80DAYS ACTIVE WELLNESS

Portugal

Kontakt os

80DAYS ACTIVE WELLNESS

Portugal

Kontakt os

Om stedet

Frister det at tage et par dage ud af kalenderen og blive forkælet på vores Active Wellness destination nord for Lissabon? 


Vi tager denne gang afsted i september 2016. Areias Do Seixo Charm Hotel & Residence i Portugal er vores absolutte favorit-destination for vores Active Wellness tur i samarbejde med personlig træner, Charlotte Ferløv.


Areias Do Seixo er indbegrebet af øko- og hippiechik. Et fantastisk lille hotel med 14 værelser og skønne villaer - kun 35 minutter fra Lissabon. Når I ankommer, bliver I budt varmt og hjerteligt velkommen med en kop frisk citrongræs-te (selvfølgelig fra den økologiske urtehave), og dejlig hjemmebagt kage. Man mærker med det samme, at det her er et af Europas mest originale og stemningsfulde hoteller.
Hotellet ligger ud til Atlanterhavet, og en lille hyggelig sti fører igennem klitterne ned til den brede sandstrand. Der er stor fælles pool, og derudover er der mulighed for at forkæle sig selv med massage og dejlige behandlinger i den ayurvediske, smukke spa, som har sauna, pool og tyrkisk bad til fri afbenyttelse.


Upmarket eco design har eksisteret i et stykke tid, men Areias do Seixo overskygger alt, hvad vi hidtil har set. Kun få måneder efter dette lille hotel på Portugals vestkyst slog dørene op til offentligheden i 2011, dukkede det op på Conde Nast Traveller's Hot List - og vi kan kun istemme deres begejstring. 

M

INSIDER

September 8.-12. 2016 (4 nætter).

Pris pr. pers. i delt værelse: 

Lille værelse kr.10.000,- (udsolgt). Mellem værelse kr. 11.000,- (udsolgt). 

Stort værelse kr. 12.000,- (udsolgt).


Se eksempel på turens indhold under 'Om rejsen'

FACTS

Flyvetid til Lissabon // 2t40m

Bedste periode // Sent forår, sommer, tidligt efterår

Tidsforskel // -1time

Om rejsen

Fem-stjernede Areias do Seixo er helt unikt på alle måder - beliggenhed, vision, indretning, stemning og atmosfære går op i en højere enhed, og er en idéel ramme for en tur med fokus på forkælelse af krop og sind. Vi vil løbe og gå på stranden, på de grønne stier i klitterne og omkring hotellet. Vi vil dyrke core og andre træningsformer på terrassen, i det smukke drivhus, og hvor vi ellers finder et dejligt spot i sol eller skygge.

Restauranten Lugar da Horta tilbereder sund og lækker mad tilberedt af hotellets egne økologiske grøntsager og krydderurter fra haven, friskfanget fisk og skalddyr og kød fra det lokale område - maden er portugisisk inspireret og der er mulighed for at vælge vegetarisk. Køkkenet er ekviperet med en brændefyret ovn og grill, og for ivrige foodier er det muligt at melde sig til at følge gartneren i haven og kokken i køkkenet og deltage i tilberedningen af frokosten. Alle måltider er inkluderet i prisen. Desuden tilbyder hotellet ture til stranden, hvor I samler friske muslinger eller fisker. Hotellet har også en hyggelig og charmerende bar, der har åbent fra kl. 13.00 til 01.00. 


Vi skal bo i tre villaer, der alle er unikt indrettede. Farvesammensætning og designs, med udgangspunkt i Indien og Marokko, kombineres med moderne skandinavisk minimalisme - ekstraordinære detaljer, lækre tekstiler og uimodståelige badeværelser. Villaerne har tre soveværelser med dobbeltsenge (der vil være separate dyner), en rummelig stue med en smuk svævende pejs, et moderne, fuldt udstyret køkken (som vi vælger ikke at benytte), en grill og en privat pool. Der er en dejlig udendørs spiseplads på den private terrasse, bløde sofaer i loungen, og gulv-til-loft vinduer, der giver et smukt lys. Der er mulighed for at låne cykler på hotellet, hvis I har lyst til at udforske nærområdet.


Inkluderet i prisen: Fly direkte København – Lisssabon r/t, skatter, 1 gratis kuffert pr. person, transfer fra lufthavn – hotel r/t, ophold i delt værelse på Areias do Seixo Charm i 4 nætter, morgenmad, frokost og middag, løb, pilates/yoga, funktionel- og coretræning med Charlotte Ferløv.
 
Værelserne på Areias do Seixo Charm er forskellige i størrelse og indretning. Prisen på rejsen afhænger af værelsets størrelse.
 
Tilmelding sker direkte til Camilla Levin fra 80days på tel: 5353 6116 eller mail: camilla@80days.dk
 
Ved tilmelding indbetales et depositum på kr. 4.500,-. Depositum kan ikke tilbagebetales ved annullering. Minimum antal deltagere er 10. Maximum 20 deltagere. Vi tager forbehold for ændringer i ovenstående program.

Her er lidt feedback fra nogle af vores kunder:

..."Naturskønne løbeture ved Atlanterhavet - tøsesnak – yoga – vidunderlig mad og vino ved bålet. Må tilbage hertil. Tak til Charlotte for powerful træning og Camilla for at have fundet denne perle af et hotel"

..."klar til drinks og middag efter skøn dag og super træning. Her er fantastisk"

..."thank you ladies for de skønneste dage og dejligt selskab. Tak Charlotte og 80days for et genialt ferie/retreat. Nydelse på nydelse hver dag på dette fuldstændig fantastiske hotel. Jeg har været velsignet med mange smukke rejseoplevelser gennem de sidste 15-20 år men dette skønne hotel slår ALT! Luksus på luksus; udsøgt mad, service, de smukkeste omgivelser, lækre villaer og rigtig god stil"

..."jeg må sige at stedet er fuldstændig fantastisk, intet mindre. Værtsparret, personalet, selve hotellet og selvfølgelig maden var virkelig uden sammenligning. Outstanding. Charlotte leverede, som altid, en fantastisk træning - positiv og nærværende"

..."fantastisk oplevelse som jeg håber at vi får lov at gentage næste år"


8. - 12. september i delt dobbeltværelse. Alle måltider er inkluderet.
Torsdag 8. september 

Kl. 06.20 - Afrejse København

Kl. 09.05 - Ankomst Lissabon

Efter I har modtaget jeres bagage, mødes I med jeres chauffør i ankomsthallen, som kører jer til: Areias Do Seixo Charm Hotel & Residence.


kl. 11.00 - Check-in på hotellet

kl. 13.00 - Frokost på hotellet

kl. 16.30 - Løb/Powerwalking/Garuda træning med Charlotte

kl. 19.00 - Velkomstmiddag 


Fredag d. 9. september

kl. 07.30 - Løb/Powerwalking/Core træning med Charlotte

kl. 09.00 - Morgenmad

kl. 13.00 - Frokost

kl. 16.30 - Løb/Powerwalking/Garuda træning med Charlotte

kl. 19.00 - Middag


Lørdag 10. september

kl. 07.30 - Løb/Powerwalking/Core træning med Charlotte

kl. 09.00 - Morgenmad

kl. 13.00 - Frokost

kl. 16.30 - Løb/Powerwalking/Garuda træning med Charlotte

kl. 19.00 - Middag


Søndag 11. september

kl. 07.30 Løb/Powerwalking/Core træning med Charlotte

kl. 09.00 Morgenmad

kl. 13.00 Frokost

kl. 16.30 Løb/Powerwalking/Garuda træning med Charlotte

kl. 19.00 Afskedsmiddag


Mandag d. 12. september

Areias Do Seixo - Lissabon lufthavn - København

kl. 07.30 Løb/Powerwalking/Core træning med Charlotte

kl. 09.00 Morgenmad

kl. 13.00 Frokost

kl. 14.30 Afgang mod lufthavnen med jeres transfer

kl. 15.00 Check-in i lufthavnen i Lissabon

kl. 17.00 Afrejse Lissabon med TP752

kl. 21.35 Hjemkomst København 

HUSK! Yogamåtte og varmt tøj til de lidt køligere aftener. Træningstøj, badetøj, pas, kontanter. Så er du klar!