THE OBEROI BEACH RESORT LOMBOK

The Oberoi Beach Resort Lombok er et unikt strandresort omgivet af store, smukt anlagte haver med slanke kokospalmer, duftende frangipani og blomstrende bougainvillea. I er langt væk fra masseturisme, og man føler virkelig at man er i et lille, fredeligt paradis.

 

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t til Bali og kort rejse videre med båd eller fly
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

STRANDRESORT FOR PAR OG FAMILIER

Udsigten fra den private sandstrand, der ligger i Medana bugten på den indonesiske ø Lombok, er noget helt noget for sig. Tværs over strædet skimter man Bali og den smukke, kegleformerede vulkan Mount Agung, og det er skønt at se på hele dagen lang. Et af de minder I vil tage med fra opholdet på The Oberoi i Lombok er uden tvivl personalet. Oberoi Hotels and Resorts er flere gange blevet kåret til verdens bedste hotelkæde af Travel + Leisure, og det er især på grund af den upåklagelige service, at Oberoi ligger helt i top. Resortet er virkelig velegnet til både par og familier, og der venter jer en uforglemmelig oplevelse.

SMUKKE BALINESISKE VILLAER

Der er kun 50 pavilloner og villaer med stråtækte tage og designet i traditionel balinesisk stil, og de indeholder alt, man kan forvente af et luksuriøst boutiqueresort. Tænk træ, sten og fine traditionelle tekstiler og kunst. Vinduerne er store, og de lukker naturen og lyset ind. Udsigten fra den private terrasse er enten til de grønne haver eller over det blå hav, og der er mulighed for at opgradere og få privat pool. Den store fælles infinity pool er omgivet af palmer og bløde solsenge, og der er et smart flagsystem, så I kan hidkalde kolde drinks, snacks og hvad I ellers har lyst til at forkæle jer selv med. Bare op med flaget!

EXPLORE LOMBOK

Hvis I kan løsrive jer fra solsengene ved poolen, er der nok at tage sig til. Der er snorkling, dykning og surf til vandhundene. I kan også adoptere en koral, som I selv planter, og hjælpe med at værne om det fine rev, der er beboet af et hav fisk og havskildpadder. Det er især sjovt, hvis man har snorkelkyndige børn med. Hvis I vil ud og møde den lokale befolkning, kan resortet arrangere en dagstur, hvor man kører i hestevogn, en Cidomo, til et lokalt marked. Der er også spektakulære vandfald og gode vandreture i den smukke natur. For eksempel til den sagnomspundne vulkan Mount Rinjani, der er Indonesiens næststørste aktive vulkan og har en fantastisk udsigt over landskabet. Conciergen på The Oberoi er meget hjælpsom og kan hjælpe jer med at arrangere de ture, som I er interessede i.

INDONESISK CUISINE OG MUSIK

Det er lidt farligt at bo på The Oberoi Beach Resort Lombok, for man spiser virkelig godt. Lumbung restauranten, der ligger i en flot åben pavillon med havudsigt, forkæler jer med velsmagende retter fra det indonesiske, vestlige og asiatiske køkken. Når solen går ned, og himlen farves rød, er det helt særligt at sidde på Lumbung og blive forkælet. Amfiteatret holder af og til aftener med mad, traditionel musik og sasak-dans, som danses af den lokale befolkning. Det er en skøn introduktion til kulturen på Lombok. Der er også en hyggelig bar og den lidt mere afslappede Sunbird Café.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste