HVORFOR VÆLGE 80DAYS?

Rejse-junglen er blevet tættere og mere kompleks de seneste år. Man kan i princippet booke alt selv, ja. Men der er et væld af stier, man kan tage, når der skal planlægges og besluttes, og nogle gange går man ned af den forkerte. Vores fornemmeste opgave er at sørge for, at jeres rejse bliver en nydelse fra A til Z. Levet tid kommer aldrig tilbage, og vi ved, hvor meget det betyder, at en rejse lykkes. Lad os sætte os ned til en snak om rejsen. Med udgangspunkt i vores store erfaring fra mange år i rejsebranchen kan vi med stor sikkerhed sammensætte den perfekte rejse til jer.

1. VI HAR HÅNDPLUKKET HOTELLERNE

Hos 80days laver vi skræddersyede rejser baseret på vores egen research og erfaringer. Vi tilbyder udelukkende destinationer og hoteller som vi personligt har besøgt og udvalgt. Og vi rejser ud flere gange årligt, tester de herlige senge, den lækre morgenmad, de hvide sandestrande og turkisblå badevand.

2. VI LYTTER TIL JER

Stil, forventninger og drømme er individuelle. Vi pejler os ind på jeres og kreerer derudfra. Levet tid kommer aldrig tilbage, og vi ved, hvor meget det betyder, at en rejse lykkes. Vi lytter til jer og arbejder åbent, kreativt, ærligt og kommunikerende i planlægningen af jeres rejse.

3. VI KAN ÅBNE DØRE

Vi dyrker langvarige og tætte relationer til vores partnere rundt om i verden og har et stort netværk, bygget op over årtier, hvilket gør, at vi kan åbne døre man ikke kan klikke sig til.

4. VI GØR OS UMAGE

Vi holder os konstant opdaterede på hoteller og destinationer, som vi bedømmer at være et match med vores kunders forventninger til rejseoplevelser i den øverste liga. Vi lytter til jeres behov og vi bringer vores egne erfaringer, fra de bedste femstjernede hoteller i verden, i spil.

5. VI ER PERSONLIGE

Vi sætter den personlige kontakt højt fra start til slut, og I vil altid have jeres egen Travel Designer tilknyttet fra første opkald. I kan føle jer helt trygge, for vi har jeres ryg hele vejen. I får opmærksom og personlig service fra første kontakt til I kommer hjem fra rejsen.

6. VI KAN TRYLLE

Udover at vores viden og netværk selvfølgelig kommer jer til gode, så er vi ofte også i stand til at lave særaftaler med hotellerne. For eksempel kan vi ofte få sengepladser til flere børn på hotelværelset eller i villaen, end I kan, når I booker på nettet.

7. VI SIKRER TRYGHED

Corona-pandemien har sat en tyk streg under den sublime beskyttelse, du som forbruger er dækket af, hvis du køber din rejse hos et dansk rejsebureau under rejsegarantifonden. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, trygt at vejlede jer igennem jeres rejser, i en forandret verden. Jeres personlige travel designer guider jer gennem alle gældende restriktioner og rejsevejledninger når jeres rejse planlægges.

 

8. VI HAR EN HØJ STANDARD

Vi tilbyder udelukkende de bedste femstjernede hoteller. Vi går ikke på kompromis og bærer mange års erfaring med drømmerejser i kufferten. Vi lover jer ikke, at vi altid kan være de billigste – for hos os handler det om, at værdien, af det I får, stemmer overens med service og produkt. Men vi vil altid gøre vores absolut bedste for at skaffe jer en god pris.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.