THE RITZ-CARLTON DUBAI

I det øjeblik man træder ind i lobbyen, føler man, at man bliver indhyllet i Mellemøstens magi og eksklusivitet à la Dubai, når det er bedst. Ritz-Carlton ligger på den indbydende strand i Jumeirah tæt på den ikoniske palme og er den perfekte kombination af mellemøstlige traditioner og design samt moderne luksus. Ritz-Carlton sørger, som altid, for et autentisk og tårnhøjt service niveau, så man føler sig i virkelig gode hænder fra ankomst til afgang – et af hotelkædens absolutte kendetegn.

CHARLOTTE FROSTS REVIEW:

“Det, der er det fede ved Ritz-Carlton Dubai er, at det er et lavt byggeri, til forskel fra de andre hoteller på 38 etager. De har en smuk stor have, der går lige ned til stranden og det gør noget ved stemningen. Ritz-Carlton er hyggeligt og charmerende. Og så ligger det i gåafstand til den berømte Jumeirah Beach Walk.“

Kontakt Charlotte Frost for mere information
Tlf. +45 53 53 69 05 charlottefrost@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

LOCATION, LOCATION, LOCATION…

Et af de store plusser ved at bo på Ritz-Carlton er, at det ligger mellem stranden og The Walk, en af Dubais bedste gader, når det gælder en slentretur, shopping, spisesteder og peoplewatching. Dubai Marina er også i gåafstand med alle de mest ekslusive boliger, butikker og restauranter. Derfor slipper man for nogle af de taxa-ture man ellers er nødsaget til at have, når man skal rundt i Dubai. Vi synes selv, at det er en af de bedste beliggenheder.

OASE MED UDSIGT

Det fem-stjernede hotel har 295 værelser og suiter, alle med privat balkon eller terrasse, med udsigt til den Arabiske Golf, de smukt anlagte frodige haver og de lagune-agtige pools, der er spredt ud over hotelområdet. Man føler, at man er i en lille oase midt i den pulserende by. De mindste værelser er komfortable 50m² store, med walk-in closet og Ritz-Carltons dejlige store King size senge. Junior Suiterne er behagelige 90m² med to værelser, og derfra går det bare op af i plads og luksus. Der er tænkt på detaljerne og designet er lækkert hele vejen igennem. Hotellet er også for nyligt blevet opgraderet blandt andet med nye suiter, pool, spaen og ansigtsløft hist og her.

KULINARISKE EVENTYR

Ni restauranter og lounges byder på et udvalg, der spænder bredt i den kulinariske verden – fra det italienske til det asiatiske til det lokale mellemøstlige køkken. Hyg jer i La Baie’s indbydende udendørs lounge og nyd den lækre seafood, eller tag på opdagelse i Splendido’s italienske gastronomi og lækre fredags champagnebrunch. Spis ved stranden, ved poolen eller i de smukt indrettede restauranter – uanset venter der en herlig smagsmæssig oplevelse. Vi kan anbefale Amaseena, hvis menu består af lokale arabiske specialiteter som serveres i et traditionelt beduintelt på stranden

FOR THE KIDS

Ritz-Carlton er et perfekt hotel til familier med børn. Der er masser af store swimmingpools inklusive en til børn med både vandrutschebane og vandfald, der er god plads og stranden er meget børnevenlig. Selvfølgelig er der Ritz Kids Club, for børn i alderen 4-10 år. Børnene har det sjovt, får nye venner og bliver udfordret – og I får tid til at slænge jer ved poolen i komfortable solsenge og lade jer selv forkæle af det søde personale.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste