THE DAMAI

I junglens dybe, stille ro ligger eventyrlige The Damai i smuk harmoni med de frodige, grønne bakkedrag – stedet at komme til hvis I søger ro, forkælelse og ren afslapning i luksuriøse omgivelser. Den nordlige kyst på Bali, der stadig er relativt uspoleret af turismen, emmer af hip, laid-back livsstil, hvor tiden går lidt i stå.

80DAYS TRAVELER REVIEW:

“En hilsen her den sidste rigtige aften fra Bali. Vi vil alle 5 sige tak for en helt fantastisk planlagt ferie. Du/I har gjort det igen. Naturen var helt fantastisk og The Damai i Lovina er et skønt sted. Tror det har været den flotteste villa, vi nogensinde har boet i. Lovina er ikke den mest spændende by men vi var ude og snorkle med hotellet samt se delfiner. Et lille tip, når du er i Bali igen. Hvis ikke du har prøvet det så snyd dig ikke for en tur i Bali swings, stor morskab for os alle.“

– To voksne & tre børn, The Damai

Kontakt 80days for mere information
Tlf. +45 53 53 39 99 mail@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 15t med 1 mellemlanding
Bedste periode: Forår, sommer, efterår
Tidsforskel: +6t (sommer) eller +7t (vinter)

EKSKLUSIV HIDEAWAY

The Damai er kendt som et diskret hideaway for dem, der elsker privatliv og eksklusivitet. Damai betyder ‘fred’ eller ‘fredelig’, og når I sidder under den blodrøde Bougainvillea og ser ud over det rolige, vuggende hav, så er det lige præcis dét her er – fredeligt. Med Damais egne ord er resortet “hard to find, hard to leave”. Et sted som er dedikeret til det smukke i livet, fredfyldt ro og virkelig god mad.

ELEGANCE & KVALITET

Dette lille, eksklusive boutique resort har kun 14 villaer i fem kategorier, hvor de fleste tilbyder privat pool og panoramaudsigt over den betagende Lovina Bay. Alle gennemførligt designet i balinesisk stil og indrettet med fokus på elegance og kvalitet i alt fra tekstiler til træværk. Der er hyggelige Garden Villas, Pool Villas og ikke mindst Umah Raja Villaen, der er overdådigheden selv med sine 310m² og alt hvad hjertet begærer. Designet er skabt af den danske arkitekt Bibi Holm, der med inspiration fra den balinesiske arkitektur har skabt en sand perle. Alle villaer ligger omgivet af grønne, tropiske haver, samt de økologiske nyttehaver, der bidrager til stedets velrenommerede køkken. Der er villaer der passer perfekt til par, familier og til en uforglemmelig fler-generationsrejse.

EXPLORE BALI

Der er masser at lave ud over at slappe af ved poolen og spise vidunderlig mad. Hvis I får lyst til et dyp i havet ligger The Damai blot 10 minutters køretur fra stranden med det flotte, sorte lava sand i den gratis shuttlebus. Der er udsøgt dykning, snorkelture og de populære delfinture, hvor man sejler ud i daggryet for at finde de smukke væsner. Andre muligheder er udflugter i højlandet, til de klassiske rismarker, et besøg i Singaraja, Balis anden største by der summer af autenticitet, et visit i de mystiske templer eller en picnic ved en af de hellige søer. Mulighederne er mange i det nordlige Bali og The Damai er den perfekte, luksuriøse base hvor I kan læne jer tilbage i ren nydelse – I vil være i trygge hænder!

GASTRONOMI & ØKOLOGI

Restauranten på Damai er en absolut gastronomisk perle og mange af de friske råvarer kommer fra stedets egen økologiske urtehave og gård – krydderier og krydderurter, frugt og grønt, duer, kanin, gris, krebs…  ja selv snegle er egen produktion og opdræt. Stilen på à la carten er en smagfuld fusion af det vestlige og det asiatiske køkken, mens den dagligt skiftende 3-retters menu ofte er en nyfortolkning af det traditionelle balinesiske køkken. Der er også en imponerende børnemenu til de små poder. Alt er økologisk og med udgangspunkt i Damais miljøvenlige filosofi og dybe respekt for naturen er selv sugerørene lavet af bambus.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste