferten fuld af fantastiske oplevelser og fortællinger - og det kan vi bedst opnå, når vi sætter vores erfaring i spil i mødet med jer.

TAG KONTAKT