THE BETSY, MIAMI

Hun er smuk. Hun er anderledes. Hun har klasse. South Beach hotellet The Betsy har ikke bare udseendet med sig. Så snart I træder ind i den hvide art-deco og Florida Georgia-inspirerede bygning, mærker I de gode vibes. To af Miamis mest berømte arkitekter, L. Murray Dixon and Henry Hohauser, er herrerne bag de historiske bygninger, der minder mere om Savannah end om South Beachs moderne high rise hoteller, og de stribede tekstiler, lyse farver, grønne planter og træ skaber en indbydende og afslappet stemning på det skønne hotel.

Kontakt Christoffer for mere information
Tlf. +45 53 53 65 14 christoffer@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 9t 30m
Tidsforskel: -6
Bedste periode: januar til april

BEACH, POOL & VIEWS

Fra den store rooftop terrasse med pool og bløde solsenge har I en fabelagtig 360° panoramaudsigt over South Beach og Art Deco-distriktet, og solnedgangene fra toppen er mageløse. Hils dagen velkommen med Sunrise Yoga om morgenen, slik sol og drik tropiske smoothies med Atlanterhavets-views efter en lækker morgenmad og nyd aftenerne med cocktails, lounge musik og godt selskab. Den anden pool er den mere intime og rolige Courtyard Pool. Miami er kendt for South Beachs lange lækre strand, og The Betsy gør alt i deres magt for at jeres dage på stranden er et rent svir. Der er selvfølgelig private solsenge, parasoller og beach service, så det eneste I skal tænke på er hvilken bog, der skal med i beach bag’en. Stranden ligger på The Betsys dørtrin, og vi elsker den geniale kombination af strand, varmt klima, summende by og kultur.

ART DECO & HISTORIE

Efter en gennemgribende renovering og ekspansion med købet af Carlton Hotel på Collins Avenue har The Betsy South Beach 130 værelser og suiter i beach-chic badehotelsstil á la Ralph Lauren. The Carlton, et Art Deco landemærke, slutter sig til den historiske oprindelige fløj af The Betsy, det eneste nuværende eksempel på Florida-Georgisk arkitektur på Ocean Drive. Værelseskategorierne rangerer fra hyggelige Classic Rooms til de store to-fire værelses suiter, der er perfekte, hvis I rejser flere generationer eller vennepar sammen. Nogle værelser har egen balkon og en særskilt håndfuld har skøn havudsigt (de skal altså bookes i god tid). De to legendariske bygninger er forbundet af en kæmpe kugle “The Orb”, der fungerer som en arkitektonisk forbindelse mellem de to bygninger rent æstetisk og praktisk.

KUNST & BYLIV

Man kommer ikke uden om kunst i Miami, og på The Betsy er det en del af DNA’et. Anerkendte fotografer og maleres værker pryder hotellets vægge og skaber en helt særlig stemning. Løbende er der også forskellige events, til dem der ønsker kulturelt input på ferieskærmen. I december fyldes hele byen til randen med kunst, når det årlige Art Basel Miami løber af stablen. Conciergen, der altid er up to date på det seneste nye, står til rådighed, når I skal have tips til de bedste restauranter, museer, golfbaner og shopping malls i Miami. Og så får I selvfølgelig også vores personlige insiders med i rejsemappen! Det er nemt at komme rundt på cykel i Miami, og man kan leje bycykler lige rundt om hjørnet fra The Betsy. Grib friheden og cruise afsted langs South Beachs boardwalk, som også er fantastisk til en løbetur, når solen står op om morgenen.

FOODIE HEAVEN

LT Steak & Seafood kører råvarer i takt med at sæsonerne skifter, og her serveres ikke vildt overraskende gode bøffer og friskfanget fisk og skaldyr. Kvaliteten er tårnhøj, og køkkenet er innovativt og inspireret af Miami. Prøv den sprøde Lemon Poached Lobster Salad eller hvad med en Wagyu steak? I kan enten side inde i restauranten eller bestille et bord på terrassen eller fortorvet, der er perfekt til people watching på Ocean Drive. Den italienske restaurant Poeti er inspireret af 13 af Miamis legendariske litterære personager, og her kan I dykke ned i velsmagende antipasti, charcuteri og stenovnspizzaer. I kan også spise i The Conservatory, hvor mixologerne i baren har et særligt talent for cocktails og drinks. Miami byder på alt fra street tacos til gourmetrestauranter, så det er i den grad værd at gå på foodie-opdagelse ude i byen også!

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste