VILLA DES ORANGERS, MARRAKECH

Villa des Orangers er et lille luksuriøst boutique-hotel beliggende helt centralt lige udenfor Medinaen – en oase hvor I virkelig bliver forkælet på den typisk diskrete, marokkanske facon. Som med de fleste hoteller i Marrakech, er indgangen til femstjernede Villa des Orangers diskret og nærmest hemmelig i sin uimponerethed. Hvem vil gætte, at denne uanselige korridor fra en vej, der vrimler med vogne, cykler, knallerter og farverige boder, fører til en oase af fred, salig ro og luksus. Det er netop dét, der gør Marrakech til noget helt særligt.

CAMILLAS REVIEW:

“Stilfulde omgivelser, service og højt niveau hele vejen rundt i mosaikernes paradis. Helt klart min favorit, hvis man både vil bo rigtig godt – og bo inde i Medinaen. Her er sjæl og atmosfære og smukke omgivelser. Hvis det er din første gang i Marrakech, og du føler dig lidt utryg ved tanken om at bo midt i Medinaen, så er Villa des Orangers stedet, der får dig til at slappe helt af.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Marrakech: 4t30m
Bedste periode:  Forår, sommer, efterår – men vinter kan også være skøn med sol og varme op til 26 grader.
Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

DEJLIGE GÅRDHAVER TÆT PÅ MEDINAEN

“Byens to sjæle” kombinerer oprindelig og autentisk enkelhed med en generøs dosis af luksus og sensuelle lækkerier – og Villa des Orangers har mere end sin rimelige andel af sidstnævnte. To indre gårdhaver, hvor fred og idyl, bløde sofaer, det klukkende springvand og den søde duft fra de mange appelsintræer, kalder på ren afslapning ovenpå en intens shoppe dag i den sydende Medina og Souken.

SKØNNE VÆRELSER

Værelserne på Villa des Orangers er store og rummelige og vender ind mod de grønne og rolige gårdhaver, stilfuldt indrettede i brændte gule og orange farver og med tykke, lækre kelimtæpper på de flotte gulve. Sengene er skønne og redt op med det blødeste bomuldslinned. Badeværelserne er smukke og store med separat karbad og bruser, og naturligvis er der fantastiske marokkanske fliser som dekoration. Luksus-suiterne (Garden Suites) er over 100 m2 store med soveværelse, stue, påklædningsværelse, entré og badeværelse – og med en dejlig balkon med udsigt over den smukke have og pool. Ønsker I ultimativt privatliv, kan I bo i jeres egne private riad med to rummelige suiter, en fin gårdhave med banantræer og en skøn pool samt en vidunderlig terrasse.

ROOFTOP & BJERGE

Villa des Orangers har en dejlig 18 meter lang opvarmet pool i haven og en mindre plunge-pool oppe på den hyggelige tagterrasse, hvor I har den skønneste udsigt udover den smukke, støvet-rosa by og de sneklædte Atlasbjerge i horisonten. Villa des Orangers har selvfølgelig sin egen dejlige spa, hvor I kan opleve den eventyrlige Hammam – en vidunderlig selvforkælelse, som alle der besøger Marrakech må unde sig selv.

Villa des Orangers ligger blot en kort 20 minutters køretur fra lufthavnen, og børn over 12 år er velkomne – har I mindre børn, så har vi flere andre dejlige steder at foreslå. Når I rejser til Marrakech med 80days, får I selvfølgelig vores insider-tips til alt fra museer til restauranter til, hvor I kan finde de smukkeste marokkanske tæpper.

RELAIS & CHATEAU & COUS COUS

Det lille luksuriøse riad-hotel er medlem af den anderkendte Relais & Chateau, der kun optager de bedste indenfor gourmet og rejser. Bestil morgenmaden til dét tidspunkt, der passer jer – ikke noget med at skulle tilpasse et særligt tidsinterval. Her kommer dagens avis i selskab med varm toast, yoghurt, oste, pandekager, friske marmelader og frisk frugt og juice samt den klassiske friske mynte te lige, når det passer jer – serveret hvor I lyster. Frokosten elsker vi at spise ved poolen i skyggen af de duftende appelsintræer. Og rejser I om vinteren, når det er lidt køligt er stuerne med pejs og vidunderlige marokkanske møbler fantastisk stemningsfuld. Om aftenen kan I lade jer forføre af en fortryllende Tagine med krydret cous cous og slutte af med saftige appelsiner i skiver drysset med kanel.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste