THE OBEROI MARRAKECH

Beliggende kun 25 minutter fra Marrakech centrum, trukket væk fra byens travlhed, er The Oberoi Marrakech en lille verden for sig selv. Resortet er en fortryllende oase af ro med store, smukt anlagte haver, duftende citrusplantager, en gammel olivenlund og en storslået udsigt over de sneklædte Atlasbjerge.

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 4t 30m
Bedste periode: Forår, efterår – men vinteren kan også være skøn med milde temperaturer
Tidsforskel: -1t (sommer) eller -2t (vinter)

A PALACE TO CALL YOUR OWN

The Oberoi er uden tvivl et af de mest fantastiske steder at bo i Marokko. Det er nærmest paladslignende i sin udformning, med indviklet ornamentik af marmor, stuk og mosaikker, en storslået udsmykket gårdhave, skønt poolområde og en lang smuk spejldam, der strækker sig gennem hele den flot manicurerede have. Her dufter himmelsk af citrustræer og bougainvillea. Arkitekturen er inspireret af Medersa Ben Youssef, den berømte muslimske skole, der blev bygget i det 14. århundrede og som i dag er en af Marokkos mest berømte historiske kulturarv. På The Oberoi Marrakech kan I slappe af på jeres egen terrasse eller i den skønne frodige have og hen på aftenen kan I nyde den smukkeste solnedgang over den mest betagende udsigt til Atlasbjergene.

ROOM WITH A VIEW

De 84 værelser, suiter og villaer er indrettet med smukke tæpper, puder og luksuriøse detaljer, der kombinerer marokkansk charme og stilsikker modernitet. Alle værelser har privat terrasse med udsigt over citrusplantagerne og bjergene. Sengene er skønne og redt op med det blødeste bomuldslinned. Badeværelserne er smukke og store med separat karbad og bruser, og med fantastiske marokkanske fliser som dekoration. Villaerne har høje lofter og detaljer af ædle træsorter, sten, marmor og kobber, der udstråler både marokkansk varme og tidløs elegance. Alle villaer og suiter har egen pool og er omgivet af duftende frugtplantager og frodige grønne haver.

AYURVEDA & HAMMAM

Spaen på The Oberoi Marrakech er et helt lille eventyr i sig selv. Den spænder over enorme 2.000 kvadratmeter og er en smuk og lys oase, der tilbyder ayurvediske og marokkansk-inspirerede behandlinger. Spaen har også et marokkansk Hammam, som efterlader en med en følelse af at være blevet genfødt i en ny og afslappet krop, samt et yogarum med en smuk al fresco pavillon, en opvarmet indendørs swimmingpool og et fitnesscenter.

AL VERDENS SMAGER

The Oberoi Marrakech har tre unikke restauranter at vælge imellem, hvor ambitiøse team af talentfulde kokke tilbereder retter med de fineste sæsonbestemte ingredienser og kulinarisk finesse. Uanset om I er i humør til autentiske lokale retter, middelhavs- indisk- eller asiatisk køkken, eller blot lette, forfriskende måltider ved poolen, er der noget, der passer til enhver gane. Vi anbefaler især ’Siniman’, der frister med en menu, som spænder over det bedste fra det marokkanske køkken, tilberedt efter opskrifter og skikke fra de traditionelle køkkener i Marokko, og lavet på sæsonbestemte råvarer fra resortets økologiske have. Her får I autentisk marokkansk stemning, høje lofter, udsmykkede udskårne søjler, glødende pejse og udsigt over den storslåede gårdhave.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste