Kunderne siger

Kontakt os


Det Indiske Ocean

The, Best, Holiday, Ever "To voksne & tre børn på Dhigu"

"Vi har været en tur i paradis - intet mindre. Den største nedtur har været at komme hjem… For at starte med bungalowen. Så længe vores børn stadig er forholdsvis små, så fungerer det helt fint med tre opredninger uden at det virker "crowded". Efter store overvejelser valgte vi jo sunrise-siden og fik en bungalow med udsigt til den lille ø med luksusresortet Nalidu. Der var dejligt fredeligt og altid en let brise på vores side af øen. Poolområdet er helt i særklasse - især til børnene. Der kunne vi nyde den skønne solnedgang, sublime service, fed loungemusik, poolen, skakspillet. 


Maden er jo et helt kapitel for sig selv. Morgenmadsbuffeten er helt skøn - alt hvad hjertet kan begære. Men vi må sige, at vi er glade for, at vi valgte fullboard dine around - ellers havde det slet ikke været samme oplevelse. Oplevelsen ved f.eks at sejle over til Veli og spise thai eller japansk på de skønne restauranter kan ikke sammenlignes med en buffet…


Hele stedet emmer af en afslappet underspillet luksus. Meget børnevenligt, men uden at være overrendt af børnefamilier. Alt personale er utrolig søde og servicemindede og interesserede på en ægte måde. Selv om vi gerne ynder at ville prøve nye steder, når vi rejser, så er dette faktisk et sted vi godt kunne tænke os at vende tilbage til."


To voksne & tre børn Anantara Dhigu, Maldiverne

"Vi er netop kommet hjem fra en dejlig ferie på Maldiverne. Din anbefaling af Huvafen Fushi levede helt op til det, som du havde fortalt mig, og vi har haft en virkelig skøn uge. Det var så fint med husrevet, og både Marcus på 7 år og Sebastian på 9 år blev dus med at snorkle på."

To voksne & to børn, Huvafen Fushi, Maldiverne


"Ville blot sige dig en enorm tak, fordi du arrangerede samt anbefalede dette drømmested. Vi har simpelthen haft det så vidunderligt og nydt hvert et sekund i paradis. Må sige stedet er helt i top, tilmed super hyggeligt overskueligt og afslappet. Vi er faldet helt pladask, hvilket gør det farligt, når vi igen skal rejse - :) uha findes der noget lignende ? :)."

Familie med to børn på Four Season Kuda Huraa, Maldiverne

"Det var en stor succes, og det hele spillede bare. Sikke et skønt sted med meget søde mennesker. Vi boede fint side om side og var egentlig glade for Sunrise-siden, da der var en lille, behagelig brise. Personligt syntes jeg også, at det var rart, at der var lidt aktivitet at kigge på – men det er jo en smagssag. Maden på restauranterne var forrygende – rigtig høj kvalitet. Specielt Origami, hvor vi rundede af med Teppanyaki, blev en favorit. Som du selv nævnte var flyforbindelsen rigtig god – det var så absolut overkommeligt og nemt – og meget hurtig transfer med båden begge veje. Det eneste negative var, at vi skulle hjem igen…men det kan vi vist kun takke os selv for :-)"

Familie med to voksne og tre børn på Anantara DhiguMaldiverne


"Tre ord: Dhigu slår alt. Har lige synkron-dykket med en Manta ray på 170 cm - den hedder Jim."

Familie med to børn på Anantara Dhigu, Maldiverne


JAPAN & SRI LANKA

Kære Camilla & Team 80days


1.000 1.000 tak for hjælp til en ferie i Japan, der bare spillede max hele vejen 🙂 


Vi har haft en fantastisk tur, som vi aldrig vil glemme, og det var en fornøjelse, at vi kunne fokusere på at opleve landet, menneskene og kulturen, netop fordi I havde sørget for alt "det praktiske" ift turen (og jeg mener alt, det hele spillede absolut max).En kæmpestor tak til jer alle - I var medvirkende til at skab en uforglemmelig tur for os alle 5."

En familie på rundrejse "80days style" i Japan

"Jeg vil blot sige tusind tak for en dejlig tur til Sri Lanka. Det var virkelig den rejse, vi havde drømt om. Målet om at få slappet af

oven på et hårdt år lykkedes til fulde. Samtidig fik vi virkeligt nogle spændende oplevelser og en god fornemmelse for landet. Anantara Peace Haven e et vidunderligt sted, hvor man, med alt det der hører til et luksusressort, hele tiden er tæt på den skønne srilankanske natur. Bygningerne blender diskret ind i de palmeskønne omgivelserne, hvor aber, påfugle, varaner mm. kigger forbi i ny og næ. Personalet er en historie for sig selv. Efter 10 dage var det nærmest med tårer i øjnene, både vi og børnene sagde farvel til vores personlige tjenere, room service-folk, kokke, værtinder og ikke mindst de tre ’aunties’ i kids club." 

Familie på rejse til Sri Lanka

de specielle øjeblikke

30 venner til drømmefødselsdag i andalusien

"Tak fordi I var med til at skabe rammerne 

til den smukkeste og mest rørende "50-års

fødselsdagsfest" :-) 


Stedet, maden, stemningen var "crazy" -

personalet sammen med det dejlige værtspar gjorde det til et helt igennem unikt ophold.

Langbordet søndag aften - ja, det rørte mig dybt, og jeg indrømmer gerne at jeg fældede en lille tåre...

I har fundet noget unikt. Det var uovertruffent - og kort før busserne kørte, fortalte værtinden, at det var første gang i deres tid på Trasierra, 

at hele personalegruppen var ude for at sige farvel (hun græd af glæde, da alle gæster krammede, dem, da vi rejste) - det var MEGET stort for mig/os, men jeg tror også det var MEGET stort for dem :-)


Jeg kan ikke takke dem og jer nok for den bedste

weekend i mit liv."

Glad fødselar efter 80days style skræddersyet weekendarrangement på Trasierra, Spanien


AFRIKA

"Det har været en fuldstændig fantastisk ferie - vi flyver på en lyserød sky stadigvæk og er bare enige om, at det har været en oplevelse for livet, både alt det vi så, men også at være sammen på den måde i en hel måned. Og ikke mindst takket være dine virkelig gode råd og vejledning m.h.t., hvor vi skulle bo!! At bo så pragtfuldt og praktisk gjorde bare, at det blev nemt at have ungerne med! Det fungerede bare så godt, og vi sagde flere gange, at det er guld værd, at du har været der personligt!! Vi skal nok give mere lyd fra os om vores fantastiske tur - og ville også blot lige endnu engang sige tusinde tak for en kanon indsats!!....."

Familie med tre små børn i Sydafrika

"Først og fremmest kan vi på alles vegne sige, at vi har haft en pragtfuld tur til Sydafrika. Planen viste sig at være fin – der var kun bagateller, som vi ville have gjort anderledes med den viden ,vi har i dag, og de valgte overnatnings-steder var fantastiske. 


Alle er enige om, at Sydafrika kommer på rejseprogrammet igen, og vejrmæssigt bliver det nok i samme periode, da vi med undtagelse af en enkelt dag i Drakensbjergene, havde helt vidunderligt vejr..." 

To par på runderejse sammen i Sydafrika

"Min skepsis for safari blev virkelig gjort til skamme. Hvilke oplevelser! Både på Sambuk Lodge i Loisaba og på Rekero Tent Camp i Maasai Mara, så forskellige de end var. Det storslåede landskab, stilheden, lysets vekslen gennem dagen og selvfølgelig alle dyrene. Mageløst. Det ene sted til fods eller højt til vejrs på kamelryg, og det andet sted i Landrover med egen guide og ”spotter”. Derefter til Cape Town i det formidable hus i Bantry Bay hvor vi mødte vore 3 vennepar. Turene rundt til vingårdene i omegnen, de lækre golfbaner, udflugt i egen bil til Cape Good Hope, fiskerestauranten i Hoeks Bay, bytur med township besøg og Robin Island, etc., etc. Uforglemmelige oplevelser. Og så til sidst nogle afslappende dage på La Petite Ferme i vinmekkaet i Franschhoek. Alt fungerede upåklageligt! Næste tur bliver helt sikkert også med 80days..." 

Et par Kenya & Sydafrika


"Længe efter en helt vidunderlig rejse/tur til Sydafrika/Cape Town og omegn, sendes du hermed en stor tak for din assistance, alt har været perfekt, specielt huset var helt utroligt dejligt indrettet til os alle og sikken en udsigt. Franschhoek var alletiders natur/vinbesøg. Vi ser frem til flere dejlige oplevelser i Sydafrika."
Tre par på rundrejse i  Sydafrika


"Vi vil varmt anbefale Sydafrika til vores venner og bekendte og selvfølgelig 80days."

Familie med to børn i Sydafrika

"Så er vi hjemme igen, og vi har haft en vidunderlig ferie! Så du skal have tak for din gode vejledning og for at arrangere det hele. Alt fungerede. Safari-ugen i Serengeti var som en drøm, og det var en perfekt kombination med teltlejr og migration og derefter Lamai i nord. Jeg er klar til at flytte ind i Lamai og blive der :-) Men også teltlejren i syd var et hit og en kæmpe oplevelse. Vi har haft en skøn ferie fuld af eventyr, oplevelser og afslapning, og du skal have stor ros. Vi er taknemmelige for, at vi kom afsted. Og vi er så klar til mere safari :-)"

Familie med to voksne & to børn i Tanzania og Kenya, jul-nytår


"Vi har haft en helt utrolig og fantastisk tur, vi har været sååååå glade for hele forløbet og kunne ikke have gjort det sådan uden jer. Vi glæder os til at tale med dig, jeg giver dig evt et ring imorgen og fortæller om turen......"

Familie med to mindre børn i Sydafrika


"Tusind tak for en helt fantastisk tur, som var alt hvad vi havde ønsket os og mere til!!! En enkelt nat i Stellenbosch er nok for lidt, men ellers har vi nydt alle stederne, hotellerne, de fantastiske restauranter, du bookede for os, og ikke mindst safarien, som vi helt klart kan anbefale alle familier med børn!! Vi blev virkelig mødt at søde og gæstfrie mennesker overalt, og følte os trygge og velkomne. Vi nød vores tur til Sydafrika i fulde drag - og vi var begejstrede for de steder, du havde valgt...."

Tre voksne på rundrejse i Sydafrika


Active wellness

"Normalt er jeg ikke til arrangerede rejser. Jeg elsker at rejse på egen hånd og nyder den frihed, som det giver. Dog må jeg tilstå, at jeg i den grad har nydt at lade mig føre "ved hånden" denne gang. Jeg har oplevet, at der også kan være en frihed i at lade andre gøre arbejdet. Stor ros til alle - lige fra den måde hvorpå I håndterede vores første henvendelse vedrørende turen, til da vi igen stod på dansk grund. Topprofessionelt! Meget flot med den fine rejsemappe vi fik tilsendt - tjekket og i orden. Charlotte Ferløv er et guldæg. Hun er ikke bare en fantastisk træner, der øser af sin gode energi, hun er også en yderst behagelig og kompetent rejseguide og et meget dejligt menneske. Hun har et godt øje for mennesker generelt, men også stor empati, hvormed hun spotter den enkeltes behov - man føler sig set og hørt. Der er stor frihed til selv at involvere sig så meget, man nu orker eller har lyst til. Min veninde og jeg har efter turen til Jnane Tamsna i Marrakesh fået smag for mere. Vi har allerede aftalt at vi tager med 80days til Lissabon til september 2015. 

Jeg har kun gode anbefalinger til overs for denne tur med 80days."
Deltager  Active Wellness til Jnane Tamsna i Marrakech

Marokko 

Mange tusind tak for en super organiseret tur til Marrakech. Vi nød det alle vildt og det hele passede så godt til os. "Tre generationer på Jnane Tamsna juni"

"Det var en eventyrlig rejse – og du var med os hele vejen. Jeg kunne bare mærke din omhu, din professionalisme lige fra start til slut, og det føltes som en stor omsorg – og det var faktisk lige det jeg trængte til! Vi nød hvert sekund bl.a. på grund af - og ikke mindst, din fine tilrettelæggelse. Tusind tak..."

Familie i 3 generationer til Marrakech


"Tak for en skøn oplevelse. Alt klappede. Vi var begejstrede. Jeg var overrasket over humoren og glad for at man mødtes - de fleste steder - i øjenhøjde. På hotellet var de jo så søde og imødekommende, jeg ville ønske at der havde været mere tid til bare at være – men vi kommer helt sikkert igen. Vi havde de skønneste oplevelser. 4 tæpper dækker ikke behovet…."
Dbh hilsner to nye Marrakech/El Fenn fans 


"Tak for mail, artikel og shopping tips og ikke mindst tak for rejsepakken i går. Jeg er nødt til at sige, at det bare har været helt igennem en fornøjelse at købe rejse hos 80days - og det er lige fra jeg satte foden første gang i forretningen og til dette øjeblik, hvor jeg modtager endnu en mail med tips til turen. Du skal vide, at det gør en kæmpe forskel, og der er ingen tvivl om, at det har gjort, at vi GLÆDER os endnu mere til rejsen, end vi (formentlig) ellers ville have gjort. 

Og super cool med rejsetasken, rejsebeskrivelser og anbefalinger (tak for det). Det har været helt fantastisk. Den perfekte kombination af kultur og afslapning, ligesom vi havde ønsket os (og lidt mere til:-)..."
En familie på ferie i Marrakech

"Jeg fik vist aldrig skrevet til dig og takket for en fantastisk sommerrejse til Marokko. Du ramte virkelig plet og både børn og voksne havde alletiders ferie."
To voksne & to børn i Marokko


"Vi er netop ved at proppe vores kufferter med en masse godter fra Souken i Marrakech - det har været en helt fantastisk tur. Og vores Riad er virkelig enestående, det overgår mine forventninger og dine anbefalinger til sammen."
Venindetur til Marrakech

"Tusind tak for nogle dejlige dage i Marokko. Alt gik virkelig godt, og vi følte os i sikre hænder, uden at du fysisk var der - meget professionelt. Kagen var et hit, og fødselsdagssang fik han også. Tak. Det er ikke sidste gang vi rejser med 80days."

Fire voksne & to børn i Marrakech


Andre destinationer

"På vegne af hele familien vil jeg gerne sige dig en hjertelig tak for en helt vidunderlig rejse til Mauritius. Før vores ophold på The Four Seasons at Anahita, var jeg nok en smule skeptisk - dét på trods af alle de gode anmeldelser af stedet. Jeg er normalt ikke en stor fan af resorts - min mand og jeg foretrækker små boutique hoteller, øde strande, barsk natur. Men da vi var en familie i 3 generationer, der skulle rejse sammen, anbefalede I en stor villa på Four Seasons, med alle de gode muligheder stedet tilbød: Masser af aktiviteter - herunder alle former for vandsport, fitness, golf, tennis osv. – og masser af muligheder for børnene på 3 og 6. Vi er netop vendt tilbage fra vores rejse, og jeg må sige, at jeg er omvendt. Jeg er fuldkommen overvældet over skønheden, den overdådige luksus, maden og ikke mindst serviceniveauet på Four Seasons, som er usammenlignelig med noget andet sted, jeg før har boet. Tak fordi du skabte rammerne for den perfekte familieferie. Vi vender helt sikkert tilbage til Four Seasons og 80days."

Familie i tre generationer på Four Seasons Mauritius

"Vi var i Oman sidste år - en pragtfuld, sansemættende og oplevelsesrig rejse arrangeret og købt gennem jer. Tak for en virkelig uforglemmelig og på alle måder god rejse med det syrede, meget arabiske "Al Bustan" - den trygge,
ordentlige bastion alle vores fantastiske, farverige og vidunderligt eksotiske dagsrejser foregik ud fra."

To voksne i Oman


"Tak for anbefalingen af Borgo. Det var perfekt! Vi har aldrig været til resorts som sådan - vi prøvede engang bamseklubber på Mallorca osv. - hvilket er mega nederen :-) Men Borgo havde det hele - også legeklub hvor børnene var inde nogle gange, mens vi lå udenfor og solede. Men det var på en elegant måde. Så hele dagen på resort med tennis, leg og pool. Og hver aften kørte vi rundt og besøgte byerne i nærheden: Trulli (alberobello), Ostuni, Monopoli, Polignano de Mare, osv. Kæmpe oplevelse. Vi fik lige 4 timer i Rom på vej hjem igår - hvilket også var perfekt. Rom får man aldrig for meget af. Vi er allerede igang med at planlægge næste besøg..."
Familie med to voksne & to børn på Borgo Egnazia

"Det har været en fantastisk tur - helt igennem vellykket. Som jeg skriver, blev det tilmed en totaloplevelse takket være dine valg af hoteller. Vi var spændte ved hvert hotelskift, hvad mon du nu ville vise os! Vores privatchauffør var meget velkvalificeret, talte fint engelsk, delte fint ud af sin viden om sit land, skikke og påklædning. Fungerede fint som guide, førte os til nogle gode spisesteder og blev usynlig, når det var påkrævet. Han var hyggelig at være sammen med og blev aldrig for meget. Sri Lanka er absolut et dejligt og nemt land at rejse i - en stor positiv overraskelse og absolut en besøg værd igen."

To voksne rundrejse i Sri Lanka 

"Tak, vi havde en fantastisk ferie med perfekt vejr, søde mennesker og et super ophold på Abama. Det er ikke sidste gang vi rejser med jer, og håber at vi løbende får rejsenyheder fra jer. Abama har en fantastisk beliggenhed og man glemmer meget hurtigt at man er på en "mindre smuk" gold ø. Vi håber bestemt ikke, at det er vores sidste ophold på Abama. Faktisk håber vi, at vi kan overtale hele familiens 28 personer til et ophold næste jul..."

Familie med 2 børn Tenerife på The  Ritz-Carlton Abama