Kunderne siger

Vi er vilde med at høre fra jer, når I kommer hjem fra jeres rejse!

Det er dejligt at høre om jeres tur med jeres egne ord, og det
er netop jeres ris, ros og øvrige kommentarer, som vi lærer af. 

Vi sætter stor pris på, at I sætter tiden af til det.


DET INDISKE OCEAN

MALDIVERNE

"Vi er netop kommet hjem fra en dejlig ferie på Maldiverne. Din anbefaling af Huvafen Fushi levede helt op til det, som du havde fortalt mig, og vi har haft en virkelig skøn uge. Det var så fint med husrevet, som både Marcus på 7 år og Sebastian på 9 år blev dus med at snorkle på."To voksne & to børn, Huvafen Fushi, MaldiverneMALDIVERNE

"Vi har været en tur i paradis - intet mindre. Hele stedet emmer af en afslappet underspillet luksus. Meget børnevenligt, men uden at være overrendt af børnefamilier. Alt personale er utrolig søde og servicemindede og interesserede på en ægte måde. Selv om vi gerne ynder at ville prøve nye steder, når vi rejser, så er dette faktisk et sted vi godt kunne tænke os at vende tilbage til."


To voksne & tre børn Anantara Dhigu, Maldiverne

Maldiverne

"Ville blot sige dig en enorm tak, fordi du arrangerede samt anbefalede dette drømmested. Vi har simpelthen haft det så vidunderligt og nydt hvert et sekund i paradis. Må sige stedet er helt i top, tilmed super hyggeligt overskueligt og afslappet. Vi er faldet helt pladask, hvilket gør det farligt, når vi igen skal rejse - :) uha findes der noget lignende ? :)."


Familie med to børn på Four Season Kuda Huraa, Maldiverne

Maldiverne

"Det var en stor succes, og det hele spillede bare. Sikke et skønt sted med meget søde mennesker. Vi boede fint side om side og var egentlig glade for Sunrise-siden, da der var en lille, behagelig brise. Personligt syntes jeg også, at det var rart, at der var lidt aktivitet at kigge på – men det er jo en smagssag. Maden på restauranterne var forrygende – rigtig høj kvalitet. Specielt Origami, hvor vi rundede af med Teppanyaki, blev en favorit. Som du selv nævnte var flyforbindelsen rigtig god – det var så absolut overkommeligt og nemt – og meget hurtig transfer med båden begge veje. Det eneste negative var, at vi skulle hjem igen…men det kan vi vist kun takke os selv for :-)"

Familie med to voksne og tre børn på Anantara DhiguMaldiverne
ASIEN

JAPAN

1.000 1.000 tak for hjælp til en ferie i Japan, der bare spillede max hele vejen 🙂 


Vi har haft en fantastisk tur, som vi aldrig vil glemme, og det var en fornøjelse, at vi kunne fokusere på at opleve landet, menneskene og kulturen, netop fordi I havde sørget for alt "det praktiske" ift turen (og jeg mener alt, det hele spillede absolut max). En kæmpestor tak til jer alle - I var medvirkende til at skabe en uforglemmelig tur for os alle 5."En familie på rundrejse "80days style" i Japan.

SRI LANKA

"Jeg vil blot sige tusind tak for en dejlig tur til Sri Lanka. Det var virkelig den rejse, vi havde drømt om. Målet om at få slappet af oven på et hårdt år lykkedes til fulde. Samtidig fik vi nogle spændende oplevelser og en god fornemmelse for landet. Anantara Peace Haven er et vidunderligt sted, hvor man, med alt det der hører til et luksusressort, hele tiden er tæt på den skønne srilankanske natur. Bygningerne blender diskret ind i de palmeskønne omgivelserne, hvor aber, påfugle, varaner mm. kigger forbi i ny og næ. Personalet er en historie for sig selv. Efter 10 dage var det nærmest med tårer i øjnene, både vi og børnene sagde farvel til vores personlige tjenere, room service-folk, kokke, værtinder og ikke mindst de tre ’aunties’ i kids club." 


Familie på rejse til Sri Lanka

30 VENNER TIL DRØMME-FØDSELSDAG I ANDALUSIEN

"Tak fordi I var med til at skabe rammerne til den smukkeste og mest rørende "50-års fødselsdagsfest" :-) 


Stedet, maden, stemningen var "crazy" - personalet sammen med det dejlige værtspar gjorde det til et helt igennem unikt ophold.

Langbordet søndag aften - ja, det rørte mig dybt, og jeg indrømmer gerne at jeg fældede en lille tåre...

I har fundet noget unikt. Det var uovertruffent - og kort før busserne kørte, fortalte værtinden, at det var første gang i deres tid på Trasierra, 

at hele personalegruppen var ude for at sige farvel (hun græd af glæde, da alle gæster krammede, dem, da vi rejste) - det var MEGET stort for mig/os, men jeg tror også det var MEGET stort for dem :-)


Jeg kan ikke takke dem og jer nok for den bedste weekend i mit liv."


Glad fødselar efter 80days style skræddersyet weekendarrangement på Trasierra, Spanien


AFRIKA

SyDAfrika

"Det har været en fuldstændig fantastisk ferie - vi flyver på en lyserød sky stadigvæk og er bare enige om, at det har været en oplevelse for livet, både alt det vi så, men også at være sammen på den måde i en hel måned. Og ikke mindst takket være dine virkelig gode råd og vejledning m.h.t., hvor vi skulle bo!! At bo så pragtfuldt og praktisk gjorde bare, at det blev nemt at have ungerne med! Det fungerede bare så godt, og vi sagde flere gange, at det er guld værd, at du har været der personligt!! Vi skal nok give mere lyd fra os om vores fantastiske tur - og ville også blot lige endnu engang sige tusinde tak for en kanon indsats!!....."

Familie med tre små børn i Sydafrika


"Længe efter en helt vidunderlig rejse/tur til Sydafrika/Cape Town og omegn, sendes du hermed en stor tak for din assistance, alt har været perfekt, specielt huset var helt utroligt dejligt indrettet til os alle og sikken en udsigt. Franschhoek var alletiders natur/vinbesøg. Vi ser frem til flere dejlige oplevelser i Sydafrika."Tre par på rundrejse i  SydafrikaSYDAFRIKA

"Først og fremmest kan vi på alles vegne sige, at vi har haft en pragtfuld tur til Sydafrika. Planen viste sig at være fin – der var kun bagateller, som vi ville have gjort anderledes med den viden, vi har i dag, og de valgte overnatnings-steder var fantastiske. 


Alle er enige om, at Sydafrika kommer på rejseprogrammet igen, og vejrmæssigt bliver det nok i samme periode, da vi med undtagelse af en enkelt dag i Drakensbjergene, havde helt vidunderligt vejr..." 

To par på runderejse sammen i Sydafrika"Tusind tak for en helt fantastisk tur, som var alt hvad vi havde ønsket os og mere til!!! En enkelt nat i Stellenbosch er nok for lidt, men ellers har vi nydt alle stederne, hotellerne, de fantastiske restauranter du bookede for os, og ikke mindst safarien, som vi helt klart kan anbefale alle familier med børn!! Vi blev virkelig mødt at søde og gæstfrie mennesker overalt, og følte os trygge og velkomne. Vi nød vores tur til Sydafrika i fulde drag - og vi var begejstrede for de steder, du havde valgt...."

Tre voksne på rundrejse i Sydafrika


KENYA & SyDAfrika

"Min skepsis for safari blev virkelig gjort til skamme. Hvilke oplevelser! Både på Sambuk Lodge i Loisaba og på Rekero Tent Camp i Maasai Mara, så forskellige de end var. Det storslåede landskab, stilheden, lysets vekslen gennem dagen og selvfølgelig alle dyrene. Mageløst. Det ene sted til fods eller højt til vejrs på kamelryg, og det andet sted i Landrover med egen guide og ”spotter”. Derefter til Cape Town i det formidable hus i Bantry Bay hvor vi mødte vore 3 vennepar. Turene rundt til vingårdene i omegnen, de lækre golfbaner, udflugt i egen bil til Cape Good Hope, fiskerestauranten i Hoeks Bay, bytur med township besøg og Robin Island, etc., etc. Uforglemmelige oplevelser. Og så til sidst nogle afslappende dage på La Petite Ferme i vinmekkaet i Franschhoek. Alt fungerede upåklageligt! Næste tur bliver helt sikkert også med 80days..." 


Et par Kenya & Sydafrika

TANZANIA & KENYA

"Så er vi hjemme igen, og vi har haft en vidunderlig ferie! Så du skal have tak for din gode vejledning og for at arrangere det hele. Alt fungerede. Safari-ugen i Serengeti var som en drøm, og det var en perfekt kombination med teltlejr og migration og derefter Lamai i nord. Jeg er klar til at flytte ind i Lamai og blive der :-) Men også teltlejren i syd var et hit og en kæmpe oplevelse. Vi har haft en skøn ferie fuld af eventyr, oplevelser og afslapning, og du skal have stor ros. Vi er taknemmelige for, at vi kom afsted. Og vi er så klar til mere safari :-)"


Familie med to voksne & to børn i Tanzania og Kenya, jul-nytår

Marokko

MARRAKECH

"Tak for mail, artikel og shopping tips og ikke mindst tak for rejsepakken i går. Jeg er nødt til at sige, at det bare har været helt igennem en fornøjelse at købe rejse hos 80days - og det er lige fra jeg satte foden første gang i forretningen og til dette øjeblik, hvor jeg modtager endnu en mail med tips til turen. Du skal vide, at det gør en kæmpe forskel, og der er ingen tvivl om, at det har gjort, at vi GLÆDER os endnu mere til rejsen, end vi (formentlig) ellers ville have gjort. Og super cool med rejsetasken, rejsebeskrivelser og anbefalinger (tak for det). Det har været helt fantastisk. Den perfekte kombination af kultur og afslapning, ligesom vi havde ønsket os (og lidt mere til:-)..."

En familie på ferie i Marrakech

MARRAKECH

"Jeg fik vist aldrig skrevet til dig og takket for en fantastisk sommerrejse til Marokko. Du ramte virkelig plet og både børn og voksne havde alletiders ferie."

To voksne & to børn i Marokko

"Vi er netop ved at proppe vores kufferter med en masse godter fra Souken i Marrakech - det har været en helt fantastisk tur. Og vores Riad er virkelig enestående, det overgår mine forventninger og dine anbefalinger til sammen."


Venindetur til MarrakechAndre destinationer

MAURITIUS

"På vegne af hele familien vil jeg gerne sige dig en hjertelig tak for en helt vidunderlig rejse til Mauritius. Før vores ophold på The Four Seasons at Anahita, var jeg nok en smule skeptisk - dét på trods af alle de gode anmeldelser af stedet. Jeg er normalt ikke en stor fan af resorts - min mand og jeg foretrækker små boutique hoteller, øde strande, barsk natur. Men da vi var en familie i 3 generationer, der skulle rejse sammen, anbefalede I en stor villa på Four Seasons, med alle de gode muligheder stedet tilbød: Masser af aktiviteter - herunder alle former for vandsport, fitness, golf, tennis osv. – og masser af muligheder for børnene på 3 og 6. Vi er netop vendt tilbage fra vores rejse, og jeg må sige, at jeg er omvendt. Jeg er fuldkommen overvældet over skønheden, den overdådige luksus, maden og ikke mindst serviceniveauet på Four Seasons, som er usammenlignelig med noget andet sted, jeg før har boet. Tak fordi du skabte rammerne for den perfekte familieferie. Vi vender helt sikkert tilbage til Four Seasons og 80days."


Familie i tre generationer på Four Seasons MauritiusOMAN

"Vi var i Oman sidste år - en pragtfuld, sansemættende og oplevelsesrig rejse arrangeret og købt gennem jer. Tak for en virkelig uforglemmelig og på alle måder god rejse med det syrede, meget arabiske "Al Bustan" - den trygge, ordentlige bastion alle vores fantastiske, farverige og vidunderligt eksotiske dagsrejser foregik ud fra."

To voksne i Oman