W VERBIER

En femstjernet, top-tjekket oase med gennemført cool stil, lige midt i byen. Verbier er et populært skisportssted, hvor ingen nationaliteter synes at dominere og hvor bakkerne udfordrer skiløbere på alle niveauer. Hotellet har en ideel beliggenhed i byen med hovedliften lige uden for hotellets dør, så adgangen til pisterne er hurtig og bekvem. Og så giver det jo den ekstra luksus, at I kan stå på ski direkte tilbage til hotellet efter en lang dag på bakkerne.

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Geneve: 2t
Bedste periode: Vinter
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

MED UDSIGT TIL MT. BLANC

Verbier ligger 1500 meter over havet og breder sig over en solrig bjergskråning højt over Rhône-dalen i det sydvestlige Schweiz. Her er særligt tiltrækkende i det tidlige forår, hvor de lange dage betyder, at mange altaner og terrasser har solskin lige indtil sidst på eftermiddagen – og så er der en fantastisk udsigt udover de omkringliggende toppe.

PEJS & BALKON

De 123 værelser –  inklusive de store ‘Spectacular Rooms’ på 36m² – er indrettet i chikt design og har egen balkon med fantastisk udsigt ud over dalen. Derudover er der egen pejs, skønne store badeværelser med badekar og skønne, store og bløde W signatur senge. Hotellets indretning er en smuk sammensmeltning af klassisk alpin stil med naturlige elementer som synligt træ, og urban chic med glas og poleret marmor.

LOKALE RETTER & SUSHI

W Verbier gemmer på mange skønne spisesteder. W Kitchen disker op med moderne fortolkninger af lokale retter og en ikonisk udsigt over bjergene. Eat-Hola er W’s skønne tapas bar og W Café frister med virkelig gode sandwiches til eftermiddagssulten. Carve er W Verbiers eksklusive sushi-bar og W Living Room er stedet, hvor man ser og bliver set med alt hvad hjertet kan begære af lækre drinks, cocktails og champagne, akkompagneret af lounge musik. Vi er jo i Verbier – så priserne er ikke i den lave ende.

PERFEKTE PISTER

Brede carvingpister, udfordrende pukler og sorte pister, usammenlignelig god off-piste og blide skråninger for begyndere – skiløbet i Verbier passer ganske enkelt til alle. Verbier byder på skiløb i højder helt op til 3300 meter over havets overflade, og den geografiske beliggenhed betyder, at der både er optimale forhold for fremragende sne og masser af sol – kort sagt: det perfekte skiløb. Pisterne er velplejede og indbydende, lifterne kører som viserne i et schweizisk urværk, og skiløbet er så man kan høre bjergfeerne synge. Højeste bjerg i området er Mont Fort på 3300 meter over havet. Fra bjergsiderne omkring Mont Fort kan man blandt andet se Matterhorn og Mont Blanc.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste