THE OBEROI BEACH RESORT MAURITIUS

Kun femten kilometer nord for Mauritius’ hovedstad Port Louis, ligger The Oberoi Beach Resort Mauritius, et af vores favorithoteller på den idylliske ø i Det Indiske Ocean. Det fem-stjernede strandresort er omgivet af store, frodige haver med en fantastisk beliggenhed ved Turtle Bay, der huser en beskyttet marine park med et farverigt koralrev. Den hvide sandstrand byder på direkte adgang til det klare vand og udsigt til spektakulære solnedgange, der hver aften afslutter jeres dage i paradis. Fra øjeblikket I ankommer, vil I føle jer forkælet til fingerspidserne.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Jeg elsker den hjertelige service du møder fra alle her. Det er et af de hoteller hvor du glæder dig til samtlige måltider. Og så bliver jeg aldrig træt af solnedgangen i havet. Det er en af fordelene ved at bo på vestkysten af øen; de smukke solnedgange. Nu hvor mine børn er blevet store, må jeg indrømme, at deres voksen pool er en jeg godt kan blive afhængig af. “

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med mellemlanding
Bedste periode: Mauritius kan besøges hele året
Tidsforskel: +2t (sommer), +3t (vinter)

HISTORISKE OMGIVELSER

The Oberoi har formået at skabe et resort, der omfavner Mauritius’ kombination af asiatisk, afrikansk og europæisk kultur, og her blendes underskøn natur og luksus. I går på snoede stier i de smukke haver, hvor statuer blander sig med subtropiske vækster, når I skal til eller fra jeres villa eller pavilloner. Grunden er et gammelt militært fort fra 1800-tallet, og her ligger fire nationale monumenter, der vidner om en spændende historie.

DRØMMEVÆRELSER

Der er kun 71 villaer og pavilloner i forskellige kategorier på resortet, enten med udsigt til det Indiske Ocean eller til haverne og med masser af plads til privatliv. Selv de mindste pavilloner har himmelseng og et stort, luksuriøst badeværelse med både nedsunket badekar, bruser samt en lille gårdhave med en udendørs bruser. Hvis I drømmer om jeres egen private pool anbefaler vi, at I vælger en Luxury Villa.

SEAFOOD & BARBECUE

Restauranten på The Oberoi er en åben pavillon med det klassisk høje, stråtækte tag. Her er specialiteterne fra det klassiske europæiske køkken, orientalske retter samt det lokale kreolske køkken. On The Rocks er den mere uformelle restaurant, som ligger helt nede til vandet. Her bliver der serveret salater, sandwiches og lette retter til frokost og skøn, afslappet barbecue om aftenen. The Oberoi har efter vores mening et af de højeste kulinariske niveauer på Mauritius, og personalet vil gøre alt for at opfylde jeres drømme.

FUN IN THE SUN

The Oberoi har to lækre swimmingpools. Den ene pool er velegnet til børn, mens den større infinity pool er forbeholdt voksne. Mens man slænger sig i solstolene, bliver man løbende forkælet af The Oberois personale. Generelt er serviceniveauet på The Oberoi noget ud over det sædvanlige, og det er også noget af det, hotelkæden er verdenskendt for. The Oberoi byder på et dagligt program, med blandt andet yoga, meditation og tai chi. Til de aktive er der wind surf, vandski, sportsfiskeri, tennis og selvfølgelig dykning. Vinsmagning i det famøse Gunpowder Room kan det også blive til. Hvis I vil på dagsture, enten ud at vandre, cykle eller på delfinspotting, skal I blot tale med receptionen.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste