SKRIV TIL OS HER

Ja tak, jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev!

Camilla levin //

owner & FOUNDER

CHRISTOFFER DINSEN //

PRODUCT MANAGER & 

TRAVEL DESIGNER

CHARLOTTE BUHL //

DREAM MAKER & 

PRODUCT MANAGER

CHARLOTTE FROST //

PRODUCT MANAGER & TRAVEL DESIGNER

STEEN GROSEN ANDERSEN //

PRODUCT MANaGER & TRAVEL DESIGNER

AMALIE PALM AXEL //

TRAVEL DESIGNER

LOTTE ULRICH //

PA & PRODUCT MANAGER

AnnA Alevra //

PR & Marketing MANAGER

80days garanterer, at I får personlig og
professionel betjening, hver gang I kontakter os

80days tilbyder unikke rejser til konkurrencedygtige priser. Vores priser fremgår ikke af hjemmesiden, da skræddersyede rejser af natur ikke har faste priser. Og så handler vi i øvrigt i dagspriser for at sikre, at vi altid kan matche eventuelle specialpriser på nettet.
 
80days er konkurrencedygtige på prisen - hvis du sammenligner med selvbooking via nettet.  Vi har i vores kontrakter forhandlet rabatter, og fordelagtige aftaler hjem, som vores kunder får glæde af, når de bestiller rejsen hos os. Så hvorfor ikke overlade os opgaven og dermed ansvaret for, at jeres rejse bliver en rejse for livet?
 
Sagen er, at alle og enhver i princippet kan gå på nettet og med fem klik booke flybilletter fra København til Bangkok, en safari i Sydafrika eller et badehotel på Mauritius - men i sidste ende ved du ikke, om du har ramt rigtigt. Om rejseplanen holder. Om badehotellets beskrivelser stemmer overens med virkeligheden. Om safarilodgen ligger korrekt i forhold til, hvor dyrenes vandring er i den ønskede periode. Om stranden er god og børnevenlig og sæsonen rigtig. Om du bliver snydt for spektakulære oplevelser og unikke restaurantbesøg, fordi du ikke har været omkring 80days og draget fordel af, at vi kender stederne, har sovet i sengene, spist på restauranterne og oplevet området. 


Rejsen bliver markant bedre, når I lader professionelle om at guide jer derhen, hvor vi ved, at jeres drømme og ønsker om rejsen bliver til virkelighed - og det behøver ikke at koste mere.


Vi passer godt på dine informationer og deler dem naturligvis aldrig med andre. Det kan du læse mere om i vores cookie- og privatlivspolitik her.