THE DATAI, LANGKAWI

The Datai Langkawi er et fascinerende og eksklusivt resort beliggende i hjertet af øens gamle regnskov, hvor det blender smukt ind i dets naturlige omgivelser. Et ophold på The Datai Langkawi er – med sin fred, ro og sammensmeltning med naturen – ren forkælelse for krop, sind og sjæl for hele familien.

CHARLOTTE BUHLS REVIEW:

“Endnu en stor naturoplevelse i Malaysia. Følelsen af at være i en ægte regnskov rammer én hele tiden – det er helt unikt. Et absolut must er at gå på nature walk i regnskoven, jeg så utrolig mange flotte fugle og frække aber.”

Kontakt Charlotte Buhl for mere information
Tlf. +45 21 28 42 41 / Charlotte@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 16t med én mellemlanding
Bedste periode:  Vinter
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

LUKSURIØST OG UGENERT RESORT

The Datai Langkawi er, efter vores mening, det absolut mest luksuriøse resort i Malaysia. Det ligger i kanten af regnskoven, trukket lidt tilbage fra den hvide, uberørte og private sandstrand, og går I blot en kort gåtur op ad bakken, træder I ind i den tætte og uspolerede jungle med sit rige dyreliv. The Datai er ikke det eneste resort på øen – men sandsynligheden for at opdage, at der er naboer tilstede er lille pga den tætte bevoksning, der skaber en komplet ugenert og privat oplevelse. Vidunderlig strand, to skønne pools og en helt fantastisk spa inde i regnskoven.

REGNSKOV ELLER STRANDVILLA?

The Datai Langkawi tilbyder i alt 125 smukke, rummelige og gennemført indrettede villaer, suiter og værelser. Hvad enten I vælger at blive indkvarteret i hovedbygningen i et af de store værelser eller suiter med panoramaudsigt over Datai Bay eller i en Rainforest- eller Beach Villa med egen pool – sidstnævnte direkte på stranden med den meditativt smukke udsigt over Andamanhavet – vil I blive omfavnet af The Datai Langkawis charme og distinkte atmosfære. Her er smagfuldt, afslappet og intimt, hvor end I befinder jer på resortet.

THE ZEN LIFE

The Datais nærmest uberørte koral-strand er ren salighed, og und jer selv en tur på stranden tidligt om morgenen, hvor lydene fra junglen, der vågner, akkompagnerer bølgernes sløve rullen. Stranden er stort set privat, så I uforstyrret kan nyde omgivelserne, hinanden og ikke mindst udsigten. Der er naturligvis en lang række vandsport at udfordre sig selv med og I kan snorkle mellem smukke koraller og farverige fisk. Bliver I mætte af hav og sand, kan I trække jer tilbage til de bløde solsenge ved The Datai’s to smukke swimmingpools – en for par og den anden for familier – omgivet af de mange fascinerende lyde fra junglen, hvor de små aber leger endeløs tag-fat i træerne.

AUTENTISK GASTRONOMI

Maden på The Datai Langkawi er fuldstændig fantastisk med et udvalg af fem dejlige restauranter. Vi vil tilsnige os at sige, at den faktisk nærmer sig Michelin-niveau. The Gulai House serverer kulinariske retter fra det autentiske, malaysiske køkken i rustikke omgivelse med åben udsigt til junglen. The Pavillion byder på middag med udsigt til trætoppene, da restaurantens terrasse strækker sig ud over kanten på pæle. Her nyder I lækre retter fra det moderne thailandske køkken, men hold øje med træerne, for en flyvende lemur kigger måske forbi. Derudover har The Datai et fantastisk loungeområde med panoramaudsigt ud over havet og en skøn Beach Club på stranden.

ZERO WASTE RESORT

The Datai er meget bevidst om sit ansvar og afhængighed af den følsomme natur der omgiver resortet. Det er baggrunden for det arbejde, der førte til, at The Datai som det første resort i verden fik udmærkelsen EarthCheck ECO Silver Certification. Arbejdet omfatter permakultur, zero-waste økologisk produktion af fødevarer, naturlig filtrering af spildevand, uddannelse i lokalområdet, involvering og inspiration af gæster samt bæredygtig udnyttelse af lokale naturmaterialer.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste