THE NORMAN

Velkommen til en uforglemmelig oplevelse i hjertet af det pulserende Tel Aviv. The Norman Tel Aviv er en fusion af 1920’erne elegance, smagfuld moderne indretning og uovertruffen service og har til huse i to historiske bygninger fra 1920’erne – flot restaureret med deres unikke arkitektoniske kulturarv for øje. Imellem de to ikoniske bygninger, nr. 23 & 25 på Nachmani Street, gemmer sig en duftende citrushave – en sjælden oase af pastoral charme midt i metropolen.

CAMILLAS REVIEW:

“Jeg er vild med The Norman! Der er lagt kærlighed i renoveringen af den gamle villa. Her er en underspillet og cool vibe, så du faktisk har lyst til at blive på hotellet hele dagen, selvom Tel Avivs mange eventyr er lige udenfor døren. Afsæt god tid til morgenmaden – gårdhaven og den skønne blanding af mellemøstlige og vestlige specialiteter gør at du har lyst til at blive siddende i timer.“

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Tel Aviv: 4t 30m
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +1t

A POOL WITH A ROOFTOP VIEW

På The Norman, kan I nyde den ultimative oplevelse af et meget personligt boutique hotel i forening med eksklusiv luksus, top-notch service og eksklusive faciliteter. Med 50 smukt og enkelt indrettede, store og luftige værelser placeret i de to elegante bygninger, er Norman et lille, saligt helle i en frodig enklave lige i hjertet af Tel Aviv. På taget ligger den glitrende, indbydende pool med kig til Middelhavet blot ti-minutters gåtur væk. Her kan man slænge sig i solen på en daybed med en god bog eller podcast i ørene. The Norman føles som en velhavende onkels private bolig – og på en måde, er det pudsigt nok også dét, det er.

LOCAL PRODUCE & HIGH TEA

Maden på The Norman er af meget høj standard. På den franske ‘Mediterranean Norman Restaurant’ kan I spise hele dagen i det charmerende brasserie. Menuen er inspireret af det franske Niçoise køkken – et koncept der stammer fra den gamle bydel i Nice, der skabte et fransk køkken under dyb indflydelse af det italienske. Restauranten benytter sig udelukkende af de fineste, friske, lokale råvarer. ‘Dinings’ er hotellets japanske tapas restaurant beliggende på tredje sal i nr. 25, hotellets hoved-bygning. Dinings stammer oprindeligt fra London og er blevet kåret som en af Londons bedste japanske restauranter i den verdenskendte Zagat Guide. I stueetagen i hovedbygningen fylder friske blomster og israelsk kunst det smukke lounge-rum, der har udsigt udover det fantastiske atrium. Et skønt alternativ til den statelige Library Bar, som er det sociale omdrejningspunkt for The Norman. Her serveres ‘High Tea’ om eftermiddagen og klassiske cocktails, som Aviation og Vesper, når dagen går på hæld.

EXPLORE TEL AVIV

Tel Avivs strande er naturligvis en stor attraktion – fint hvidt sand, turkis surf, en saliggørende og drømmende udsigt foran jer, og en travl og livlig promenade bag jer. Alt dette blot 10 minutters gang fra The Norman. I kan også låne en cykel på hotellet, hvis I har lyst til at cykle langs strandpromenaden. The Norman ligger tæt på Tel Avivs gallerier, museer, restauranter, designerbutikker og kulturelle centre – såsom Habima, Israels nationalteater, de pulserende Shenkin St. og Rothschild Blvd, Israels vigtigste finansielle distrikt og 30 minutters kørsel fra Ben Gurion International Airport.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste