HVEM ER 80DAYS?

80days består af et team af ambitiøse og visionære spillere i den bedste rejseliga. Fælles for os er vores kompromisløse tilgang til eksklusive luksusrejser uden snobberi, til good old fashion kundeservice og vores faste beslutsomhed på at være tro mod 80days DNA. Essensen af at rejse er glæde, og vi brænder for de personligt skræddersyede rejser, for kvaliteten, æstetikken og for kontakten med vores kunder. Vi holder os konstant opdaterede og rejser ud og tjekker hotellerne, inden vi sender jer afsted. Bag hver eneste rejse lægger vi energi, kreativitet og umage - og vores mål er at være de bedste.  

CAMILLA LEVIN 

// OWNER & TRAVEL DESIGNER


Camilla startede i sin tid 80days, fordi hun er kræsen æstetiker og sætter det personlige møde mellem rejsekonsulent og kunde højt. Hun har aldrig lavet andet end rejser og har igennem årerne opbygget en skudsikker smag og dybdegående forståelse for, hvad der skal fungere på destinationerne og hotellerne.  


Hvis Camilla skulle bestemme, ville hun sende alle en tur på safari i Afrika.  Før hun startede 80days, lavede hun udelukkende rejser til det afrikanske kontinent, og hun har boet i både Tanzania og Sydafrika. Men hun elsker også de andre destinationer, og hjertet er altid med, når rejserne bliver sat sammen. Hendes personlige kompas er for tiden rettet mod Rwanda, Colombia og Cambodia.


Camilla bor i Hellerup, er gift med Ulrik, er mor til to børn og har hunden Bobby og den store skovkat Elvis. Hun elsker en god bog, er et gourmet-øre og en stor fan af god te - så det findes naturligvis altid, når I er på besøg hos 80days.


+45 53 53 61 16

CAMILLA@80DAYS.DK

CHRISTOFFER DINSEN

// PRODUCT MANAGER & TRAVEL DESIGNER


Hos 80days bryster vi os jo af at have attention to detail, og derfor passede Christoffer perfekt ind i 80days-teamet. På trods af sin unge alder har han allerede mange års erfaring indenfor rejsebranchens øverste hylde, og han fører (lidt nørdet) et regneark over alle detaljer om sine flyrejser. Nogensinde. Og det er stensikkert, at der står USA skrevet på inden for det seneste år. Christoffer har nemlig lovet sig selv at besøge the Land of Dreams mindst en gang årligt.

Ud over at være The States ekspert er Christoffer også berejst i Costa Rica, Mexico og Østen. Derudover er han bidt af et galt Egg Benedict. For hver destination og hotel, sætter Christoffer gaflen i de pocherede æg med hollandaise. Generelt er han lidt af et gourmetøre, så hvis I jagter Michelin-restauranter er det ham I skal snakke med. Han drømmer om at tage på roadtrip op ad Australiens østkyst, se spækhuggere i Canada og opleve endnu mere Mexico.


Christoffer bor i Espergærde med sin kone Amalie og deres to små drenge. Han er en sporty type, der samtidig elsker at kokkerere med alle hans gastro-gadgets til stor glæde for venner og familie.

+45 53 53 65 14
CHRISTOFFER@80DAYS.DK

CHARLOTTE BUHL HAUGE 

// DREAM MAKER 


Med smil, gåpåmod og en åbenhed over for at møde de lokale, når man langt på rejser rundt omkring i verden. Charlotte er vores “dream maker”, der til dagligt sidder omgivet af smukke søer og grønne bakker i Silkeborg. Med 30 års erfaring har hun det sorte bælte i at skræddersy eksklusive rejser.


I Sri Lanka har hun oplevet hundredevis af små havskildpadder klække, hun har stået på Mount Batur på Bali i solopgangen og hængt ud med yndlingselefanterne i Thailand. Charlotte er ekspert i Østen og det Indiske Ocean, for hun elsker smukke tropeøer. Kursen er for tiden rettet mod Cambodia, Maldiverne og Oman.

Charlotte er gift med Dan, som hun har to store sønner med. I fritiden løber hun gerne lange ture ved søerne i Sejs-Svejbæk - og så bager hun nogle seriøst gode kager!


+45 21 28 42 41

CHARLOTTE@80DAYS.DK

LOTTE ULRICH 

// PA & PRODUCT manager


Enhver arbejdsplads har brug for en, der kan skabe overblik, holde sammen på holdet og komme med lynskarpe indspark og kommentarer - og den person er Lotte i 80days. Lotte har et naturligt flair for detaljer, og hjælper os med at finde nye produkter, tilpasse kontrakter og tjekke, at alle vores gæster får det helt rigtige i deres rejsemapper, inden de sendes afsted.


Den har altid stået på eventyr og Lotte har boet i Newport, Rhode Island, forelsket sig i New England, rejst meget i det sydfranske og stået slalom ned af seriøst mange pister i Østrig. Lotte har to friske teenagere - og hun er altid imponerende meget med på beatet indenfor musik og de nyeste apps. 


Når Lotte ikke holder styr på os andre, tager hun gerne en løbetur i Dyrehaven eller en tur i kajakken fra PALO kajakklub i Charlottenlund. Hun drømmer om at rejse til Sydafrika og Oman – og selvfølgelig går hun aldrig af vejen for en tur på ski eller vandretur i alperne.


+45 20 81 28 12

LOTTE@80DAYS.DK

Anna Alevra 

// PR & MARKETING MANAGER 


Anna sidder bag tasterne på hjemmesiden, de sociale medier og alt andet, der kan skrives. Derudover står hun for events og PR. Anna er svensk, men har boet Danmark i snart 20 år, og kan både lave stegt flæsk og sige rødgrød med fløde.

Hun er en inkarneret ord-nørd med en stor kærlighed for sprog og læser mindst én bog om ugen. Helst på originalsprog, hvis hun kan, og gerne historier fra alle de destinationer der står på hendes bucket-list. 

Lige nu står en safari i Afrika med familien og en Gourmet Galore tur med kæresten højest på ønskesedlen. Desuden har hun uendelig appetit på at udforske nye destinationer i Sydeuropa hver sommer; Anna har græske rødder og et udpræget softspot for alt der dufter af middelhav og oliventræer. 


Når Anna ikke læser eller skriver, er interessen rettet mod musik. Fun fact: hun er måske Danmarks største Frank Sinatra og Nicki Minaj fan. Hendes familie har afsløret, at hun stort set kan rappe til samtlige sange, hvis man presser hende til det!

Anna bor i Gentofte med sin kæreste, datter, to bonus-sønner og to katte.


+45 22 27 26 30

ANNA@80DAYS.DK