ST. REGIS SAADIYAT ISLAND

Kender I det, når man bare trænger til sol, varme og ren forkælelse? Oftest rammer tilstanden, når æblerne falder af træerne og gråheden gør indtog, og peaker ofte omkring slut januar, hvor man virkelig trænger til en optankning af D-vitamin. På luksushotellet The St. Regis Saadiyat Island Resort, Abu Dhabi, står den på total afslapning, sandstrand og masser af varme. Rejsetiden til emiratet er kort, og faciliteterne er i top. Børn er ligeså vigtige gæster som de voksne, og setuppet er perfekt til kvalitetstid uden store forkromede planer og ting, der skal nås.

JONAS REVIEW:

“St. Regis Saadiyat Island har alt det man søger til en god badeferie. Resortet imponerer med skønne pool områder og Mellemøstens nok bedste strand. Både strand og pools er delt op i et område til familier og et kun til voksne. På Saadiyat Island ligger også Louvre Abu Dhabi som jeg synes, alle skal besøge under deres ophold.“

Kontakt Jonas for mere information
Tlf. +45 53 53 23 22 jonas@80days.dk

FACTS:

Flyvetid: 6t 30 min til Dubai
Bedste periode: Efterår, vinter og forår
Tidsforskel: +2t (sommer) eller +3t (vinter)

LUKSURIØS SOLFERIE

Det er ideelt at køre ren badeferie stil i Abu Dhabi, og I behøver ikke bevæge jer længere end til en behagelig solstol. I over 100 år har St. Regis-brandet været lig med luksus, elegance og gennemført service. Det er det også på Saadiyat Island, hvor St. Regis-kæden har sikret sig en perfekt placering ud til øens smukkeste strand, kun en halv times kørsel fra lufthavnen, havnefronten og den storslåede Sheikh Zayed-moské. På den ene side breder sig resortets store, velholdte golfbane, og til den anden har I den vidtstrakte, hvide sandstrand.

BALKONER & BUTLERSERVICE

St. Regis Saadiyat Islands 376 værelser er indrettet i lys stil med farver som turkis, sand og nude. Værelserne starter på 55 m2 med store balkoner til at sippe kolde drinks på, og som altid på St. Regis hører der butlerservice til. Til familier er der gode muligheder for at få interconnecting værelser, så I både har privatliv og kun er et bank på døren fra hinanden. Det eksklusive hotel er klassisk i stilen med høje lofter og flotte palmer – og alt spiller som det skal på et fem-stjernet hotel.

POOL PERFEKTION

Resortet har to familiepools til leg, plask og sjov. Hvis I gerne vil finde et roligt hjørne er der en dejlig voksenpool og en udendørs lap-pool at vælge mellem. Det er nemt at finde et skønt sted i solen, hvor I kan nyde en god bog eller podcast, mens St. Regis’ poolbutlere sørger for, at I ikke mangler noget. Og så er der selvfølgelig parasoller og solsenge på den dejlige brede sandstrand ved vandet. I kan være heldige at se havskildpadder lægge æg i sandet eller delfiner, der leger i vandoverfladen længere ude.

RESTAURANTER I TOPKLASSE

På hovedrestauranten Oléa er stilen inspireret af Middelhavet med forskellige temaer i løbet af ugen, og I kan enten slå jer ned inde eller ude. Sontaya betyder solnedgang på thai, og restauranten ligger mellem vandbassinerne og pools med udsigt over det turkise hav. Afternoon Tea og kage nydes i det hyggelige Drawing Room og cocktails i Manhattan Lounge. Buddha-Bar Beach ligger direkte ved stranden og giver mulighed for, at nyde en hyggelig aften med god mad, lækre drinks og afslappet lounge musik i baggrunden. I kommer ikke til at gå sultne i seng.

KUNST, SHOPPING & GASOLINA

Det er ideelt at køre ren badeferie stil i Abu Dhabi, og I behøver ikke bevæge jer længere end til en behagelig solstol. Men emiratet, som er hovedstad for De Forenede Arabiske Emirater, kan også diske op med fede oplevelser. Det nye Louvre Abu Dhabi er et must for kunstsnuder, og her kan man nemt bruge en halv dag. Læg også vejen forbi den imponerende gigantiske moske Sheikh Zayed Grand Mosque – et arkitektonisk mesterværk, der også byder på gode guidede ture hver dag omkring 16.45, hvis I vil lidt I dybden. Abu Dhabi er base for seriøs Formel 1 med det legendariske Yas Marina Circuit, hvor Abu Dhabi Grand Prix bliver afholdt. Tag en rundtur eller prøv selv en køretur. Forlystelsesparken Ferrari World kan prale af verdens hurtigste rutsjebane, og I kan roligt spørge Christoffer, hvordan kinderne sidder efter sådan en tur. Der er også et kæmpe vandland og rig mulighed for at shoppe både i det luksuriøse Yas Mall og i traditionelle souker.

Jeg har glemt min adgangskode

Opret bruger

VIL DU HAVE REJSEINSPIRATION & NYHEDER FRA 80DAYS?

Vi spammer ikke, men vi sender gode idéer, insiders og 80days specials i ny og næ.

Tilføj til ønskeliste