FRA ALPERNES HØJDER TIL OMANS ØRKENSOL
Savner du at mærke sneen knitre under skistøvlerne og lade den friske alpine luft fylde lungerne? Det gør vi også. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at du kan kombinere denne vinterdrøm med solens varme i Oman?

EN NY VINTERFERIEOPLEVELSE
Find uldundertøj og skistrømper frem, og start din ferie med fire dage på det idylliske The Chedi Andermatt i Schweiz, blandt snedækkede bjergtoppe og brede skiløjper. 80days inkluderer endda to liftkort til dit ophold. Efter du har nydt bjergenes sus, er det på tide at hoppe i badetøj og klipklapper og glæde dig til fire dage på The Chedi Muscat i Oman, med solbadning ved den ikoniske longpool og en fuld genopladning af krop og sjæl.

DIN VINTERFERIE BEGYNDER HER
Med direkte fly mellem Zürich og Oman er det nemt at kombinere disse to unikke oplevelser. Start det nye år stærkt ud, og tag afsted i januar – et ideelt tidspunkt til opleve begge verdener på én ferie. Ring til os for at høre mere.
 
Eventyrlige hilsner
80days Teamet
+45 53 53 39 99

🎄🎁80DAYS JULEARRANGEMENT🎁🎄
Venner af huset inviteres til 80days’ årlige julearrangement fredag d. 24 november. Så sæt kryds i kalenderen til en aften med festligheder, lækker mad og julestemning. Vi glæder os til at se dig.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste