THE CHEDI MUSCAT

Minimalistisk design med smukke traditionelt omanske træk og store, dejlige pools, som de svajende palmer spejler sig i – luksushotellet The Chedi Muscat ligger i Muscat, Oman, helt ud til stranden og emmer af mellemøstlig mystik og oasevibes.

CAMILLAS REVIEW:

“Det er utrolig smukt på The Chedi Muscat. Om aftenen lyses hele området op af lys, fakler og bål. Det er et hotel for den kræsne livsnyder, hvor både par og børnefamilier føler sig velkomne. The Chedi Muscat er et af 80days’ absolutte favoritter i Mellemøsten. I den sene eftermiddag er her det smukkeste lys over havet og de hvide bygninger  – de får et helt magisk skær lige inden solen går ned. Sæt jer ved poolen nede ved stranden og nyd solnedgangen, den bløde brise fra havet og et koldt glas vin.”

Kontakt Camilla for mere information
Tlf. +45 53 53 61 16 camilla@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Oman: 9,5t
Bedste periode: Efterår, vinter, forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

 

OMANS BEDSTE RESORT

De smukke lave, hvidkalkede bygninger er omgivet af anlagte tropiske haver med springvand og små bassiner. I baggrunden hæver den majestætiske Al Hajar bjergkæde sig og i front glimter vandet i den Omanske Bugt. Servicen på The Chedi Muscat er dedikeret og ligger på et højt niveau. Man føler sig forkælet og set, når man har lyst til det vel og mærke. Det tager kun et kvarter at køre fra lufthaven til hotellet og det ligger tæt på byen Muscat, seværdigheder og på naturoplevelser.

FRYNSEGODER & CLUB SUITES

De luksuriøse 120 værelser og 38 Club Suiter er klædt i træ, med hvide vægge, sorte stengulv og lyse tekstiler som har mellemøstligt zen over sig. Der er mulighed for at opgradere til Club niveau med ekstra frynsegoder som for eksempel transfer i privat limousine og adgang til den eksklusive Club Lounge der byder på alt godt til ganen. Club Suiterne er de eneste med privat terrasse, og de er vores favoritværelser på The Chedi Muscat.
Der er tre dejlige pools på hotellet. Blandt andet The Long Pool, der er et 103 meter langt vidunder flankeret af store daybeds og palmetræer til et soundtrack af behagelig loungemusik. The Long Pool og The Chedi Pool er kun for voksne, men ungerne er mere end velkomne den dejlige The Serai Pool.

SHISHA & FINE DINING

Der er seks restauranter og to lounges på hotellet, der alle byder på cuisine af høj kvalitet og dejlige omgivelser. På The Restaurant, der er fine dining i topklasse, er der fire åbne køkkener, så man kan følge med når kunsten folder sig ud. På The Beach Restaurant kan I nyde middagen og solnedgangen over havet i den Omanske Bugt. Arabian Courtyard er mellemøstlig magi i afslappede omgivelser og efter middagen kan man nyde en shisha i den tilstødende lounge. Derudover er der en restaurant tilhørende hver af de tre smukke pools.

SPA, YOGA & TRÆNING

The Chedi er berømt for den 800 m2 store spa, hvor I kan få himmelske øjeblikke og lade jeres krop og sind forkæle af de kyndige terapeuter. Der er 400 m2 fitness-center med trænere, der står klar til at hjælpe. Og så er der daglige programmer for voksne med yoga m.m. og du finder alt det nyeste udstyr, både indenfor styrketræning og pilates.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste