VILLA D’AMELIA, ITALIEN

At rejse er at spise! Rejser og mad går hånd i hånd som østers og champagne, burratta og olivenolie, moules og frites. Tænk tilbage på nogle af jeres dejligste ferieminder, og mon ikke der sniger sig et mad-moment på banen. Vi har skræddersyet gastronomiske rejser 80days style, hvor I vil opleve noget af det bedste mad og vin fra legendariske regioner. Hvis duften af den sjældne hvide trøffel og tanken om verdensklasse Barolo og Barberesco i glasset sætter tankerne i gang og får smagsløgene til at sukke, er Piemonte-regionen og nærmere betegnet området omkring den charmerende by Alba stedét – intet mindre end et kulinarisk powerhouse.

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Milano: 2t
Bedste periode: Forår, sommer, tidligt efterår
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

MICHELIN & LOKALE DELIKATESSER

Med en slående panoramaudsigt over de grønne dale med hasseltræer og vinmarker og alperne som baggrund er det svært ikke at overgive sig til Relais Villa D’Amelias italienske charme. Den smukt restaurerede gamle azienda fra det 19-århundrede, der er transformeret til et luksuriøst boutiquehotel med kun 37 værelser, har et ambitiøst forhold til gastronomi, lokale råvarer og respekt for at blande det traditionelle med det moderne i delikat balance. Her skal I udelukkende tænke på at spise og slappe af.

HIMLEN I PIEMONTE

Piemonte er i top, når det gælder de italienske regioners koncentration af Michelin-restauranter, og en af restauranterne har til huse på Relais Villa D’Amelia. Chefkokken Damiano Nigro styrer slaget på signaturrestauranten, hvor niveauet er højt og menuerne bliver skræddersyet efter hvilke råvarer, der er i sæson. Råvarerne og ingredienserne bliver nøje udvalgt og kommer næsten udelukkende fra små lokale landmænd og producenter. Nigros stil er et moderne og innovativt take på det klassiske piemontesiske køkken, og hans evne til at overraske er efterhånden berygtet i gourmetkredsene. Vinkælderens skatte imponerer med over 350 lokale producenter. Ud over Michelin-restauranten har Villa D’Amelia den skønne restaurant Da Mà med traditionelle retter og en afslappet hyggelig atmosfære – og morgenmaden er et velsmagende kapitel for sig

LUKSUS GETAWAY FOR 2

  • Fly København – Milano t/r direkte med SAS
  • Billeje i 5 dage i en VW Golf eller lign. størrelse
  • 5 nætter i et Deluxe Room inkl. morgenmad
  • 1 middag på Villa D’Amelias Da Mà inkl. vinmenu
  • 1 middag på en i nærheden liggende Michelin-restaurant inkl. vinmenu
  • 1 dags leje af 2 x el-cykler eller 1 rød retro Vespa
  • 1 frokost (set menu) på en vingård eller lokalt trattoria
  • Et besøg på en vingård med vinsmagning

     Fra kr. 23.000 i lavsæson/kr. 24.000 i mellemsæson/kr. 26.000 i højsæson for 2  personer (kontakt os for datoer)

OH ALBA & TRØFLER

Fra Villa D’Amelia kan I køre ud på enten Vespa, elektriske cykler eller i bil og opleve de hyggelige byer, vingårde, lokale enoteker, trattoriaer og delikatesseproducenter i området. Besøg Alba med den skønne delikatessegade Via Vittorio Emanuele, den legendariske tre-stjernede Michelin-restaurant Piazza Duomo og en masse andre skønne restauranter. Det er også værd at slå et smut forbi Barolo, Castiglione Falletto og Monferrato, og vil I til vandet er der er kun halvanden times kørsel til det smukke blå Middelhav. Fra starten af oktober til slutningen af november kan trøffelhovederne få deres ultimative fix på den årlige trøffelfestival.

Noget af det bedste i Italien er regionernes stolthed over deres specialiteter. I Piemonte skal I gå efter Agnolotti del Plin, regionens friske pasta Tajarin, Carne Cruda, ALT med hvid trøffel og desserten Torta di Nocciola. Køb hasselnødder, vin og trøfler med hjem som souvenirs.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste