THE CHEDI ANDERMATT

Omgivet af de schweiziske alpers fængslende storhed, knejsende over Andermattdalen, kombinerer The Chedi Andermatt den alpine sindsro med tidløs elegance og skaber rammerne om dét, der må siges at være det absolut ypperste af, hvad vi har set indenfor luksusskiferie. Især over julen er The Chedi helt magisk. Hotellet er omgivet af hvide alpetoppe, pejsene knitrer, og der er pyntet smagfuldt op. Og om sommeren er Andermatt et vidunderligt område at vandre i. Spørger du os, er det værd at rejse dertil udelukkende for at være på hotellet, som er en eksklusiv helhedsoplevelse i sig selv.

JONAS REVIEW:

“Du kan forvente alpin charme med et asiatisk tvist og faciliteter på højeste klasse på The Chedi Andermatt. Her er der tænkt på det hele. Jeres ski står klar til jer ved ankomst og ski-butleren hjælper med at få udstyret på. Hvis nogen i familien ikke står på ski, byder den vidunderlige spa, med alpernes længste pool, på forkælelse for krop og sjæl.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid til Zürich: 1t 45m
Bedste periode: Vinter til ski, sommer til vandring
Tidsforskel: Ingen tidsforskel

CREME DE LA CREME À LA CHEDI

Alpehotellet udmærker sig ved at være gennemført raffineret, men ikke pralende. Personalet er imødekommende, og servicen er upåklagelig og diskret. Den smagfulde anvendelse af natursten, træ og ild i indretningen skaber en autentisk alpin, hyggelig stemning og atmosfære, der indrammer en helt unik luksusoplevelse. På The Chedi Andermatt mødes klassisk og moderne i alle detaljer – stilen er ekstravagant og vakler ikke et sekund. Det smukke træ kombineret med natursten og de i alt 200 pejse skaber et intimt og alligevel visuelt slående interiør hele vejen igennem – fra den slanke lobby til de skønne restauranter, den helt unikke og smukke spa og de fantastiske værelser og suiter. Det eksklusive hotel har selvfølgelig skibutlere, der sørger for, at I kommer fuldstændig overskudsagtige ud i sneen fra ski loungen. Tænk varm kakao i behagelige sofaer, mens de lune tørre skistøvler bliver hentet, top shelf lejeudstyr og hjælp med finjustering.

EKSKLUSIVE VÆRELSER

The Chedi Andermatt har 104 rummelige og lækre værelser og suiter fordelt over fire bygninger. Alle er indrettet i den skønneste alpine ånd. Opulente teksturer og farver skaber en varm og hyggelig atmosfære og mødes i kontraster med de mørke trægulve, smidige læderstole, plys, og enorme senge med skønne dyner og puder og det lækreste sengetøj. Lune stengulve i de smukkeste badeværelser, hvor I kan opbløde trætte après-ski-muskler eller vandremuskler i det dybe badekar eller meditere under vandfaldet fra den store, generøse regnbruser. Vores yndlingsfeature er, at der er installeret en pejs i alle værelser.

SKI FOR ALLE

Andermatt ligger i det centrale Schweiz i Lake Lucerne-regionen. Skiområdet ligger i mellem 1440 meters og 2963 meters højde over havets overflade. Skiområdet er kendt for den smukke udsigt over 600 alpine toppe fra Gemsstock. Andermatt er en gammel kurby, og dens beliggenhed i højderne skaber høj snesikkerhed sæsonen igennem.

Søger man lettere pister, kan man tage mod Nätschen/Gütsch, der har overvægt af brede børnevenlige pister. Med det rigtige liftkort i lommen kan I forstørre udvalget med yderligere 127 km lækre, velpræparerede pister – herunder 40 km sorte i Gotthard Oberalp Arena. Liftkortet kan opgraderes til områderne Gemsstock, Nätschen/Gütsch og Sedrun-Oberalp.

GOURMET & FONDUE

På den udendørs terrasse The Courtyard gør roen og den sprøde bjergluft godt helt ind i marven. I midten af The Courtyard er der skøjtebane, og I kan nyde ristede kastanjer og glögg pakket ind i bløde varme tæpper eller spise på rustikke The Chalet. Schweiz er oste-fonduens højborg og på Chedis Club House, med udsigt over søen, er stemningen til fondue optimal. Det kulinariske niveau er generelt højt på The Chedi og The Restaurant serverer madoplevelser i hyggelige omgivelser. Et af højdepunkterne for enofile og oste-elskere er The Wine and Cheese Cellar, hvor kyndigt personale gerne forklarer og lader jer smage. Michelin restauranten The Japanese Restaurant, har egen sake sommelier og kan prale af det største udvalg af sake i Schweiz.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste