WALDORF ASTORIA ITHAAFUSHI

Waldorf Astoria er et skønt miks af kompromisløs luksus, maldivisk afslapning og gennemført service, the-american-way, når den er bedst. Det er det bedste af Maldiverne – i klassisk Waldorf fortolkning. Omgivet af kridhvide sandstrande og krystalklart turkist hav, ligger det elegante Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. Resortet er spredt over tre øer og er et af de største på Maldiverne. Det kan prale med landets største spa og er det resort med flest kulinariske valg (imponerende 11 restauranter). Resortet ligger i South Male Atoll – ca. 30 min. sejltur fra Male lufthavn. Nyd et glas champagne og lette snacks eller slap af efter flyveturen i et af yachtens private værelser – I er snart fremme i paradis!

CHRISTOFFERS REVIEW:

“Maden og servicen fås ikke bedre. Resortets Creative Advisor er tidligere Managing Director for Guide Michelin, hvilket virkelig afspejles i detaljerne og kvaliteten af maden i de 11 restauranter.“

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 / christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid : 12-13t med én mellemlanding
Bedste periode : Kan besøges hele året med temperatur mellem 28-32 grader. Lille regnsæson fra midt maj til midt juli og igen midt november til midt december
Tidsforskel : +3t (sommer) eller +4t (vinter)

FULDENDT & EKSKLUSIVT

Ved ankomst venter 3,5 km grønne områder og en kystlinje klædt i kridhvide, bløde sandstrande, der omkranser en lagune. Palmerne svajer i vinden, luften er varm og havet er fortryllende. Hvis I kan løsrive jer fra den fantastiske hvide strand, byder de store main-pools på luksuriøse private cabanas, hvor der serveres små lækre forfriskninger, cocktails, champagne og østers dagen igennem. Her kan man ikke andet end at lægge hovedet tilbage, lukke øjnene og nyde.

SLEEK & MODERN

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi byder på 122 eksklusive villaer fordelt på tre private øer. Vælg mellem et, to eller tre værelser og en beliggenhed på stranden, ved revet eller over vandet. Alle villaer har et stort badeværelse med badekar og udendørsbruser, privat terrasse med pool, middagspavillon og hængesofa – og naturligvis, den smukkeste udsigt over det Indiske Ocean. Stilen er elegant og stilren med lyst træ, store gulv-til-loft vinduer og den nyeste teknologi i alle villaer.
Søger I det ultimative privatliv, kan I få en hel ø for jer selv. På Ithaafushi Private Island ligger tre private villaer med 5 pools, jacuzzi, klubhus, spa, fitnesscenter, børnepool og egne kokke og tjenere.

UNDER THE SEA

Resortets vandsportcenter er klar til at invitere jer ned under overfladen med hjælp af undervandscooteren Seabob. I kan også tage med på en guided tur med resortets marinebiolog, som lærer jer alt om livet under vandet. I kan snorkle i husrevet eller dykke på det åbne hav og møde skildpadder, rokker, hajer, hvalhajer og farverige fisk. Over havets overflade kan I prøve kræfter med fisketure, windsurfing, delfinture og parasailing.

TREE TOP DINING

Spisning er en ren fryd på Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi. De 11 restauranter er unikke oplevelser, lige fra Terras bambusreder i trætoppene til en romantisk middag for to på stranden. Træd ind i en arabisk landsby i Yasmeen og få serveret de skønneste mellemøstlige retter eller sæt jer til rette blandt klipperne i The Rock, hvor menuen er en hyldest til bedste vinregioner i verden. Den kinesiske restaurant Li Long er også et højdepunkt. Her findes Maldivernes første klassiske træfyrede ovn, hvor resortets signatur Pekingand tilberedes.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste