THE OBEROI BEACH RESORT AL ZORAH

Med en skøn og børnevenlig sandstrand på den ene side og de frodige, oprindelige mangroveskove på den anden, ligger The Oberoi Beach Resort Al Zorah i sit eget zen – roligt og ugenert, men stadig i kort afstand til Dubais summende centrum og med et væld af oplevelser og muligheder for adventure lige udenfor de smukke, hvide, træbeklædte mure. Som altid er kvaliteten på indiske Oberois hoteller aldeles kompromisløs, og stilen smagfuld og enkel.

JONAS REVIEW:

“Når I træder ind på resortet, bliver I mødt af den lyse lobby med vinduer fra gulv til loft og overalt spreder sig den mest vidunderlige duft af jasmin. De smukke, gamle oliventræer, som står rundt omkring i de frodige haveområder, er særligt udvalgte og importeret fra Spanien. Stemningen er afslappet, servicen upåklagelig, og der er styr på detaljerne overalt på resortet. Sandstranden er ideel til børn, da vandet ikke er for dybt. Hotellets 85 meter lange pool er perfekt til en lang svømmetur eller til at slappe af ved og nyde solen med en drink i hånden.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Dubai: 6t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

INTIMT MED PLADS

Med under 100 værelser delt op i to hovedbygninger og 15 villaer har Al Zorah en overskuelig størrelse. Alle stilfuldt indrettede værelser er rummelige med skønne badeværelser og havudsigt – de mindste værelser er 61m2. I kan vælge, om I vil bo med egen have eller lidt højere oppe med en dejlig terrasse. Rejser I en gruppe venner eller en stor familie, er de store 2- eller 3-værelses villaer med egen pool helt ideelle. Halvdelen af villaerne ligger direkte ud til stranden, og da alle solsenge og parasoller er placeret på den ene halvdel af stranden, føler I, at I har stranden helt for jer selv, når I kigger ud på havet fra jeres terrasse.

BEACHLIFE

Hotellet er beliggende direkte på den kilometerlange sandstrand. Der er ingen nabohoteller, så der ånder en dejlig ro på de brede, bløde solstole under de store, hvide stofparasoller. Der er rig mulighed for at bytte ro og afslapning ud med lidt action, da Al Zorah tilbyder et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter.

FOOD-LOVE

Maden er af høj kvalitet – og her er der ingen buffet, alt er à la carte, også til morgenmaden. På Aquario kan I nyde aftenbrisen og solnedgangen på terrassen med direkte udsigt til havet. Køkkenet serverer et bredt og super lækkert udvalg af enkle og smagfulde retter fra middelhavsregionen. Der er ingen tvivl om, at de dagsfriske fisk og skaldyr har en særlig plads i kokkens hjerte, og den kærlighed kan smages. På Vinesse, som er Al Zorahs all-day restaurant, bliver I sendt på rejse rundt i det internationale køkken med en fristende menu af veltillavede retter til alle dagens måltider.

 

GOLF

Al Zorah Golf Club designet af Jack Nicklaus, er en smukt anlagt golfbane beliggende blot 5 minutter fra hotellet. Banen er beliggende i et naturligt, frodigt område helt op til de gamle mangroveskove, hvor tidevandet får banens udtryk til at leve sit eget liv på nærmest eventyrlig vis. En virkelig dejlig bane, der kan udfordre golfspillere på alle niveauer.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste